Taxeren

U wilt graag weten wat uw woning waard is en u heeft hiervoor een (NWWI-gevalideerd) taxatierapport nodig. Klinkers Makerlaardij kan deze (NWWI-gevalideerde) taxatie voor u uitvoeren. Audry Klinkers is gecertifieerd taxateur en daardoor kan zij taxaties uitvoeren die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan:
 
  • Aankoop van een nieuwe woning:
U staat op het punt een nieuwe woning te kopen en heeft hiervoor een taxatie nodig.
 
  • Verkoop van uw huidige woning:
U bent met meerdere eigenaren en u wilt daarom een onafhankelijke verkoopwaarde weten om zodoende een goede vraagprijs te bepalen.
 
  • Boedelscheiding:
Helaas zijn u en uw partner tot de conclusie gekomen niet meer met elkaar verder te gaan. Eén van de partners wilt graag de huidige woning overnemen en heeft hier een taxatierapport voor nodig. Dit taxatierapport dient overlegt te worden bij de hypotheekverstrekker. Zo zorgen wij ervoor dat beide partijen eerlijk en gelijkwaardig behandeld worden in deze vervelende tijd.
 
  • Oversluiten van uw huidige hypotheek:
U heeft vernomen dat het mogelijk is een ander rentepercentage te gaan betalen voor uw huidige hypotheek of uw rentevast-periode loopt af. Hiervoor dient de bank een taxatierapport in te zien, ook deze taxaties werkt Klinkers Makelaardij voor u uit.
 
  • Beleggingshypotheek, het zogenaamde ‘’Buy-to-let Rapport’’:
U bent voornemens om (als particulier) vastgoed te kopen als belegginsobject. Hiervoor dient u een taxatierapport te hebben om zo met de bank te overleggen of dit mogelijk is.
 
  • NWWI-validatie:
Bij alle taxatierapporten bestaat de mogelijkheid dat een NWWI-validatie een vereiste is. Alle taxatierapporten van Klinkers Makelaardij beschikken over alle vereisten die nodig zijn voor een NWWI-gevalideerd rapport. Het maken van een dergelijk rapport is bij Klinkers Makelaardij dus geen probleem.
 
 
Tijdens het uitvoeren van de taxatie gaan wij rustig met elkaar aan tafel zitten en bespreken vooraf nog even waarvoor wij komen en hoe wij dit gaan aanpakken. Wij nemen het één en ander samen met u door en beantwoorden al uw vragen indien u deze heeft. Daarna lopen wij, wanneer gewenst, gezamenlijk met u door uw woning. U ontvang zo snel mogelijk ons uitgebreide (NWWI-gevalideerde) taxatierapport, via de e-mail als Pdf-bestand.