Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Royale winkelruimte met bovengelegen twee appartementen met eigen opgang. De winkel ruimte is leeg/onverhuurd. De appartementen zijn reeds lange periode verhuurd aan dezelfde huurders.

Rijksweg Noord 10B te Geleen

Gelegen op de eerste etage bevindt zich dit leuk en vooral ruim appartement. Mede dankzij de drie slaapkamers, ruime woonkamer met erkers en het dakterras is het geen probleem om hier met een gezin te kunnen genieten.

Via de gezamenlijke entree met tegelvloer bereikt men via de trapopgang de eerste etage en zo ook de voordeur van dit appartement. Men komt uit in de speelse hal/entree die de weg leidt door het gehele appartement en biedt toegang tot bijna iedere ruimte en beschikt over een muurkast. Het gehele appartement met uitzondering van de keuken en natte ruimtes is afgewerkt met dezelfde laminaatvloer. De ruime woonkamer (4.47m x 7.50m) bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw en beschikt over een muurkast en over twee erkers ((2x) 1.85m x 0.80m) waar twee zitbankjes in gecreëerd zijn. Via de woonkamer bereikt men de gesloten keuken (4.54m x 1.86) die afgewerkt is met een tegelvloer. Verder beschikt deze keuken over een keukeninstallatie in rechte opstelling met gaskookplaat, afzuiging en magnetron. Er zijn drie slaapkamers (14m2, 11m2 en 7m2) aanwezig waarvan één beschikt over een muurkast. De geheel betegelde toiletruimte (1.16m x 1.16) beschikt over een vaste wastafel en over een closet. De badkamer (2.80m x 2.50m) is tevens ook geheel betegeld en heeft een vaste wastafel, ligbad, inloopdouche en hier bevindt zich de aansluiting van het witgoed. Via de hal bereikt men het ruime L-vormige dakterras (87m2).

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Woonoppervlakte: 100m2
- Gebouwgebonden ruimte: 87m2;
- Inhoud: 250m3;
- Houten verdiepingsvloeren;
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Rijksweg Noord 10B1 te Geleen

Dit ruime appartement (maisionnette) ligt op de tweede en derde etage van het gebouw. Naast alle ruime woonruimten beschikt dit appartement ook nog over een tweede etage die dient als bergzolder.

Middels de gezamenlijke hal/entree, die afgewerkt is met een tegelvloer, bereikt men via de trapopgang de voordeur van dit appartement die gesitueerd is op de tweede etage. De hal/entree (1.41m x 7.45m) is afgewerkt met vloerbedekking en beschikt over een garderobe, muurkast en intercominstallatie. De geheel betegelde toiletruimte (1.00m x 1.20m) beschikt over een closet en fonteintje. De ruime woonkamer (4.50m x 7.57m) is eveneens afgewerkt met vloerbedekking en beschikt over een muurkast en twee erkers ((2x) 0.77m x 1.80m) waar radiatoren is geïnstalleerd zijn. De gesloten, half betegelde, keuken (4.50m x 1.88m) is afgewerkt met een linoleumvloer en heeft een keukeninstallatie in rechte opstelling met de volgende apparatuur: gaskookplaat, afzuiging, koelkast, vaatwasser en oven. De geheel betegelde badkamer (8m2) beschikt over een vaste wastafel, muurkast, ligbad, douche, radiator en hier bevindt zich de witgoed aansluiting. Er zijn twee slaapkamers (15m2 en 14m2), beide afgewerkt met vloerbedekking. Tot slot bevindt zich er nog een portaaltje (2.60m x 1.64m) die afgewerkt is met tegelvloer en biedt middels de tuindeur toegang tot het dakterras (12m2).

Middels een vaste trap te bereiken bergzolder (8.46m x 10.13m) met vloerbedekking. Tevens bevindt zich hier ook de technische ruime, afgewerkt met een linoleumvloer en radiator, en bevindt zich hier de cv-installatie.

Weetjes:
- Woonoppervlakte: 100m2
- Overig inpandige ruimte: 86m2
- Inhoud: 390m3;
- Gebouwgebonden ruimte: 12m2
- Houten verdiepingsvloeren;
- Houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Zadeldak gedekt met pannen;
- Cv-installatie, merk Nefit Ecomline.

Winkelpand: Rijksweg Noord 10 te Geleen

Deze grote winkelruimte, aan de Rijksweg Noord 10 te Geleen, biedt veel mogelijkheden voor een eventuele winkelruimte of andere bedrijfstak. De winkelruimte beschikt over zowel een voor- als achteringang, grote hoofdruimte, bijkeuken, technische ruimte en over een toiletruimte.

Middels een dubbele voordeur komt men direct uit in de hoofdruimte. Deze L-vormige ruimte (165m2) is afgewerkt met een tegelvloer, systeemplafond en beschikt over vele stroomaansluitingen. De gehele voorgevel van deze ruime is een groot raampartij waardoor hier prima een etalage zou kunnen worden opgesteld. Tevens is er aan de achterzijde van de winkelruimte een laad- en losplaats aanwezig, afsluitbaar middels rolluik. Daarbij bevindt zich in deze ruimte een keukenblokje met vast wastafel. De geheel betegelde toiletruimte (2.00m x 1.22m) beschikt over een closet en fonteintje. Er bevindt zich in het pand nog een extra ruimte (2.96m x 2.49), die is afgewerkt met een tegelvloer, die zou kunnen dienen als bijkeuken of lunchkamer. Tot slot is er een technische ruimte (2.48m x 1.04m) aanwezig waar zich de standplaats van de cv-installatie en close-in-boiler bevindt.

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Oppervlakte gehele ruimte: 177m2
- Inhoud: 526m3;
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
- Direct aan de Rijksweg Noord gelegen te Geleen;
- Parkeergelegenheden direct voor het pand;
- Systeemplafond met ingebouwde TL-verlichting.

Algemeen

Adres:Rijksweg Noord 10-B
Geleen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Totale woonoppervlakte:200 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1935
Inhoud:640 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:86 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:100 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:5
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja

Comfort

Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Treinstation:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Busknooppunt:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bushalte:Ja - op 500 m tot 1000 m
Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Kinderopvang:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Kunststof
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Geleen
Oppervlakte:268 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht