Bekijk Klinkers Makelaardij op Youtube Volg Klinkers Makelaardij op Facebook Volg Klinkers Makelaardij op Twitter
Vastgoed Pro   NWWI   Funda Huislijn Jaap Woonplein

Win uw courtage retour tot max. 2.500,--

Naar archief

Publicatiedatum: 122016

Win uw courtage retour tot max.  2.500,--

Onze nieuwe klanten profiteren tot het einde van 2016 van een bijzondere actie. Iedereen die in deze periode opdracht geeft aan Klinkers Makelaardij om haar/zijn huis te verkopen maakt kans om de bemiddelingskosten terug te winnen. Dat kan oplopen tot een vergoeding van 2.500 euro.

 

Onder de noemer ‘Uw eigen makelaar op onze kosten’ maakt elke klant die tijdens de actieperiode een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kans op deze prijs. Voorwaarde is wel dat de transactie binnen 2 jaar wordt afgerond. “Onze klanten kunnen vanzelfsprekend rekenen op ons vakkundige advies en we nemen ze zoals altijd veel werk uit handen. Daar veranderen we niets aan. Een prachtige extra is dat iedere opdrachtgever kans maakt dat we dat gratis doen. Dat levert natuurlijk een mooi voordeel op bij de aan- of verkoop van een woning.”

 

De actie is een initiatief van beroepsvereniging VastgoedPRO, waar Klinkers Makelaardij bij is aangesloten. VastgoedPRO trekt tot en met december elke maand een winnaar die de vergoeding ontvangt.

 

Meer informatie over de actie op de website van VastgoedPRO: www.vastgoedpro.nl/actie.

 

 

 

  • Laatste tweets
  • Klinkers Makelaardij
  • 046 - 20 40 005
  • Rmt-gecertificeert
    sinds 01-01-2014
  • Registratiecode
    V201628747
Vastgoedcert gecertificeerd Erkend lid van Vastgoedpro Klinkers Makelaardij Impressie    Klinkers Makelaardij Impressie    Klinkers Makelaardij Impressie