Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Begane grond:
Hal/entree met tegelvloer, meterkast met 9 groepen, 2x aardlekschakelaar, dag-/en nachttarief en aansluiting glasvezel. ½ Betegelde toiletruimte met tegelvloer, zwevend closet en fonteintje. L-vormige woonkamer (ca. 40m2) met Frans Eiken parketvloer en erker, semi-open keuken (2,13m x 2,62m) met keukeninstallatie in hoekopstelling v.v. kunststof werkblad in houtlook, inbouwverlichting en diverse inbouwapparatuur o.a. afzuiging, gas kookplaat, koelkast en oven. Het woongedeelte heeft een en-suite verbinding met de royale aanbouw. Deze aanbouw is voorzien van een doorlopende tegelvloer. Momenteel is de aanbouw in gebruik als tuinkamer (3,50m x 4,70m) met openslaande deuren naar de tuin, dubbele lichtkoepel en toegang tot de garage en keuken. Het rechter gedeelte van de aanbouw is in gebruik als werkkamer/kantoor (3,10m x 3,00m) met tuindeur. Let wel, de aanbouw is een open ruimte, die door zijn Z-vorm in meerdere gebruiksruimten is opgedeeld.

Het trappenhuis
Het trappenhuis vormt een belangrijke factor in de woning. Vanaf de begane grond gaat men middels een hard houten wenteltrap naar de eerste verdieping en vervolgens via een tweede wenteltrap naar de zolderverdieping. De wenteltrap is omgeven door een ronde gestucte constructie die men in de rondom gelegen vertrekken terug ziet.

1ste Verdieping
Royale overloop met rond raam. Vanuit de overloop heeft men toegang tot drie slaapkamers, respectievelijk groot:
- slaapkamer 1: 3,25m x 4,55m met tv- en telefoon aansluiting
- slaapkamer 2: 2,91m x 4,76m
- slaapkamer 3: 2,54m x 2,75m
Tevens heeft men toegang tot de geheel betegelde badkamer (2,20m x 3,00m) met tegelvloer, extra large ligbad, separate douche, closet en dubbele vaste wastafel.

2de Verdiepng:
Middels vaste trap bereikbare zolderkamer (4,18m x 5,52m) met houten vloer, berging onder de schuinte van het dak, vaste wastafel met warm-/en koud water aansluiting en dakraam met ingebouwde zonwering. De gehele verdieping is (met uitzondering van de badkamer) afgewerkt met een laminaatvloer.

Garage:
Inpandig bereikbare, geheel geïsoleerde garage (3,00m x 6,12m) met werkblad, spoelbak met warm-/en koud water aansluiting, close-inn boiler, tegelvloer, openslaande garagepoort met toegang tot de voorgelegen oprit (geschikt voor het plaatsen van meerdere auto’s). Middels vaste trap heeft men toegang tot de bovengelegen werkzolder (3,00m x 6,12m) met dakraam v.v. ingebouwde zonwering, linoleum vloer en berging onder de schuinte van het dak.

Tuin:
Voorgelegen siertuin en achtergelegen geheel omsloten siertuin met twee terrassen, gazon, borders en houten tuinhuis. De tuin is heel knus en romantisch ingericht en gelegen op het Zuid-Westen.
Vanuit de aanbouw heeft men een uniek tuincontact, waardoor de tuin bij de woning betrokken is.

Ligging:
De woning is in de zgn. groene taille van Limburg gelegen. De Gemeente Susteren heeft een landelijk karakter, de dagelijkse voorzieningen zijn op circa 1 Km afstand gelegen. Het NS-station op 500 meter. De Gemeente kent 2 basisscholen. Het voortgezet onderwijs is in alle vormen in de directe omgeving te vinden. De woning ligt op een steenworp afstand van zowel het IJzeren Bos als ‘t Hout, met haar mooie natuurschoon en vele wandel-/en fietsroutes.

Kenmerken:
Bouwjaar 1999;
Woonoppervlakte circa 168m2;
Indicatie inhoud 475m3:
Externe bergruimte 4m2;
Perceel 276m2;
Inpandige overige ruimte 68m2;
Het hele pand is v.v. hard houten kozijnen met dubbele beglazing en deels extra geluidswerend glas. Op diverse plaatsen zijn de ramen voorzien van suskasten ter ventilatie met geluid demping;

Algemeen

Adres:Aan de Statie 7
SUSTEREN
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:276 m²
Totale woonoppervlakte:168 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1999
Inhoud:475 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:68 m²
Externe Bergruimte :4 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:40 m², L-kamer
Keuken:6 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Zolder:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1
Garage Oppervlakte:18 m²
Garage Types:Aangebouwd steen, Inpandig
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen, Verwarming
Parking:2

Comfort

Gestoffeerd:Geheel
Kindvriendelijk:Ja
Snelweg:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Susteren
Oppervlakte:276 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht