Bekijk Klinkers Makelaardij op Youtube Volg Klinkers Makelaardij op Facebook Volg Klinkers Makelaardij op Twitter
Vastgoed Pro   NWWI   Funda Huislijn Jaap Woonplein

Veelgestelde vragen

Hieronder leest u een lijst van de meest gestelde vragen en antwoorden; Wanneer u nog vragen heeft neemt u gerust contact met ons op. We staan u graag te woord. 

In welke regio werkt Klinkers Makelaardij?

Klinkers Makelaardij is werkzaam vanuit Sittard (Hoogveld) en werkt voor klanten door heel Limburg.

 

Waarom kiezen voor Klinkers Makelaardij?

 • Samen sterk
  Audry Klinkers werkt nauw met u samen. De lijntjes zijn kort. U bent slechts een telefoontje of mail verwijderd voor de meeste actuele up-date. Elke woning is een uniek object en vereist haar eigen aanpak. Audry Klinkers overlegt samen met u wat de beste aanpak voor u is. 
 • Aandacht
  Bij een aankoop, verkoop of verhuur van uw (t)huis, worden beslissingen genomen met enorme gevolgen. Het heeft te maken met emotie, een nieuwe weg inslaan binnen uw levensloop! Dit doe je niet alleen, maar samen! Audry begrijpt dit als geen ander en zorgt voor de juiste informatie en een persoonlijk en objectief koop- of huuradvies;

 • Kennis en kunde
  Bij Klinkers Makelaardij kunt u vertrouwen op de kennis en kunde, opgebouwd door studie en meer dan 10 jaar werkervaring; Dit blijkt o.a. uit de inschrijving in het Krmt-register.

 • Netwerk
  Klinkers Makelaardij heeft een groot netwerk aan partners en samenwerkingen om de verkoop, verhuur of aankoop van uw (t)huis te stimuleren. 

 

Audry Klinkers is opgenomen in het KRMT-register, hoe kunt u dit controleren?

Audry heeft een legitimatiepas waarmee u eenvoudig kunt controleren of dat inderdaad zo is. U kunt mij opzoeken op de officiele website http://www.krmtnivo.nl onder het registratiecode 43084142

Waarom zou u een geregistreerde Kandidaat -Taxateur Makelaar benaderen?

Heel eenvoudig! Tegenwoordig is iedereen makelaar. Sinds 2001 mag iedereen zich immers makelaar noemen. Dus iemand die geen enkele kennis heeft van de materie, kan zomaar uw huis in de verkoop nemen. Dat is natuurlijk geen prettig idee dat een ongeschoolde uw zaken gaat behartigen. Een ingeschreve in de registers KRMT zijn geschoold en worden ieder jaar bijgeschoold.

Dus doe alleen zaken met geregistreerde makelaars in het ARMT, KRMT of VastgoedCert register!

Waar zijn de Assistent- en Kandidaat- Taxateur Makelaars op gescreend?

De ARMT'er en KRMT'er heeft aangetoond dat hij/zij voldoet aan bepaalde basiskennis om zijn vak goed te kunnen uitoefenen. Op "kennis en kunde" zijn de geregistreerden dus getoetst. Ieder jaar worden bepaalde onderwerpen verplicht gesteld die de geregistreerden moeten volgen (nascholing). Hij krijgt derhalve steeds de nieuwste regelgeving onder zijn aandacht.

 


Taxatie aanvragen


 • Laatste tweets
 • Klinkers Makelaardij
 • 046 - 20 40 005
 • Rmt-gecertificeert
  sinds 01-01-2014
 • Registratiecode
  V201628747
Vastgoedcert gecertificeerd Erkend lid van Vastgoedpro Klinkers Makelaardij Impressie    Klinkers Makelaardij Impressie    Klinkers Makelaardij Impressie