Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Via de voorgelegen tuin bereikt men de voordeur die toegang biedt tot de hal/entree. Deze hal/entree (2.14m x 4.47m) beschikt over een garderobe en designradiator en biedt daarnaast toegang tot de toiletruimte, kelder, keuken en via de trapopgang komt men uit op de eerste etage. De geheel betegelde toiletruimte (0.90m x 1.25m) beschikt over een wandcloset, fonteintje en over een raam. Via de hal/entree komt men uit in de open keuken. Deze open keuken (3.00m x 4.18m) beschikt over een werkeiland, met ingebouwd stopcontactensysteem, en over een moderne keukeninstallatie in rechte opstelling. De greeploze keukeninstallatie beschikt over een soft-close systeem en over de volgende apparatuur: 5-pits gaskookplaat (wokbrander), afzuiging, vaatwasser, koelkast, diepvries en een combimagnetron. Vanuit de keuken heeft men oogcontact met zowel de woonkamer als de tuin. Vanuit zowel de keuken als de woonkamer heeft men toegang tot het overdekt terras, waardoor er een optimale verbinding ontstaat tussen het binnen en buitenleven. De ruime doorzonwoonkamer (3.88m x 8.57m) beschikt daarnaast over een gashaard, ,elektrisch bedienbare rolluiken aan de voor-/en zijgevel, tv-aansluitingen en dubbele openslaande tuindeuren. De gehele begane grond is afgewerkt met een moderne plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming.

Via de trapopgang komt men uit op de eerste etage. De gehele eerste etage, met uitzondering van de badkamer, is afgewerkt met dezelfde laminaatvloer. De overloop (1.62m x 1.90m) biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en tot de tweede etage. Slaapkamer één (3.90m x 3.32m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een handmatig bedienbaar rolluik. Slaapkamer twee (3.98m x 2.88m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een dakkapel, met een elektrisch bedienbaar rolluik, dat veel ruimte creëert. Ook slaapkamer drie (3.89m x 5.10m), tevens de grootste, bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over tv-aansluitingen en over een ruime dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik. De geheel betegelde en praktisch ingerichte badkamer (2.22m x 2.82m), is uitgerust met een radiator, vaste wastafel met badmeubel, hangend badmeubel, wandcloset en over een douchecabine met thermostaatkraan.

Via de trapopgang, die zich op de overloop van de eerste etage bevindt, komt men uit op de tweede etage. Via de, met laminaat afgewerkte, overloop heeft men toegang tot de vierde slaapkamer, technische ruimte en tot de bergruimte. De vierde slaapkamer (3.00m x 3.90m) is afgewerkt met een laminaatvloer en beschikt over een royale vaste kastenwand, verwarming en over een groot Velux dakraam. De technische ruime is afgewerkt met een linoleumvloer en hier bevindt zich tevens de standplaats van de cv-installatie.

Ook via de hal/entree te bereiken is de kelder. Deze ruime kelder (24m2) bestaat uit twee ruimten en is afgewerkt met een tegelvloer. In iedere ruimte bevindt zich een royale koekoek waardoor de lichtinval optimaal is. Tevens bevindt zich hier de standplaats van de omvormer zonnepanelen en een ruime trap- bergkast.

Via zowel de woonkamer als de keuken kan men de achtergelegen tuin bereiken. Deze tuin ligt op het Noorden gesitueerd, is geheel beklinkerd en beschikt over een riante overkapping (2.92m x 6.89m) en over diverse plantenbakken. Tevens biedt de tuin de mogelijkheid tot het bereiken van de externe bergruimte (2.50m x 3.64m), de garage en via de achterom kan men de naastgelegen oprit bereiken.

De vrijstaande, geheel geïsoleerde en verwarmde, stenen garage (3.91m x 7.61m) is afgewerkt met een tegelvloer en beschikt over een tuindeur, vaste kastenwand en over een elektrisch bedienbare sectionaalpoort met een voorgelegen royale oprit die ruimte biedt voor meerdere voertuigen.

Weetjes:
- Bouwjaar 1991;
- Energielabel A;
- De woning is geheel geïsoleerd;
- Woonoppervlakte: 126m2;
- Inhoud: 545m3
- Overig inpandige ruimte: 42m2;
- Externe ruimte: 39m2
- Gebouwgebonden ruimte: 20m2
- Zadeldak gedekt met pannen met daarop 19 zonnepanelen;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Houten dakraamkozijn met dubbele beglazing;
- Zowel elektrisch als handmatig bedienbare rolluiken;
- Tuin gelegen op het Noorden;
- Hoog rendement, Cv-ketel, merk Intergas (eigendom, 2011);
- Meterkast met slimme meter, 9 groepen en glasvezelaansluiting;
- Begane grond voorzien van vloerverwarming;

Vernieuwingen:
- Garagedak vernieuwd in 2012;
- Beide platte daken van de dakkapellen in 2013;
- Diverse schilderwerken dakkapellen, toegangspoort en de tuinberging in 2018.

Algemeen

Adres:Pannestraat 5
Urmond
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:331 m²
Totale woonoppervlakte:126 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1991
Inhoud:545 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:42 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:20 m²
Externe Bergruimte :39 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:33 m², Doorzonkamer
Keuken:13 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:24 m²
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:30 m²
Garage Types:Vrijstaand steen
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Verwarming
Parking:2

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Kunststof
Dak:Zadeldak - inclusief 19 zonnepanelen
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Stein
Oppervlakte:331 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht