Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze gerenoveerde & modern afgewerkte hoekwoning, gelegen aan de Parkstraat 47 te Brunssum, biedt veel wooncomfort. Denk bijvoorbeeld aan de twee ruime slaapkamers (3e mogelijk op tweede etage), badkamer op de begane grond en zeer grote en moderne leefkeuken. Daarbij beschikt de woning over een zwembad in de tuin en over een garage aan het einde van het perceel.

Middels een klein trapje bereikt men de voordeur van de woning. Wanneer men de voordeur opent, treedt men de hal/entree binnen (10m2). De gehele begane grond, dus ook deze hal, is afgewerkt met dezelfde pvc-vloer en vloerverwarming. De hal biedt toegang tot de woonkamer, badkamer, toiletruimte, kelderruimte en middels de trapopgang toegang tot de overloop van de eerste etage. De provisiekelder (30m2) beschikt over drie ruimten. De half betegelde toiletruimte (1.25m x 0.88m) is voorzien van een wandcloset. De moderne badkamer (4.61m x 2.46m), die afgesloten is middels een glazen schuifwand, is geheel betegeld en beschikt over een grote lichtstraat die voor natuurlijk lichtinval zorgt. Verder is deze ruime badkamer voorzien van de volgende installaties: vaste wastafel, badmeubel en zeer ruime inloopdouche met thermostaatkraan. De woonkamer (7.30m x 4.02m), die men bereikt via de hal, beschikt over een pelletkachel en staat in open contact met de keuken. Hiertussen bevindt zich opnieuw een lichtstraat voor natuurlijk lichtinval. De zeer ruime leefkeuken (7.00m x 4.22m) heeft inbouwspotjes en schuifpuien om de tuin te bereiken. De keukeninstallatie bevindt in een rechte opstelling met kookeiland en apparatenkasten. De ingebouwde keukeninstallatie is als volgt: gaskookplaat, afzuiging, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Via de keuken kan men de tuin bereiken maar ook de bijkeuken. In de bijkeuken (2.35m x 0.88m) bevinden zich de witgoed aansluitingen en de standplaats van de cv-installatie. Tevens is er nog een overdekte achterom (1.17m x 1.21m) aanwezig, afsluitbaar middels een rolluik, om de tuin te bereiken.

Middels de trapopgang in hal/entree, bereikt men de overloop (6m2) van de eerste etage. De gehele eerste etage is afgewerkt met een plankenvloer en vloerverwarming. Hier bevinden zich twee slaapkamers, zowel aan de voor- als achterzijde van de woning. De slaapkamer (4.20m x 4.02m) aan de voorzijde van de woning beschikt daarbij nog over een inloopkast (2.92m x 1.92m). De slaapkamer (10m2) aan de achterzijde van de woning biedt een mooi uitzicht over de achtertuin. Op deze etage is een toiletruimte (1.00m x 0.80m) aanwezig met wandcloset.

Middels de vaste trap op de overloop van de eerste etage, bereikt men de tweede etage. Deze ruimte dient momenteel als bergzolder maar deze ruimte zou perfect als derde slaapkamer (19m2) kunnen dienen. Het dak is recent vernieuwd en geïsoleerd en tevens bevinden zich er een Velux dakraam en een gevelraam.

Via de keuken bereikt men de achtergelegen tuin. Deze riante tuin, gelegen op het noordwesten beschikt over een zeer ruim terras, borders, achterom en zwembad (7.50m x 3.60m). Tevens bevindt zich aan het einde van het perceel een garage. Deze garage is voorzien van een elektrische sectionaalpoort en een tuindeur. De tuin is geheel omsloten, deels door een gemetselde omheining.

Weetje:
- Bouwjaar: 1920;
- Woonoppervlakte: 113m2;
- Overig inpandige ruimte: 47m2;
- Externe ruimte: 20m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 1m2;
- Inhoud: 486m3;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Kunststof kozijnen met HR++ beglazing en rolluiken;
- Cv-ketel, merk Nefit (Huur, 3 jaar oud);
- Meterkast: digitale meter en 13 groepen;
- Glasvezelaansluiting aanwezig;
- Nieuw dak met dakisolatie (2009);
- Gevel gezandstraald;
- Overal vloerverwarming (m.u.v. tweede etage);
- Nieuwe vloerafwerkingen begane grond (1 jaar oud);
- Pelletkachel geplaatst;
- Nieuwe gaskookplaat (2/3 jaar oud);
- Nieuwe afzuiging (2/3 jaar oud);
- Nieuwe vaatwasser (2/3 jaar oud);
- Nieuwe badkamer;
- Nieuwe elektrische sectionaalpoort garage;
- Tuin gesitueerd op noordwesten;
- Zwembad in tuin aanwezig;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- of opnamefouten;
- Alle maten zijn circa maten.

Algemeen

Adres:Parkstraat 47
Brunssum
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:391 m²
Perceelbreedte:11 m
Perceeldiepte:36 m
Totale woonoppervlakte:113 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1920
Inhoud:486 m³
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:47 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:1 m²
Externe Bergruimte :20 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:29 m²
Keuken:30 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:30 m²
Tuin:180 m²
Tuin breedte:11 m
Tuin diepte:17 m
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:20 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:20 m²
Garage Types:Vrijstaand steen
Parking:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Kunststof
Dak:Zadeldak - bedekt met pannen en voorzien van dakisolatie.
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - Huur
Verwarming bouwjaar:2017
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Brunssum
Oppervlakte:391 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht