Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze schitterende vrijstaande woning, gelegen aan de Molenstraat 49 te Roosteren, biedt uniek woongenot. De woning beschikt onder andere over drie ruime slaapkamers, riante keuken en over een multifunctionele ruimte waar men eventueel ‘’werk aan huis’’ zou kunnen realiseren. Daarbij beschikt de woning over een prachtige ligging met uniek vrij uitzicht over de Limburgse landerijen.

Wanneer men de voordeur opent, treedt men de hal/entree binnen. Deze hal/entree (5m2) is afgewerkt met tegelvloer en biedt toegang tot de woonkamer. De woonkamer (30m2) staat in verbinding met de open keuken. De woonkamer, die net als de keuken voorzien is van een tegelvloer, beschikt over een groot raampartij aan de voorzijde en een raampartij naar de multifunctionele ruimte. De open keuken (4.85m x 2.05m) beschikt over een keukeninstallatie in rechte opstelling met de volgende ingebouwde installaties: 5-pits gaskookplaat, afzuiging, koelkast, combimagnetron, vaatwasser en apothekerskast. Middels de keuken bereikt met de provisiekelder (3.85m x 1.93m). Vervolgens komt men via de keuken in de bijkeuken. In deze bijkeuken (11m2), die ook afgewerkt is met een tegelvloer, bevinden zich de witgoed aansluitingen en een muurkast met de standplaats van de cv-installatie. Geheel betegelde toiletruimte (1.43m x 1.03m) met closet en radiator. Voormalige, geheel betegelde, badkamer (2.03m x 1.63m) met vaste wastafel en ligbad. Via de bijkeuken bereikt men de multifunctionele ruimte die voorzien is van een tegelvloer. Deze multifunctionele ruimte (21m2) biedt dankzij de vele raampartijen, tuindeuren en schuifpui optimaal tuincontact. Tevens is er in deze ruimte een zijingang aanwezig, dus dat zou ideaal zijn voor het eventueel realiseren van het werken aan huis.

Middels de trapopgang in de hal bereikt men de overloop (9m2) van de eerste etage. Deze Z-vormige overloop, die voorzien is van vloerbedekking, biedt toegang tot de twee slaapkamers en badkamer. Daarbij heeft de overloop een groot raampartij dat zorgt voor natuurlijk lichtinval. De eerste slaapkamer (4.00m x 3.86m), voorzien van een laminaatvloer, bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De tweede slaapkamer (3.80m x 3.07m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning, biedt een mooi uitzicht over de landelijke tuin en is afgewerkt met vloerbedekking. De ruime, geheel betegelde, badkamer (14m2) is voorzien van de volgende installaties: dubbele vaste wastafel, badmeubel, closet, radiator, ligbad en douchecabine met thermostaatkraan.

Middels de trapopgang bereikt men de tweede etage. De tweede etage is volledig te gebruiken als derde slaapkamer. De slaapkamer (27m2) is voorzien van een laminaatvloer en beschikt over een grote dakkapel aan de voorzijde van de woning en ramen in de zijgevel. Deze raampartijen zorgen er natuurlijk voor dat de daglichttoetreding optimaal is. Tevens zijn er bergingen achter de knieschotten aanwezig en is er airconditioning in de slaapkamer.

Middels de multifunctionele ruimte bereikt men de riante tuin. De tuin beschikt onder andere over meerdere gazons en terrassen. Tevens is er een groot overdekt terras (7.60m x 7.50m) aanwezig waar het mogelijk is een eventuele buitenkeuken te realiseren. Dit overdekte terras beschikt onder andere over een afzuiging en een grote lichtkoepel. Daarnaast is er een vijverpartij aanwezig die ook als zwembad gebruikt zou kunnen worden. Het laatste deel van de tuin is momenteel in gebruik als dierenverblijf en biedt een schitterend vrij uitzicht over de Limburgse landerijen. Dankzij het tuinhuis (10m2) kan al het tuinmateriaal goed opgeborgen worden. Tot slot is er aan de achterzijde van de woning de mogelijkheid om de tuin te bereiken middels een auto.

Weetjes:
- Bouwjaar: 1925;
- Woonoppervlakte: 165m2;
- Inhoud: 609m3;
- Overig inpandige ruimte: 27m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 9m2;
- Externe ruimte: 15m2;
- Perceeloppervlakte: 955m2;
- Houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Grotendeels rolluiken aanwezig;
- Zonwering aan de voorzijde;
- Zowel houten als betonnen verdiepingsvloeren;
- Zadeldak bedekt met pannen;
- Platdakconstructie met bitumineuze dakbedekking;
- Cv-installatie: Remeha Quinta, december 2018 (eigendom);
- Meterkast met digitale meter, twee aardlekschakelaars en 6 groepen;
- Aan achterzijde tuin is de mogelijkheid om de tuin middels auto te bereiken;
- Vrij uitzicht over Limburgse Landerijen;
- Werk aan huis is mogelijk;
- Mogelijk om ‘’levensloop bestendig wonen’’ te creëren;
- Alle maten zijn circa maten;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- of opnamefouten.

Algemeen

Adres:Molenstraat 49
Roosteren
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:955 m²
Perceelbreedte:8 m
Perceeldiepte:115 m
Totale woonoppervlakte:165 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1925
Inhoud:609 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:27 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:9 m²
Externe Bergruimte :15 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:30 m²
Keuken:10 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:7 m²
Tuin:720 m²
Tuin breedte:8 m
Tuin diepte:90 m
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Zadeldak - bedekt met pannen. Aanbouw heeft platdakconstructie.
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - Remeha Quinta, eigendom (december 2018)
Verwarming bouwjaar:2018

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Roosteren
Oppervlakte:955 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht