Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Zeer landelijk en privacy gegarandeerd gelegen landhuis, geheel in Zwitserse stijl opgebouwd. De woning wordt omgeven door een parkachtige tuin van maar liefst 6.000m2. Daarbij beschikt de woning over een dubbele garage die plaatst biedt voor meerdere voertuigen én beschikt de woning over een privé tennisbaan.

Via een riante oprijlaan (ca. 120m lang), die voorzien is van een eikenhouten openslaande poort, bereikt men het in een heuvelhelling gesitueerde landhuis. De oprijlaan is voorzien van volgroeide Koningslinden aan weerzijde van de oprijlaan en tevens is deze oprijlaan geheel verlicht door middel van lantaarnverlichting. De ruime parkeerplaats biedt toegang voor meerdere voertuigen en biedt toegang tot de dubbele garage.

Men bereikt de voordeur middels een overdekte entree (33m2). De gehele begane grond is voorzien van dezelfde plavuizenvloer. Wanneer men de voordeur opent komt men uit in de hal/entree. Deze hal/entree (18m2) beschikt over een garderobe en biedt toegang tot de toiletruimte, kelderruimte, kantoorruimte en woonkamer. De half betegelde toiletruimte beschikt over een closet, fonteintje en over een raam met ingebouwde ventilator. De kantoorruimte (12m2) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt dankzij het grote raampartij een rustig en natuurlijk uitzicht over de achtergelegen tuin. De royale L-vormige woonkamer (85m2) zorgt dankzij de vele raampartijen voor optimaal tuincontact. De woonkamer beschikt over vloerverwarming, twee schuifpuien die beide toegang bieden tot het terras. Tevens bevindt zich er in de woonkamer een houtkachel met schouwpartij. Via de woonkamer loopt men door naar de open keuken. Deze open keuken (20m2) is gedeeltelijk afgescheiden middels een gezellige (zit-)bar met eikenhouten blad. De keuken, dat beschikt over vloerverwarming en een eikenhouten Alno keukeninstallatie in hoekopstelling, biedt de volgende apparatuur: dubbele spoelbak, keramische kookplaat, afzuiging, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Ook in de keuken is gedacht aan het creëren van optimaal tuincontact, een schuifpui, weer dankzij vele raampartijen die uitzicht biedt op zowel de voor-, zij- en achterkant van de tuin. Tot slot kan men, net als via de hal/entree, ook via de keuken de kelderruimte bereiken.

Middels een open en royale eikenhouten steektrap, gesitueerd in de woonkamer, bereikt men de L-vormige overloop van de eerste etage. De overloop biedt toegang tot de 5 slaapkamers, twee badkamer en middels de riante vide heeft men een mooi doorkijk terug naar de begane grond. Er bevinden zich twee slaapkamers en één badkamer wanneer men naar links loopt via de overloop. Wanneer men naar rechts loopt via de overloop, bevinden zich er drie slaapkamers en één badkamer. De twee slaapkamers (beide 16m2) aan de linkerkant zijn beide afgewerkt met vloerbedekking en beschikken beide over een schuifpui die toegang bieden tot een riant balkon (15m2). De geheel betegelde badkamer aan deze zijde van de woning, beschikt over een vaste wastafel en inloopdouche. De overige drie slaapkamers bevinden zich aan de andere zijde van de woning, zo ook de tweede badkamer. Hier bevindt zich de grootste slaapkamer die afgewerkt is met een vloerbedekking, beschikt over televisie- en telefoonaansluitingen én middels een schuifpui toegang biedt tot het riante balkon (16m2). De overige twee slaapkamers (beide 9m2) zijn gescheiden door een vaste kastenwand. Wanneer men deze vaste kastenwand weg zou halen, dan zou men een grotere slaapkamer creëren van ongeveer 18m2. De badkamer is te bereiken via de overloop en middels de grote slaapkamer. Deze badkamer (8m2) is voorzien van twee vaste wastafels, wandcloset en ligbad.

