Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Moderne vrijstaande woning die veel ruimte, rust en woongenot biedt. Gelegen in het geliefde ‘’Molsberg” te Simpelveld, met alle voorzieningen in de nabijheid.
Daarbij biedt de woning een vrij uitzicht over het Heuvelland!

Men treedt, via de overdekte entree, de woning binnen en komt uit in de hal/entree. De gehele begane grond is afgewerkt met dezelfde plavuizenvloer. De hal/entree (2.77m x 2.36m) beschikt over een droogloopmat, trapkast, radiator en biedt toegang tot de toiletruimte, woonkamer en de trapopgang naar de eerste etage. De geheel betegelde toiletruimte (1.35m x 1.03m) heeft een wandcloset, fonteintje en afzuiging. De L-vormige woonkamer (31m2) beschikt over vloerverwarming en diverse raampartijen waardoor er veel daglicht de woning binnenkomt. De woonkamer biedt op haar beurt toegang tot de open keuken (5.31m x 2.71m). Via de dubbele openslaande tuindeuren in de keuken, bereikt men de achtergelegen siertuin. Middels deze tuindeuren is het tuincontact vanuit de keuken optimaal te noemen. De keukeninstallatie, uitgevoerd in een rechte opstelling, met werkeiland én apparatenkast, beschikt over de volgende apparatuur: keramische kookplaat met één hallogeen kookplaat, afzuiging, koelkast met vriesvak, combimagnetron, vaatwasser en granieten aanrechtblad. Alle genoemde apparatuur, met uitzondering van de afzuiging, is van het merk Siemens. Via de keuken bereikt met de bijkeuken (2.95m x 1.80m) die toegang biedt tot de garage en middels de tuindeur bereikt men het terras.

Middels de trapopgang in de hal/entree, bereikt men de overloop van de eerste etage. De gehele eerste etage is afgewerkt met dezelfde siergrindvloer. De L-vormige overloop (6m2) biedt toegang tot de drie slaapkamers, badkamer, separate toiletruimte en tot de trapopgang naar de tweede etage. De grootste slaapkamer (18m2) bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze L-vormige slaapkamer beschikt over grote raampartijen en televisie- en stroompunten. De overige twee slaapkamers (9m2 & 8m2) bevinden zich beide aan de achterzijde van de woning en bieden dus ook beide een fraai uitzicht over de tuin en landerijen. De geheel betegelde badkamer (2.45m x 2.11m) is voorzien van een dubbele vaste wastafel, badmeubel, designradiator, ligbad met thermostaatkraan en whirlpoolfunctie en douchecabine met thermostaatkraan. Tot slot bevindt zich op deze eerste etage een separate en geheel betegelde toiletruimte (1.11m x 0.99m) die afgewerkt is met een wandcloset, fonteintje en afzuiging.

Middels de vaste trap bereikt men de bergzolder (56m2). Momenteel dient deze zolder inderdaad nog als bergzolder maar deze zou makkelijk getransformeerd kunnen worden naar een eventuele vierde slaapkamer (26m2). Momenteel dient deze ruimte als berging en bevinden zich hier onder andere de witgoed aansluitingen, standplaats warmte-terug-win systeem en de standplaats van de cv-installatie. Tot slot is er een dakraam aanwezig die uitzicht biedt over de tuin en landerijen.

Via de bijkeuken is de ruime garage te bereiken. De garage (7.00m x 3.40m) beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaalpoort en een voorgelegen oprit met carport (3.40m x 2.47m) die parkeerruimte biedt voor meerdere voertuigen.

Via de keuken en de bijkeuken is de achtergelegen siertuin te bereiken. Deze siertuin, die door een tuinarchitect is ontworpen, biedt een vrij en landelijk uitzicht. Deze tuin is op het oosten gesitueerd en beschikt over een terras met inbouwverlichting, moderne vijverpartij, gazon, tuinhuis (3.00m x 3.00m) en achterom. De tuin biedt veel rust, zeker wetende dat er geen achterburen aanwezig zijn maar een schitterend vrij uitzicht.

Weetjes:
- Bouwjaar: 2005;
- Woonoppervlakte: 117m2;
- Overig inpandige ruimte: 80m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 8m2;
- Externe ruimte: 9m2;
- Inhoud: 590m3;
- Perceeloppervlakte: 520m2;
- 3 Bouwlagen;
- Schilddak bedekt met pannen;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken bij de slpaakmaers achtergevel;
- Geheel geïsoleerd;
- Cv-ketel, merk Nefit (bwj. 2018);
- Meterkast: slimme meter, 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en 3-fasen;
- Warmte-terug-win-systeem van het merk Medium Renovent HR;
- Tuin gesitueerd op het oosten;
- Door een tuinarchitect ontworpen siertuin.;
- Terras met ingebouwde verlichting;
- Waterpunt in de garage;
- Mogelijkheid tot creëren 4e slaapkamer op zolder;
- Alle maten zijn circa maten;
- Deze informatietekst is onder voorbehoud van eventuele typ- en opneemfouten.

Algemeen

Adres:Pannisserweide 26
Simpelveld
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:520 m²
Bebouwde opp.:95 m²
Totale woonoppervlakte:117 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2005
Inhoud:590 m³
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:80 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:8 m²
Externe Bergruimte :9 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:31 m², L-kamer
Keuken:14 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:250 m²
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:24 m²
Garage Types:Aangebouwd steen, Carport, Elektrische poort
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen
Parking:2

Comfort

Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja
Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bank:Ja
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Schilddak - Bedekt met pannen
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - merk Nefit, eigendom.
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Simpelveld
Oppervlakte:520 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht