Ontzorgen

Bij Klinkers Makelaardij kunt u zorgeloos uw woning verkopen, aankopen of laten taxeren. Van begin tot eind zijn wij een luisterend oor bij al uw problemen of belevingen binnen de vastgoedwereld. Vragen stellen, over wat dan ook, kunt u altijd doen. Heeft u een expert nodig op het gebied van bouwkundige keuringen? Of zoekt u een goede notaris? Heeft u hypotheekadvies nodig? Ook bij vragen als deze beschikken wij over veel contacten die snel kunnen handelen.
 
Ontzorgen binnen de makelaardij, verkoop en verhuur, is een proces waarbij u als verkoper/verhuurder niets hoeft te doen. Wij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u op bezoek voor een kennismakingsgesprek en een rondje te lopen door uw woning. Hierbij kunt u alle vragen aan ons stellen die er in u opkomen. Daarna stellen wij voor u een verkoop- of verhuurplan op en gaan wij voor u aan de slag. Uw werk is vanaf hier al gedaan, het enige dat u dus hoeft te doen is Klinkers Makelaardij in te schakelen.
 
Wij nemen de woning op, meten deze in en maken professionele (drone-)foto’s. Zelfs wanneer niet alles helemaal is opgeruimd zullen wij dit ook verplaatsen en stylen indien dit nodig is. Tijdens bezichtigingen hoeft u niet aanwezig te zijn, wanneer wij een sleutel van de woning in bezit hebben dan sluiten wij na afloop van de bezichtigingen alle deuren, ramen en rolluiken.
 
Wanneer een geïnteresseerde partij wenst een bouwkundige keuring uit te laten voeren dan zijn wij hierbij aanwezig. Dus ook hierbij hoeft u geen vrij te pakken of extra thuis te blijven, wij regelen dit. Naderhand krijgt u ook bericht over hoe de bevindingen waren tijdens deze bouwkundige keuring.
 
Aan het einde, vlak voordat we gezamenlijk naar de notaris gaan, komen wij nog even samen met de koper de woning bekijken. Controleren of alles in orde is en nemen hier gezamenlijk de meterstanden op. Hierna zullen wij eveneens aanwezig zijn bij de notaris zodat wij vanaf het begin tot aan het einde uw helpende hand kunnen zijn tijdens het verkoopproces.
 
Wij zijn aangesloten bij de makelaarsvereniging VastgoedPro (link naar hun website maken). Al onze contracten en documenten zijn derhalve up-to-date met de geldende wettelijke en juridische aspecten.