Via zowel de hal/entree als via de keuken als via de tuin is de kelderruimte te bereiken. De woning is geheel onderkelderd en deze kelder zou werken aan huis dan ook zeker mogelijk kunnen maken. De gehele kelder is afgewerkt met dezelfde plavuizenvloer en beschikt over 6 kamers en een technische ruimte. Alle ruimten in de kelder beschikken over raampartijen die de noodzakelijke lucht toestroom realiseren. Via een smeedijzeren trap met eikenhouten traptreden in de hal/entree, bereikt men de wijnkelder. Naast dat deze wijnkelder (20m2) meer dan voldoende plaats biedt voor al uw wijn middels authentiek gemetselde wijnvakken, biedt deze ruimte ook toegang tot de badkamer en tot de multifunctionele ruimte. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een vaste wastafel, closet en inloopdouche. De multifunctioneel ruimte zou perfect kunnen dienen als bijvoorbeeld kantoorruimte. Deze ruimte (50m2) beschikt over vier telefoonaansluitingen en over een eigen ingang middels de trap die uitkomt in de naastgelegen tuin. Dus de kantoorruimte binnenkomen zonder door uw woning te lopen is heer zeker haalbaar. Achter deze ruimte bevindt zich nog een bergruimte van ongeveer 10m2. De cv-installatie (huur Hesi) en de geiser (huur) bevinden zich beide in de technische ruimte (5m2). De waskelder (13m2) beschikt over een spoelbak, werkblad en hier bevinden zich de witgoed aansluitingen. Tot slot is er nog een bergkelder (14m2) aanwezig die voorzien is van een vaste wastafel (warm- en koud water). Ook aan de andere kant van de woning kan men via een smeedijzeren spiltrap met houten treden de kelder verlaten en komt men uit in de keuken.

De zeer ruime garage kan men overdekt bereiken. De garage (93m2) beschikt over twee elektrisch bedienbare kantelpoorten en over twee tuindeuren. Tevens is er een vliering bereikbaar middels een vaste trap (93m2) aanwezig over dezelfde oppervlakte als de garage zelf. De garage beschikt over meerder raampartijen, aansluiting krachtstroom en spoelbak met warm- en koud water. Tot slot biedt de garage parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.

De parkachtige en rondom gelegen tuin biedt zeer veel privacy. Door een diversiteit aan natuurschoon en verschillende vormen van recreatie waant u zich in uw eigen tuin op vakantie! Niet alleen staan er veel bomen en planten, ook komen hier veel dieren op bezoek zoals: eekhoorns, roofvogels, konijnen, fazanten, egels, et cetera. Het terras bevindt zich op het zuidwesten en is afgewerkt met Noorse leistenen. Tevens beschikt het terras over een BBQ met open haard. De tuin is voorzien van een riant gazon en een tennisbaan. De geheel omsloten tennisbaan is voorzien van een nieuwe toplaag in 2008 en beschikt over stroompunten en krachtstroompunten. De tennisbaan heeft geen inkijk van buren of andere mensen, enkel van u alleen.

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- en opnamefouten;
- Bouwjaar 1975;
- Gehele pand opgetrokken uit handgevormde kolenbrand stenen, vechtformaat. Afgewerkt met Red Cederhout;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Hardhouten Meranti kozijnen;
- Overal dubbele kozijnen;
- Spouwmuur- en dakisolatie;
- Cv-installatie: Bosch, huur Hesi (2014);
- Meterkast: dag- en nachttarief en 24 groepen;
- Zeer grote raampartijen waardij het tuincontact optimaal is;
- Alarmsysteem aanwezig;
- Woonoppervlakte: 390m2;
- Overig inpandige ruimte: 391m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 64m2;
- Externe ruimte: 186m2;
- Inhoud: 1.300m3;
- Vloerverwarming in woonkamer en keuken;
- Plafonds in de hal/entree, kantoorruimte en eetkamer: ruweiken moerbalken;
- Centrum Nuth op loopafstand;
- Perfecte ontsluiting middels nieuwe buitenring en de autobaan;
- Treinstation Nuth op loopafstand;
- Uiterst rustige en natuurlijke ligging.

Algemeen

Adres:Voorsterstraat 19
NUTH
Referentie:6361ES19
Vraagprijs:Verkocht
Type:Landhuis
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Aan rustige weg, Open ligging, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:6.325 m²
Bebouwde opp.:241 m²
Totale woonoppervlakte:390 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1975
Inhoud:1300 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:391 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:64 m²
Externe Bergruimte :93 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:17
Slaapkamers:5
Badkamers:2
WC:3
Bureau:1
Woonkamer:85 m², L-kamer
Keuken:20 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:130 m²
Balkon:31 m²
Terras:47 m²
Douchekamer:1
Tuin:6.084 m²
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:4
Garage Oppervlakte:93 m²
Garage Types:Vrijstaand steen, Carport
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen, Verwarming
Parking:5

Comfort

Gestoffeerd:Geheel
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hardhout - Meranti
Dak:Zadeldak - Gedekt met betonnen dakpannen.
Beglazing:Dubbel
Sanitair:lignad/douche/dubbele vaste wastafel
Elektriciteit:Dag-/en nachtstroom/ krachtstroom / 5 groepen
Verwarming:CV-ketel - Bosch, gehuurd Hesi
Verwarming bouwjaar:2014
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Nuth, Nuth
Oppervlakte:4.500 m², 1.825 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht