Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Geheel vrij en landelijk wonen kan perfect in deze villa. Naast de 6 slaapkamers - ruime woonkamer, badkamer & keuken – beschikt deze villa over een riant perceel. Mede omdat de woning zich op een terp bevindt heeft men, overal waar men kijkt, een uniek en rustgevend uitzicht over de landschappen.

Middels de voorgelegen siertuin komt men via een slingerpad uit bij de overdekte entree (0.88m x 3.94m). Wanneer men de woning binnenkomt, bevindt men zich in de riante hal/entree. De gehele begane grond is afgewerkt met dezelfde leistenenvloer, grotendeels v.v. vloerverwarming. Via de hal/entree (40m2) kan men verschillende ruimtes bereiken: de toiletruimte, woonkamer, keuken, 1e etage en het portaaltje. De geheel betegelde toiletruimte (1.34m x 1.58m) beschikt over een closet, fonteintje en radiator. Via openslaande deuren in de hal/entree, bereikt men de ruime woonkamer (9.45m x 5.88m). Deze woonkamer heeft een open haard met schouwpartij en openslaande deuren naar het terras waardoor het tuincontact optimaal is. Tot slot kan men via de woonkamer ook de keuken bereiken. De gesloten ‘’leefkeuken’’ (4.07m x 4.17m) biedt dankzij de vele raampartijen optimaal tuincontact. Daarnaast beschikt de keuken over een keukeninstallatie in hoekopstelling met de volgende apparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuiging, en koelkast. Aan de voor- en achterzijde van de woning bevinden zich twee ruime ruimten (21m2 & 24m2) die kunnen dienen als slaapkamers, zitkamers of kantoorruimten. Tot slot is er nog een portaal (5m2) dat toegang biedt tot de tuin, keuken en kelderruimte.

Via de eikenhouten trap in de hal/entree bereikt men de eerste etage. De ruime overloop (40m2), die afgewerkt is met vloerbedekking, biedt toegang tot de 4 slaapkamers, badkamer en bergruimte. De berging (1.65m x 3.14m) is momenteel afgewerkt met vloerbedekking. Echter, deze berging zou prima opgeofferd kunnen worden voor het realiseren van een vaste trap naar de tweede etage. De geheel betegelde, royale badkamer (18m2) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een dubbele vaste wastafel, badmeubel, closet en douchecabine. De 4 slaapkamers bevinden zich in spiegelbeeld tegenover elkaar. Twee slaapkamers (27m2 & 24m2) bevinden zich aan de voorzijde van de woning, de andere twee slaapkamers (19m2 & 23m2) bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Alle 4 de slaapkamers zijn afgewerkt met dezelfde parketvloer, beschikken alle 4 over een balkon (7m2 & 7m2) met uitzicht over de landerijen.

Via een vlizotrap is de tweede etage te bereiken. Deze riante bergzolder (18.30m x 8.94m) beschikt naast veel bergruimte, over twee dakramen (mogelijkheid tot realisatie extra slaapkamers).

Via het portaaltje is de kelderruimte te bereiken. Deze kelderruimte bestaat uit 7 verschillende ruimten. Allereerst is er een portaaltje (1.25m x 1.90m) aanwezig die is afgewerkt met een tegelvloer en verdere toegang biedt tot de garage en de waskelder. Met uitzondering van de kelder en badkamer, hebben alle ruimten een koekoek. Tevens is er een voorraadkelder (4.87m x 5.16m) aanwezig die afgewerkt is met een tegelvloer en verder beschikt over een koekoek, radiator en biedt toegang tot de garage en waskelder. De waskelder (3.95m x 4.87), die ook afgewerkt is met een tegelvloer, beschikt over de aansluitingen van het witgoed, koekoek, radiatoren en over een keukenblok met warm- en koud-wateraansluitingen. Tevens is er nog een geheel betegelde badkamer (1.90m x 2.55) aanwezig die beschikt over een vaste wastafel, douchecabine en radiator. Daarnaast bevindt zich in de kelder de technische ruimte (4.00m x 4.17m) met de cv-installatie. Tot slot is er een werkhok (5.55m x 4.00m) aanwezig die beschikt over een koekoek en een werkbank. De garage (12.55m x 5.16m) beschikt over een brede sectionaalpoort (3.62m) en krachtstroom. Verder bevindt zich hier de standplaats van de olietank en bevindt zich hier een koekoek. Tot slot is er een werkruimte (5.55m x 4.00m) aanwezig die beschikt over een koekoek en een werkbank.


Via verschillende ruimten is de rondom gelegen tuin te bereiken. Deze parkachtige tuin beschikt over diverse gazons, weilanden en over diverse opstallen. De woning biedt uitzichten richting alle windrichtingen, zonder enige zicht-belemmerende elementen. Er zijn heel veel mogelijkheden met de tuin, zo kan met bijvoorbeeld ook nog extra parkeergelegenheden creëren, of een extra oprit creëren naar de woning toe.

Weetjes:

- Alle maten zijn circa maten;
- Bouwjaar: 1980;
- Rondom gelegen, parkachtige, tuin;
- Woonoppervlakte 327m2;
- Overig inpandige ruimte 327m2;
- Gebouw gebonden buitenruimte 46m2;
- Perceel ca. 19.900m2 (let op mogelijkheid tot aankoop extra perceel/akker)
- Externe ruimte: meerdere externe stallen;
- Hardhouten kozijnen met zowel dubbele als enkele beglazing;
- Vloerverwarming deels begane grond;
- CV-installatie hout-olie gestookt Buderus Logana (1987);
- Geiser ten behoeve van warm water voroziening;
- Mansardekap gedekt met pannen;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Vrije landelijke ligging met veel natuur;
- Unidek dakisolatie;
- Leistenen vloer begane grond;
- Alle voorzieningen dichtbij.

Algemeen

Adres:Aardenweg 29
Susteren
Vraagprijs:Verkocht
Type:Landhuis
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Aan rustige weg, Open ligging, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:19.900 m²
Totale woonoppervlakte:327 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1987
Inhoud:1794 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:327 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:46 m²
Externe Bergruimte :200 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:17
Slaapkamers:6
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:56 m², Doorzonkamer
Keuken:17 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:164 m²
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1
Garage Oppervlakte:65 m²
Garage Types:Inpandig
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Verwarming
Parking:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Mansardedak
Beglazing:Gedeeltelijk dubbel
Verwarming:CV-ketel, Stookolie
Verwarmd water:Geiser eigendom
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Susteren
Oppervlakte:19.900 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht