Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze ruime vrijstaande woning - gelegen aan de Pastorijstraat 98 te Nuth - beschikt o.a. over 4 slaapkamers, twee badkamers en over een riante tuin. Tevens biedt deze woning de mogelijkheid om hier levensloopbestendig te wonen. Deze woning is rustig gelegen en bevindt zich op een korte afstand van het centrum van Nuth. De woning is omgeven door veel groen en biedt een oase aan rust.


Begane grond:
Wanneer men de voordeur opent dan treedt men de hal/entree binnen. De gehele begane grond is afgewerkt met tegelvloer voorzien van vloerverwarming. De hal/entree (14m2) biedt toegang tot de toiletruimte, slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer, kelder en middels de trapopgang bereikt men de overloop van de eerste etage. De half betegelde toiletruimte (1.20m x 0.97m) is voorzien van een closet, fonteintje en twee ramen. De eerste slaapkamer (4.59m x 3.40m) beschikt over een vaste kastenwand en een schuifdeur naar de badkamer. De badkamer (2.36m x 3.40m), die ook via de hal te bereiken is, is geheel betegeld en voorzien van de volgende installaties: vaste wastafel, aansluiting witgoed, closet en douche met zitje. De riante doorzonwoonkamer (8.19m x 4.00m) beschikt aan de voorzijde over een groot raampartij dat zorgt voor veel lichtinval en aan de achterzijde beschikt deze woonkamer over een schuifpui die het tuincontact natuurlijk optimaal maakt. Zowel via de woonkamer als via de hal is de keuken te bereiken. Deze keuken (3.97m x 2.97m), voorzien van een groot raampartij met uitzicht naar de achtergelegen tuin, heeft een keukeninstallatie in hoekopstelling met de volgende ingebouwde apparatuur: keramische kookplaat, afzuiging, koelkast, oven en close-in boiler (merk Daalderop). Via de keuken loopt men door naar de bijkeuken. Deze bijkeuken (7m2) biedt toegang tot de garage en middels de tuindeur toegang tot de tuin. Tevens bevindt zich er in deze bijkeuken een keukenblokje met vaatwasser. De extra ruime garage (26m2) is voorzien van een elektrische kantelpoort, separate loopdeur, tuindeur, wenteltrap naar de eerste etage en over een liftinstallatie (van kelder tot en met 1e etage).


1e etage:
Middels de trapopgang bereikt men de overloop van de eerste etage. Deze overloop (9m2) is afgewerkt met tegelvloer en biedt toegang tot twee slaapkamers. Beide slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning, verder worden zij apart toegelicht. Slaapkamer één (19m2) van deze twee is voorzien van vloerbedekking, heeft een muurkast en beschikt over een berging achter de schuinte van het dak. Deze slaapkamer biedt tevens toegang tot de badkamer. De tweede slaapkamer (3.97m x 3.56m) is afgewerkt met vloerbedekking en beschikt over een eenvoudig keukenblok. Via deze tweede slaapkamer bereikt men de derde slaapkamer op deze eerste etage. Deze slaapkamer (4.02m x 3.64m) is voorzien van eveneens vloerbedekking, een muurkast en berging achter de schuinte van het dak. Vervolgens bereikt men de doorloopkamer (4.02m x 4.92m) die voorzien is van zowel een tegelvloer als linoleumvloer. Deze doorloopkamer biedt toegang tot het balkon en dient verder als technische ruimte. Technische ruimte omdat zich hier namelijk de standplaats van de cv-installatie bevindt. De badkamer (9m2) is zowel te bereiken via de slaapkamer als de doorloopkamer en is voorzien van de volgende installaties: vaste wastafel en een ligbad met douche. De liftinstallatie (van kelder tot en met 1e etage) komt uit in de badkamer. Via de badkamer kan men de half betegelde toiletruimte (1.11m x 0.88m) bereiken die voorzien is van een closet en fonteintje. Via de badkamer bereikt men een multifunctionele ruimte (boven de garage), waar zich zowel een douchecabine als sauna bevindt. De wenteltrap vanuit de garage komt uit in deze multifunctionele ruimte (3.67m x 3.52m).


Kelder:
Via de toegang in de hal/entree bereikt men de kelderruimte (58m2). Deze kelderruimte bestaat uit twee royale bergruimten (30m2 & 28m2) die beide toegang bieden tot kruipruimtes. Tevens komt hier de lift uit, deze liftinstallatie verbindt de kelder – begane grond en de 1e etage met elkaar.


Tuin:
De achtergelegen tuin, die te bereiken is via zowel de woonkamer – bijkeuken & garage, biedt een oase aan rust en ruimte. De tuin beschikt verder over een riant terras met overkapping (9.56m x 2.20m). Ook is de tuin via een achterom te bereiken, extra handig voor bijvoorbeeld de fiets of de vuilnisbak te kunnen plaatsen in het tuinhuis (4.88m x 3.03m). Daarbij is er een stenen buitenberging (3.50m x 2.60m) aanwezig met daar bovenop een extra terras (3.50m x 2.60m). De tuin is gesitueerd op het zuidwesten. Naast deze achtergelegen tuin is er veel ‘’groen’’ aanwezig, u bent dus omringd door de groene natuur.


Weetjes:
- Bouwjaar: 1990;
- Woonoppervlakte: 191m2;
- Overig inpandige ruimte: 100m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 21m2;
- Externe ruimte: 24m2;
- Inhoud woning: 754m3;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Zowel hardhouten (overwegend) als kunststof kozijnen;
- Dubbele beglazing;
- Energielabel B (geldig tot 12-03-2025);
- Meterkast met dag- en nachttarief, glasvezelaansluiting en 11 groepen;
- Cv-installatie, merk Vaillant (huur);
- Levensloopbestendig woning is hier mogelijk;
- Rolstoeltoegankelijke ruimtes en deuren;
- Vloerverwarming aanwezig;
- Zadeldak bedekt met pannen;
- Liftinstallatie die de kelder, begane grond en de 1e etage met elkaar verbindt;
- Tuin gesitueerd op het zuidwesten;
- Gelegen op korte afstand van het centrum van Nuth;
- Alle denkbare voorzieningen op loopafstand;
- Veel natuur om de woning heen;
- Alle maten zijn circa maten;
- Alle maten op de plattegronden zijn circa maten;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- en opnamefouten.

Algemeen

Adres:Pastorijstraat 98
Nuth
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:680 m²
Perceelbreedte:23 m
Perceeldiepte:29 m
Totale woonoppervlakte:191 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1990
Inhoud:754 m³
Gevelbreedte:15 m
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:100 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:21 m²
Externe Bergruimte :24 m²

Indeling

Kamers:11
Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:33 m², Doorzonkamer
Keuken:12 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:58 m²
Tuin:300 m²
Tuin breedte:23 m
Tuin diepte:13 m
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:26 m²
Garage Types:Inpandig, Toegang tot lift, Elektrische poort
Parking:1

Comfort

Comfort:Tuin
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Draai-/kiepramen, Kunststof - Overwegend de Meranti hardhouten kozijnen aanwezig, deels kunststof kozijnen.
Dak:Zadeldak - bedekt met pannen.
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Vloerverw. gedeeltelijk - Cv-installatie, merk Vaillant (huur). Vloerverwarming op de gehele begane grond
Lift:Ja - Verbindt de kelder, begane grond en 1e etage

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Nuth
Oppervlakte:680 m²
EPC Index:1,16KWh/m²/jaar
EnergyClass:B
Geldig tot:12-3-2025

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht