Bekijk Klinkers Makelaardij op Youtube Volg Klinkers Makelaardij op Facebook Volg Klinkers Makelaardij op Twitter
Vastgoed Pro   NWWI   Funda Huislijn Jaap Woonplein

Aanbod Klinkers Makelaardij nu ook op woonpleinlimburg.nl

Naar archief

Publicatiedatum: 252013

Aanbod Klinkers Makelaardij nu ook op woonpleinlimburg.nl

Woonpleinlimburg.nl, de grootste woonsite in Limburg.

Met gemiddeld 2.000 bezoekers per dag is Woonpleinlimburg.nl de best bezochte woonsite in Limburg. Op de website worden ca.15.000 woningen en bedrijfsobjecten te koop of te huur aangeboden in Limburg en de grensstreken van België en Duitsland. 225 makelaars en woningverhuurders bundelen het aanbod
 

Meerere zoekopties voor de gebruiker

De gebruiker kan op verschillende manieren op de website zoeken en selecteren. Via de kaart, via bladeren of via traditioneel zoeken. Na de selectie worden geschikte objecten getoond.
De visie van Woonpleinlimburg.nl is om de consument direct na zoeken en selecteren door te leiden naar de website van de aanbieder, bij voorkeur via een zogenaamde deeplink direct naar het desbetreffende object. Woonpleinlimburg.nl heeft hiervoor diverse koppelingen met leveranciers van makelaarspakketten. Voor andere aanbieders bestaat via een inlogcode de mogelijkheid om het aanbod handmatig bij te werken. Uiteraard dient het aanbod actueel te blijven. Woonpleinlimburg.nl houdt gebruikers dagelijks via een mail op de hoogte van nieuw aanbod.
 

Mijn Woonplein

Onder "mijn woonplein" kunt u een registratie aanmaken, daarna ontvangt u een inlogcode. Daarmee ontstaat de mogelijkheid om zoekprofielen op te slaan en te beheren. Vervolgens wordt u permanent op de hoogte gehouden van nieuw woningaanbod dat aan uw zoekprofiel voldoet. U kunt meerdere profielen aanmaken. 

Verdere voordelen

Woonpleinlimburg.nl bevordert  de open huizenroute. Objecten die hiervoor in aanmerking komen worden apart getoond. Ook bestaat de mogelijkheid om Topwoningen te publiceren of als bedrijf met een banner extra onder de aandacht te komen.

  • Laatste tweets
  • Klinkers Makelaardij
  • 046 - 20 40 005
  • Rmt-gecertificeert
    sinds 01-01-2014
  • Registratiecode
    V201628747
Vastgoedcert gecertificeerd Erkend lid van Vastgoedpro Klinkers Makelaardij Impressie    Klinkers Makelaardij Impressie    Klinkers Makelaardij Impressie