Verkopen

Het verkopen van een woning is een heel proces. U wilt graag dit proces uit handen geven en bent daarom op zoek naar een makelaar. Klinkers Makelaardij verkoopt graag uw woning. Wij zorgen ervoor dat u niets meer hoeft te doen vanaf het begin tot aan de eigendomsoverdracht bij de notaris, wij ‘’ontzorgen’’ u compleet! Klinkers Makelaardij beschikt over twee makelaars die beiden de benodigde opleidingen hebben afgerond. Deze makelaars zijn Audry Klinkers en Boy Knarren, moeder en zoon.
 
Wij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u op bezoek voor een kennismakingsgesprek en gelijktijdig een gratis waardebepaling. Wij gaan samen aan tafel zitten en luisteren naar uw wensen. Alle vragen die u heeft mag u aan ons stellen en wij zullen alle tijd nemen om deze te beantwoorden. Daarna maken wij gezamenlijk een rondje door uw woning en luisteren wij naar alle ‘’ins en outs’’ over uw woning. Hoe meer u verteld hoe beter! Wij noteren alles en gaan dan terug naar kantoor om voor u een eerlijk advies, ten behoeve van de verkoopbedemiddeling van uw woning, te maken.
 
Ons verkoopadvies sturen wij per e-mail naar u door. Hierna ligt het balletje bij u, wij gaan u niet lastigvallen met telefoontjes of e-mails. Wanneer u wenst om van onze diensten gebruik te maken dan vernemen wij dit vanzelf van u via telefoon, email of een SMS/Whatsapp.
 
Stel u kiest voor Klinkers Makelaardij dan kunnen wij snel handelen. Er kan, indien u dit wenst, op zeer korte termijn een afspraak gemaakt worden om de woning op te nemen en te fotograferen. Het fotograferen omvat zowel dronefotografie als woningfotografie. Na deze opnamedag ontvang u op zeer korte termijn de verkooptekst ter controle. Wanneer u deze tekst heeft nagekeken en aan ons de eventuele op- en of aanmerkingen heeft doorgegeven dan verwerken wij dit in deze tekst en plaatsen wij de woning online.
 
Uw woning wordt online geplaatst op alle denkbare websites, bijvoorbeeld: onze eigen website, Funda, Woonpleinlimburg, Jaap, Huislijn, … Ook Social Media zoals Facebook en Instagram zijn zeer belangrijk. Social Media is tegenwoordig een belangrijk medium voor het snel verspreiden van een ‘’te koop staande’’ woning.
 
Sinds kort hebben wij nog een ‘’eigen woningwebsite’’ als toevoeging. Dat houdt in dat uw woning een geheel eigen internetpagina krijgt. Deze speciale website - over alleen uw woning - biedt veel extra’s zoals statistieken, overzicht van de bezichtigingen en alle overige ‘’ins en outs’’.

Het stappenplan van Klinkers Makelaardij:
 
Stap 1: Kennismaking/waardebepaling

Altijd geheel gratis en vrijblijvend;
Wij komen bij u op bezoek om onszelf voor te stellen;
Hier leggen wij onze gehele werkwijze aan u uit;
We gaan samen de woning bekijken en luisteren naar al uw informatie over de woning;
U ontvangt per e-mail een eerlijk en passend voorstel.
 
Stap 2: Woningopname

Wij gebruiken professionele camera’s;
Wij gebruiken de nieuwste 4K-resolutie drones;
Wij ruimen uw woning samen op en stylen indien nodig.
 
Stap 3: Controle

U krijgt alle informatie ter controle;
Wij voeren alle gewenste aanpassingen door.
 
Stap 4: Publicatie van uw woning

De woning wordt online geplaatst op alle denkbare websites, bijvoorbeeld: onze eigen website, Funda, Jaap, Woonpleinlimburg, Huislijn, …;
De woning wordt eveneens online geplaatst op social media zoals Facebook en Instagram, tegenwoordig een heel belangrijk medium;
Uw eigen woningwebsite.
 
Stap 5: Communicatie

U ontvangt continue updates over bezichtigen, ontwikkelingen, biedingen en vragen over uw woning;
Wij gaan kijkers NIET lastigvallen met een biedingsformulier.
 
Stap 6: Overeenkomst maken

Wij komen samen tot een overeenkomst;
Nadat alle gegevens ontvangen zijn maken wij een concept koopakte of verhuurcontract;
Deze concept koopakte of dit verhuurcontract wordt naar zowel de verkopers/verhuurders als kopers/huurders gestuurd voor eventuele aanpassingen;
Deze aanpassingen verwerken wij natuurlijk.
 
Stap 7: Afronding

Eindoplevering: samen met de kopers gaan wij, ongeveer een uur voordat wij naar de notaris gaan, de woning een laatste keer controleren;
Wij nemen hier de meterstanden op en controleren de woning;
Tot slot gaan wij mee naar de notaris.
 
Kortom: Klinkers Makelaardij biedt service vanaf de kennismaking tot aan de eigendomsoverdracht bij de notaris.
 
Klinkers Makelaardij:
Zorgeloos verkopen/verhuren;
Service van begin tot eind;
24/7 bereikbaar, via onderstaande platformen;
Actief via telefoon, gsm, Whatsapp, e-mail, Facebook en Instagram.