Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Unieke woning met diverse gebruiksmogelijkheden. Zo beschikt deze woning over een zeer ruime garage, die getransformeerd zou kunnen worden tot een grote woonkamer of andere multifunctionele ruimte. Tot slot beschikt deze woning over vier slaapkamers, ruime keuken en twee kleine binnentuinen.

Middels de voordeur bereikt men de hal/entree (4.41m x 1.42m). De hal/entree, die afgewerkt is met een tegelvloer, biedt toegang tot de keuken en middels een glazen schuifdeur tot de woonkamer. De doorzonwoonkamer (39m2) bestaat uit twee ruimten, een zitgedeelte en een eetgedeelte, en is afgewerkt met een tegelvloer. Verder beschikt deze woonkamer over een trapkast en over een houtkachel. De gesloten keuken (4.11m x 3.04m) beschikt over een keukeninstallatie in rechte opstelling met 5-pits gaskookplaat en oven. Verder biedt de keuken toegang tot de kelderruimte en via de tuindeur is de eerste binnentuin te bereiken. Via de woonkamer bereikt men de bijkeuken. Deze bijkeuken (6.15m x 3.67m) is afgewerkt met een tegelvloer, heeft een royale keukeninstallatie en beschikt over een tweede voordeur. In de bijkeuken bevindt zich ook de toiletruimte. Deze toiletruimte (1.50m x 0.95m) is geheel betegeld en heeft een wandcloset. Via de bijkeuken bereikt men tevens de tweede binnentuin en de zeer ruime garage.

Via de borderstrap komt men uit op de overloop van de eerste etage. Deze overloop (3.70m x 1.65m) is afgewerkt met een laminaatvloer en biedt toegang tot twee slaapkamers. Deze twee slaapkamers (11m2 & 10m2) zijn beide afgewerkt met dezelfde laminaatvloer. Via één van deze twee slaapkamers loopt men door naar de half betegelde badkamer. Deze badkamer (13m2) beschikt over een royale dakkapel, vaste wastafel, badmeubel, closet, ligbad met whirlpool en douchecabine met extra massage sproeiers. Via de badkamer loopt men door naar de derde slaapkamer (6.00m x 4.03m). Ook deze slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en beschikt over een vaste kastenwand met schuifdeuren die over de hele breedte van de slaapkamer loopt. De vierde slaapkamer (6.40m x 6.41m), afgewerkt met dezelfde laminaatvloer, beschikt over een dakraam. Via een trap in deze vierde slaapkamer is de garage/multifunctionele ruimte te bereiken.

Middels een vlizotrap bereikt men de bergzolder (7.30m x 3.70m). Deze bergzolder beschikt over een houtenvloer en dakkapel. Via de keukenruimte kan men de provisiekelder (5.00m x 4.18m) bereiken, die deels afgewerkt is met een ouderwetse tegelvloer.

Via de bijkeuken komt men uit in de garage (10.36m x 6.60m). Deze garage kan prima dienen als een multifunctionele ruimte, of zelfs omgebouwd worden tot een zeer ruime woonkamer. Momenteel dient deze ruimte als garage. De garage is afgewerkt met een tegelvloer en beschikt deze over een openslaande poort. Verder bevindt zich hier een bar, houtkachel en openslaande deuren naar de binnentuin. Tot slot bevindt zich hier de technische ruimte met de standplaats van de cv-installatie.

De woning beschikt over twee kleine binnentuinen. De eerste patiotuin (13m2) is te bereiken via de keuken en de tweede patiotuin (17m2) bereikt men zowel via de bijkeuken als via de garage/multifunctionele ruimte.

Weetjes:
- Bouwjaar: 1930;
- Alle maten zijn circa maten;
- Woonoppervlakte: 187m2;
- Overig inpandige ruimte: 116m2;
- Inhoud: 749m3;
- Houten kozijnen;
- Dubbele beglazing;
- Meterkast met slimme meter en 8 groepen;
- Zowel houten als betonnen verdiepingsvloeren;
- Beide voordeuren bevatten authentieke glas-in-lood elementen;
- Zadeldak gedekt met pannen met daarop 6 zonnepanelen.


Algemeen

Adres:Dorpsstraat 96
Bingelrade
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Gemeente
Perceeloppervlakte:205 m²
Totale woonoppervlakte:187 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1930
Inhoud:749 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:116 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:9
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:39 m²
Keuken:12 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:21 m²
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Garage Oppervlakte:68 m²

Comfort

Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Overig
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Bingelrade
Oppervlakte:205 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht