Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze verrassend ruime tussenwoning, gelegen aan de Dr. A. Kuyperstraat 30 te Brunssum, staat nu bij Klinkers Makelaardij in de verkoop. Deze woning beschikt o.a. over drie slaapkamers, een aanbouw en een moderne badkamer op de begane grond. Daarbij is de woning gelegen op een ruim perceel waardoor er een grote tuin aanwezig is. Lees deze beschrijving verder om meer te weten te komen over deze woning, of ga direct verder naar de fotoreportage.

Begane grond:
Wanneer men de voordeur opent dan treedt men de hal/entree binnen. Deze hal/entree (3.79m x 1.10m), die afgewerkt is met laminaatvloer, biedt toegang tot de woonkamer en kelder. De gehele begane grond, m.u.v. de badkamer en toiletruimte, is afgewerkt met dezelfde laminaatvloer. De woonkamer (7.19m x 3.71m) biedt veel ruimte, zeker door de open doorgang naar de keuken. De woonkamer beschikt over een sfeerhaard en biedt toegang tot de keuken. De open keuken (4.19m x 3.65m) beschikt over een keukeninstallatie in hoekopstelling met de volgende ingebouwde apparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuiging, oven en koelkast. Daarbij biedt de keuken toegang tot de badkamer en heeft deze keuken een tuindeur. De geheel betegelde badkamer (3.10m x 1.63m) beschikt over een mechanische afzuiging en heeft de volgende installaties: vaste wastafel in het badkamermeubel en royale inloopdouche met thermostaatkraan. Via de badkamer bereikt men de toiletruimte. Deze geheel betegelde toiletruimte (1.67m x 0.85m) beschikt over een wandcloset, fonteintje en over mechanische afzuiging.

1e etage:
Middels de trapopgang, die te bereiken is via de deur in de woonkamer, bereikt men de overloop van de eerste etage. Deze overloop (2.08m x 0.90m), die afgewerkt is met vloerbedekking, biedt toegang tot de drie slaapkamers. Twee slaapkamers (11m2 & 6m2) bevinden zich aan de voorzijde van de woning en hebben beide een dakkapel. De derde slaapkamer (3.78m x 2.90m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning, heeft een dakkapel en is afgewerkt met laminaatvloer. Tevens biedt deze slaapkamer toegang tot de toiletruimte. De geheel betegelde toiletruimte (1.64m x 1.05m) is voorzien van een closet, fonteintje en raam.

2e etage:
Middels de losse trapladder bereikt men de tweede etage. Deze etage is een bergzolder (gemeten vanaf 1.50m: 5.01m x 1.88m) die voorzien is van vloerbedekking, een dakraam heeft en beschikt over bergingen achter de knieschotten.

Kelder:
Via de hal/entree bereikt men de provisiekelder (4.86m x 1.94m).

Achtergelegen tuin:
Via de keuken bereikt men de achtergelegen tuin. Deze tuin is gesitueerd op het noorden en biedt verrassend veel ruimte. Allereerst beschikt deze tuin over een terras met overkapping. Deze overkapping (4.03m x 2.60m) is afsluitbaar middels een elektrisch bedienbaar rolluik. Hier bevindt zich ook de stenen buitenberging. Deze stenen buitenberging (4.25m x 2.98m) is afgewerkt met vloerbedekking en hier bevinden zich o.a. de witgoed aansluitingen. Verder heeft de tuin een gazon, tuinhuis (3.00m x 1.98m) en borders. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich nog de achterom.

Weetjes over deze woning:
- Bouwjaar: 1917 (BAG Viewer);
- Woonoppervlakte: 96m2;
- Inhoud woning: 441m3;
- Overig inpandige ruimte: 29m2;
- Gebouwgebonden buitenruimte: 10m2;
- Externe ruimte: 6m2;
- Perceeloppervlakte: 226m2;
- Zadeldak bedekt met pannen;
- Plat dakconstructie met bitumineuze dakbedekking (aanbouw);
- Zowel houten als betonnen verdiepingsvloeren;
- Zowel kunststof (overwegend) als houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Rolluiken aanwezig;
- Meterkast met slimme meter en 4 groepen;
- Cv-ketel, merk Bosch (HUUR, 2010);
- Achtergelegen tuin gesitueerd op het noorden;
- Energielabel E;
- Alle maten zijn circa maten;
- Alle maten op de plattegronden zijn circa maten;
- Alle muren op de plattegronden duiden niet aan of deze muren ‘’dragend’’ of ‘’niet-dragend’’ zijn;
- De plattegronden zijn enkel indicatief;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- en opnamefouten.

Nog aan het zoeken naar uw droomwoning? Like dan onze Facebook- of Instagrampagina (Klinkers Makelaardij), zo bent u als eerste op de hoogte van nieuwe vastgoedobjecten binnen onze portefeuille! Wie weet tot ziens, Klinkers Makelaardij.

Algemeen

Adres:Dr. A. Kuyperstraat 30
Brunssum
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Perceeloppervlakte:226 m²
Perceelbreedte:6 m
Perceeldiepte:35 m
Totale woonoppervlakte:96 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1917
Inhoud:441 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:29 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:10 m²
Externe Bergruimte :6 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:27 m²
Keuken:15 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:9 m²
Tuin:Ja
Tuin breedte:10 m
Tuin diepte:15 m
Tuin oriëntatie:Noord
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Parking:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Kunststof
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - GEHUURD
Verwarming bouwjaar:2010

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Brunssum
Oppervlakte:226 m²
EnergyClass:E
Geldig tot:2-4-2032

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht