Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Gelegen op de eerste etage bevindt zich dit leuk en vooral ruim appartement. Mede dankzij de drie slaapkamers, ruime woonkamer met erkers en het dakterras is het geen probleem om hier met een gezin te kunnen genieten.

Via de gezamenlijke entree met tegelvloer bereikt men via de trapopgang de eerste etage en zo ook de voordeur van dit appartement. Men komt uit in de speelse hal/entree die de weg leidt door het gehele appartement en biedt toegang tot bijna iedere ruimte en beschikt over een muurkast. Het gehele appartement met uitzondering van de keuken en natte ruimtes is afgewerkt met dezelfde laminaatvloer. De ruime woonkamer (4.47m x 7.50m) bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw en beschikt over een muurkast en over twee erkers ((2x) 1.85m x 0.80m) waar twee zitbankjes in gecreëerd zijn. Via de woonkamer bereikt men de gesloten keuken (4.54m x 1.86) die afgewerkt is met een tegelvloer. Verder beschikt deze keuken over een keukeninstallatie in rechte opstelling met gaskookplaat, afzuiging en magnetron. Er zijn drie slaapkamers (14m2, 11m2 en 7m2) aanwezig waarvan één beschikt over een muurkast. De geheel betegelde toiletruimte (1.16m x 1.16) beschikt over een vaste wastafel en over een closet. De badkamer (2.80m x 2.50m) is tevens ook geheel betegeld en heeft een vaste wastafel, ligbad, inloopdouche en hier bevindt zich de aansluiting van het witgoed. Via de hal bereikt men het ruime L-vormige dakterras (87m2).

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Woonoppervlakte: 100m2
- Gebouwgebonden ruimte: 87m2;
- Inhoud: 250m3;
- Houten verdiepingsvloeren;
-Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Service kosten € 35,-- per maand
- Geen huisdieren
- Borg € 1000,--

Algemeen

Adres:Rijksweg Noord 10-B
Geleen
Prijs:Verhuurd
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:Per direct
Totale woonoppervlakte:100 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1935
Inhoud:250 m³
Bouwlagen:1
Gebouwgebonden buitenruimte:87 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:34 m², Doorzonkamer
Keuken:9 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur

Comfort

Kindvriendelijk:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Geleen
Oppervlakte:268 m²

Verhuurd


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verhuurd

Verhuurd