Verhuren

U beschikt over vastgoed dat u wenst te verhuren. Klinkers Makelaardij biedt de mogelijkheid om voor u de juiste huurder(s) te vinden. Wij nemen verhuren net zo serieus als verkopen en dat houdt in dat u een uitgebreide presentatie en internetplaatsing mag verwachten. Wij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om samen te bespreken wat de bedoeling is. Wij luisteren naar uw wensen en uw vragen. Daarna gaan wij samen uw vastgoed bekijken.
 
Stel u heeft voor Klinkers Makelaardij gekozen om uw vastgoed te verhuren dan kan er snel gehandeld worden. Wij komen uw woning of appartement opnemen en fotograferen. Wij maken een verhuurtekst en creëren voor de eventuele nieuwe huurder een duidelijk kostenplaatje. Uw woning of appartement wordt online geplaatst op alle denkbare websites, bijvoorbeeld: onze eigen website, Funda, Pararius, Woonpleinlimburg, Jaap, Huislijn, … Daarnaast maken wij natuurlijk ook gebruik van social media, denk aan Facebook en Instagram.
 
Sinds kort hebben wij nog een ‘’eigen woningwebsite’’ als toevoeging. Dat houdt in dat uw woning een geheel eigen internetpagina krijgt. Deze speciale website - over alleen uw woning - biedt veel extra’s zoals statistieken, overzicht van de bezichtigingen en alle overige ‘’ins en outs’’.
 
Bezichtigingen doen wij individueel, zodat wij een goed beeld kunnen vormen van iedere eventuele huurder en dit naar u kunnen overbrengen. Snelle kijkdagen houden wij niet van en doen wij dus ook niet. Naderhand ontvangt u van ons een overzicht van alle kijkers en kunt u daaruit een keuze maken.