Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

LET OP BIJ HET PLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING!

Het plannen van een bezichtiging voor deze woning, gelegen aan de Julianastraat 31 te Schinveld, kunt u vanaf nu ook ONLINE doen! Ga naar onze website, kies uw eigen openstaande dag & tijdslot en uw afspraak is gemaakt! Wij sturen u vervolgens nog een bevestiging van onze afspraak en zien elkaar dan op de afgesproken dag. Stel dit lukt niet, dan kunt u uiteraard ook gewoon contact met ons opnemen (telefonisch of via e-mail).

Deze ruime vrijstaande woning, gelegen aan de Julianastraat 31 te Schinveld, staat nu bij Klinkers Makelaardij in de verkoop. Deze woning beschikt o.a. over drie slaapkamers, badkamer op de begane grond en een royale aanbouw die veel mogelijkheden biedt. Daarbij is er een carport aanwezig met een voorgelegen oprit en kantelpoort. Lees deze tekst verder om meer te weten te komen over deze woning of ga direct door naar de foto’s!

Begane grond:
Wanneer men de voordeur opent dan treedt men de hal/entree binnen. Deze hal/entree (8m2) is voorzien van een tegelvloer en biedt toegang tot de keuken en kelderruimte. Tevens bevindt zich hier ook de trapopgang naar de eerste etage. De gesloten keuken, ook voorzien van een tegelvloer, biedt toegang tot de woonkamer en het portaal. Deze keuken (3.68m x 2.85m) heeft een keukeninstallatie in rechte opstelling met de volgende ingebouwde apparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuiging, koelkast en oven. De woonkamer (26m2) is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft nog een erker aan de voorzijde van de woning. Het portaal geeft (3.65m x 1.72m) toegang tot de badkamer, bijkeuken en de tuin. De standplaats van de cv-installatie bevindt zich ook in dit portaal. De geheel betegelde badkamer (2.52m x 1.15m) is voorzien van de volgende installaties: vaste wastafel, closet en douche met thermostaatkraan. De bijkeuken (7m2), voorzien van een tegelvloer, beschikt over de witgoed aansluitingen en heeft een tuindeur. De twee achtergelegen werkplaatsen/hobbyruimten (6.20m x 3.30m) zijn te bereiken via de bijkeuken. Deze twee werkplaatsen/hobbyruimten bieden veel ruimte en mogelijkheden. Momenteel dienen zij als werkplaatsen/hobbyruimten maar deze zouden ook omgebouwd kunnen worden tot eventuele woonruimte.

1e etage:
Middels de trapopgang bereikt men uiteraard de overloop (6m2) van de eerste etage. Deze gehele eerste etage is afgewerkt met dezelfde vloerbedekking, m.u.v. de toiletruimte. De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en de toiletruimte. Daarbij is er, op de overloop, ook een muurkast aanwezig. De eerste slaapkamer (4.12m x 3.52m), eveneens de grootste slaapkamer, bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De overige twee slaapkamers (11m2 & 8m2) bevinden zich beide aan de achterzijde van de woning. De deels betegelde toiletruimte (2.85m x 1.76m) is voorzien van een vaste wastafel en closet.

2e etage:
Middels de vlizotrap, die men uitklapt tot op de overloop van de eerste etage, bereikt men de tweede etage. Deze bergzolder (vanaf 1.50m hoogte: 16m2) is opgedeeld in twee ruimten en beide ruimten beschikken over een klein raam.

Kelder:
Via de hal/entree bereikt men de kelderruimte. Deze provisiekelder (26m2) is opgedeeld in twee aparte provisiekelders. Beide ruimten bieden genoeg bergruimte.

Tuin:
Middels zowel het portaal als de bijkeuken bereikt men de achtergelegen tuin. Deze tuin is gesitueerd op het noordoosten en beschikt o.a. over een terras, achterom en borders. Aan de achterzijde van de tuin zijn twee externe bergruimten (7m2 & 6m2) te bereiken. Daarbij is er een carport (3.50m x 2.54m) aanwezig die beschikt over een voorgelegen oprit en kantelpoort. Voertuigen kunnen dus droog en afgesloten op eigen terrein worden geparkeerd. Aan de zijkant van de woning is er eveneens tuin aanwezig. Aan de voorzijde van de woning is er nog een parkeerplaats op eigen terrein aanwezig.

Weetjes over deze woning:
- Bouwjaar: 1930 (BAG Viewer);
- Woonoppervlakte: 119m2;
- Inhoud woning: 671m3;
- Overig inpandige ruimte: 65m2;
- Gebouwgebonden buitenruimte: 27m2;
- Externe ruimte: 14m2;
- Perceeloppervlakte: 610m2;
- Energielabel G, geldig tot 08-03-2032;
- Betonnen verdiepingsvloer: (deels) begane grond;
- Houten verdiepingsvloeren: (deels) begane grond, eerste en tweede etage;
- Hardhouten kozijnen aanwezig;
- Zowel dubbele als HR beglazing aanwezig;
- Mansardekap bedekt met pannen;
- Plat dakconstructie met bitumineuze dakbedekking (aanbouw);
- Cv-installatie merk Remeha (huur, bouwjaar: 2021);
- Meterkast met digitale meter en 9 groepen;
- In de bergingen veel extra stroomgroepen aanwezig;
- Carport aanwezig met voorgelegen oprit en kantelpoort;
- Tuin gesitueerd op het noordoosten;
- Alle maten zijn circa maten;
- Alle maten op de plattegronden zijn circa maten;
- Alle muren op de plattegronden duiden niet aan of deze muren ‘’dragend’’ of ‘’niet-dragend’’ zijn;
- De plattegronden zijn enkel indicatief;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- en opnamefouten.

Nog aan het zoeken naar uw droomwoning? Like dan onze Facebook- of Instagrampagina (Klinkers Makelaardij), zo bent u als eerste op de hoogte van nieuwe vastgoedobjecten binnen onze portefeuille! Wie weet tot ziens, Klinkers Makelaardij.

Algemeen

Adres:Julianastraat 31
Schinveld
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Ligging:In woonwijk, Aan bosrand, Aan rustige weg, Gemeente
Perceeloppervlakte:610 m²
Perceelbreedte:18 m
Perceeldiepte:31,5 m
Totale woonoppervlakte:119 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1930
Inhoud:671 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:65 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:27 m²
Externe Bergruimte :14 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:26 m²
Keuken:10 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:26 m²
Tuin:150 m²
Tuin breedte:7,5 m
Tuin diepte:20 m
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage Types:Carport, Parkeerplaats
Parking:2

Comfort

Comfort:Tuin
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op 4000 m tot 5000 m
Snelweg:Ja - op 5000 m of meer
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Draai-/kiepramen
Dak:Mansardedak - bedekt met pannen. De aanbouw heeft een plat dakconstructie met bitumineuze dakbedekking.
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - merk: Remeha (HUUR).
Verwarming bouwjaar:2021

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Schinveld
Oppervlakte:610 m²
Certificaat Nr.:41569
EnergyClass:G
Geldig tot:8-3-2032

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht