Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze gerenoveerde en karakteristieke jaren-30 woning beschikt over vier slaapkamers, een ruime woonkamer en een grote tuin waardoor deze woning veel leefruimte biedt. Centraal gelegen, maar toch de rust die men lief heeft!

Wanneer men de voordeur opent treedt men de riante hal/entree binnen. Deze hal/entree (10m2) is afgewerkt met een tegelvloer en biedt toegang tot de toiletruimte, provisiekelder (10m2), keuken en middels de trapopgang is de 1e etage te bereiken. De moderne toiletruimte (1.03m x 0.90m) beschikt over een wandcloset. De semi-open keuken (3.08m x 2.30m), die afgewerkt is met een tegelvloer en inbouwspotjes, heeft een keukeninstallatie in rechte opstelling en beschikt over een apparatenkast. De installaties in deze keuken luiden als volgt: 5-pits gaskookplaat, afzuiging, koelkast, combimagnetron en een vaatwasser. Vervolgens komt men uit in de ruime doorzonwoonkamer. Deze woonkamer (8.53m x 3.63m) is afgewerkt met een laminaatvloer en biedt middels de openslaande tuindeuren toegang tot de achtergelegen tuin.

Middels de trapopgang in de hal/entree bereikt men de overloop van de eerste etage. Deze gehele eerste etage is afgewerkt met dezelfde laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer. De L-vormige overloop (5m2) biedt toegang tot het washok, de drie slaapkamers en tot de badkamer. In het geheel betegelde washok (0.96m x 0.86m) bevinden zich de witgoedaansluitingen. De ruime en moderne badkamer (7m2) is van alle gemakken voorzien, te weten: vaste wastafel, badmeubel, wandcloset, ligbad met thermostaatkraan en douchecabine met thermostaatkraan. De eerste slaapkamer (3.24m x 2.22m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer twee (4.12m x 3.61m) bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning, maar deze slaapkamer beschikt verder nog over televisie aansluitingen en over een balkon (4m2). Slaapkamer drie (3.62m x 3.23m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een muurkast dat goed dient als opbergplek.

Middels een vaste trap bereikt men de zolderruimte. Deze ruime en net afgewerkte ruimte kan goed als vierde slaapkamer (41m2) dienen. Deze ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer en beschikt over inbouwspotjes en 4 Velux dakramen. Tot slot bevindt zich hier een afgesloten technische ruimte (7m2) met de standplaats van de cv-installatie (Nefit).

Middels de openslaande tuindeuren in de woonkamer bereikt men de achtergelegen tuin. De tuin is op het westen gesitueerd en beschikt over een terras met elektrisch bedienbaar zonnescherm. Verder is de gehele tuin beklinkerd en bevinden zich er borders.

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Bouwjaar: 1935;
- Woonoppervlakte: 145m2;
- Overig inpandige ruimte: 16m2;
- Externe ruimte: 0m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 4m2;
- Inhoud: 474m3;
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
- Kunststof voordeur;
- Zowel houten als betonnen verdiepingsvloeren;
- Cv-installatie, merk: Nefit
- Meterkast met dag- en nachttarief en 18 groepen;
- 4 Bouwlagen;
- Dakisolatie aanwezig;
- Zadeldak gedekt met pannen;
- Tuin gesitueerd op het westen;
- Elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Algemeen

Adres:Benzenraderweg 40
Heerlen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:Stad
Perceeloppervlakte:160 m²
Perceelbreedte:10 m
Perceeldiepte:25 m
Bebouwde opp.:55 m²
Totale woonoppervlakte:145 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1935
Renovatiejaar:2019
Inhoud:474 m³
Gevelbreedte:5,5 m
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:16 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:4 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:31 m², Doorzonkamer
Keuken:7 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:10 m²
Tuin:88 m²
Tuin breedte:5,5 m
Tuin diepte:16 m
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Aluminium - Kunststof voordeur
Dak:Zadeldak - Gedekt met pannen
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - Nefit
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Heerlen
Oppervlakte:160 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht