Bekijk Klinkers Makelaardij op Youtube Volg Klinkers Makelaardij op Facebook Volg Klinkers Makelaardij op Twitter
Vastgoed Pro   NWWI   Funda Huislijn Jaap Woonplein

Audry Klinkers gecertificeert Register Makelaar Taxateur onroerende zaken

Naar archief

Publicatiedatum: 102014

Audry Klinkers gecertificeert Register Makelaar Taxateur onroerende zaken

De zekerheid van vakbekwaamheid
 
 
Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de (financiële) belangen die met de aan- en verkoop van onroerend goed gemoeid zijn. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

Certificering
Het VastgoedCert register is verdeeld in vijf deskundigenkamers: Wonen/MKB, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed, MA/MWB (Marktanalyse en Modelmatige Waardebepaling) en WOZ.
Om toe te kunnen treden tot één of meerdere van deze kamers moet een makelaar of taxateur aantonen dat hij aan alle gestelde vakbekwaamheidseisen voor deze kamer voldoet. Hiervoor dienen bij een onafhankelijke exameninstelling zowel een basistheorietoets, als per kamer een specialisatiegerichte theorie- en een praktijktoets met succes te worden afgerond. Met de diploma’s voor alledrie de onderdelen kan certificatie worden aangevraagd. Pas na certificering vindt inschrijving in het register van VastgoedCert plaats.
 
 
Verplicht bijblijven
Om in het VastgoedCert-register ingeschreven te blijven zijn geregistreerde makelaars en taxateurs verplicht zich elke 5 jaar te hercertificeren. Dit om aan te tonen dat ze hun vakkennis op peil houden. Een vooruitgang ten opzichte van het verleden, waarin hier nauwelijks oog voor was.
 
Bron: www.vastgoedcert.nl

  • Laatste tweets
  • Klinkers Makelaardij
  • 046 - 20 40 005
  • Rmt-gecertificeert
    sinds 01-01-2014
  • Registratiecode
    V201628747
Vastgoedcert gecertificeerd Erkend lid van Vastgoedpro Klinkers Makelaardij Impressie    Klinkers Makelaardij Impressie    Klinkers Makelaardij Impressie