Bekijk Klinkers Makelaardij op Youtube Volg Klinkers Makelaardij op Facebook Volg Klinkers Makelaardij op Twitter
Vastgoed Pro   NWWI   Funda Huislijn Jaap Woonplein

1590 woningen Sittard-Geleen met kierstandhouder beveiligd!

Naar archief

Publicatiedatum: 182013

1590 woningen Sittard-Geleen met kierstandhouder beveiligd!

In Sittard-Geleen is de campagne van de provincie Limburg, die voorziet in kierstandhouders voor duizenden woningen van senioren, alleenstaanden en eenoudergezinnen succesvol afgerond. Door het Politie Keurmerk Preventieteam zijn in Sittard-Geleen 1590 gratis preventiepakketten verstrekt. Er werd een kierstandhouder op de deur bevestigd en een beveiligingsadvies gegeven.

Inwoners konden zich bij de gemeente melden voor een gratis kierstandhouder. Daarnaast hebben de woningcorporaties extra aandacht aan de campagne besteed door hierover te publiceren en bewoners uit bepaalde doelgroepen rechtstreeks aan te schrijven. Zo is een groot aantal bewoners van seniorenwoningen bereikt.
 
De ervaring leert dat senioren vaker het slachtoffer zijn van een woningoverval dan andere doelgroepen. Met een kierstandhouder kunnen zij de deur veilig op een kier zetten, zonder dat iemand van buitenaf de deur verder kan openen.
 
bron: Gemeente Sittard-Geleen

  • Laatste tweets
  • Klinkers Makelaardij
  • 046 - 20 40 005
  • Rmt-gecertificeert
    sinds 01-01-2014
  • Registratiecode
    V201628747
Vastgoedcert gecertificeerd Erkend lid van Vastgoedpro Klinkers Makelaardij Impressie    Klinkers Makelaardij Impressie    Klinkers Makelaardij Impressie