Over Klinkers Makelaardij

Klinkers Makelaardij is een familiebedrijf, bestaande uit Audry Klinkers en Boy Knarren (moeder & zoon). Audry heeft al tientallen jaren ervaring in de makelaardij en heeft in 2013 Klinkers Makelaardij opgericht. Audry is zowel gecertificeerd taxateur als gecertificeerd makelaar. Boy is na zijn middelbare school direct begonnen met de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Sinds 2017, na zijn opleiding, is Boy werkzaam als makelaar binnen Klinkers Makelaardij.
 
Wij vinden makelen meer dan alleen verkopen, wij bemiddelen van het begin tot aan het eind. Vanaf ons kennismakingsgesprek tot aan de eigendomsoverdracht bij de notaris staan wij voor u klaar en zijn wij overal persoonlijk aanwezig.
 
Aangezien wij persoonlijk contct erg belangrijk vinden, houdt dit in dat wij dit ook toepassen tijdens bezichtigen. Dus, GEEN open dagen! Wij streven naar persoonlijk contact en dat betekent dat iedere potentiële koper een eigen privé bezichtiging krijgt. Tijdens deze bezichtiging heeft de potentiële koper veel tijd om de woning te bekijken, alle tijd om vragen te stellen en om een goed gevoel te krijgen bij de woning.
 
Onze service stopt niet zodra wij de kopers voor u gevonden hebben. Deze service blijft onveranderd actief tot de eigendomsoverdracht bij de notaris. Wanneer een koper wenst een bouwkundige keuring uit te laten voeren dan zijn wij hierbij aanwezig, u hoeft dus niet per se voor deze dag vrij te pakken of thuis te blijven. Wanneer kopers de woning nog een keer wensen te zien, voor bijvoorbeeld iets op te meten, dan zijn wij ook hierbij aanwezig. Voordat we gezamenlijk naar de notaris gaan voor de sleuteloverdracht, voeren wij voor u een eindoplevering uit. Tijdens deze eindoplevering komen wij voor een laatste keer samen kijken naar de woning om zo te bevestigen dat de kopers de woning accepteren zoals de woning op dat moment is, hier tekenen zij dan ook voor. Vervolgens gaan we gezamenlijk naar de notaris en is het dan eindelijk tijd voor de eigendomsoverdracht.

Wie zijn wij?

Audry Klinkers

Ik ben geboren op 2 december 1972 te Nuth. Na tientallen jaren werken binnen de sector Vastgoed & Makelaardij heb ik besloten om zelf het heft in handen te nemen en mijn opleiding tot makelaar en gecertificeerd taxateur af te ronden. Na het behalen van zowel mijn makelaars- als taxateursdiploma, opende ik in 2013 Klinkers Makelaardij.
 
Ik blijf iedere dag in beweging en ben erg leergierig, ik mis geen cursus en wil altijd van alles op de hoogte zijn. Dit maakt mij kundig maar tegelijk ook kritisch. Ik geef u altijd een eerlijk advies, hierin worden dus zowel de positieve- als eventuele negatieve aspecten verteld over uw woning. Daarnaast denk ik altijd mee met zowel de verkopers als de (potentiële) kopers, om zo samen tot een goed besluit te komen
 
Sinds 2017 is mijn zoon Boy Knarren ook werkzaam als makelaar bij Klinkers Makelaardij. Boy heeft de opleiding Vastgoed & Makelaardij afgerond en studeert momenteel verder tot gecertificeerd taxateur.

Boy Knarren

Ik ben geboren op 1 augustus 1995 te Sittard. Mijn studie Vastgoed & Makelaardij heb ik gevolgd aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Na het afronden van mijn studie ben ik begonnen als makelaar bij Klinkers Makelaardij. Momenteel studeer ik verder om, net zoals Audry Klinkers, gecertifieerd taxateur te worden.
 
Ik hecht veel waarde aan persoonlijke contacten en plezier in mijn werk. In de makelaardij kan ik dit allemaal combineren. De persoonlijke contacten spreken voor zich, ik kom iedere dag nieuwe mensen tegen die allemaal nieuwe en eigen verhalen hebben. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de woningen, iedere dag nieuwe woningen bekijken en geen enkele is dezelfde. Soms vang ik zelfs nog leuke ideeën op om dat vervolgens bij mijzelf thuis toe te passen.
 
Het plezier in het werk komt enerzijds door deze persoonlijke contacten en variëteiten maar zeker ook omdat ik mijn hobby’s tijdens mijn werk kan gebruiken. Ik houd van kleins af aan al van fotografie en alles wat met vliegtuigen te maken heeft. Het spreekt voor zich dat (drone)fotografie dan de perfecte combinatie is! Ik maak gebruik van de allernieuwste professionele 4K-resolutie camera’s en drones, ben zeer zelfkritisch en dat zorgt ervoor dat veel mensen mijn foto’s erg mooi vinden.
 
Makelaar zijn is voor mij dus een perfecte combinatie tussen werk en hobby. Geen dag die verveelt en al zeker geen dag die dezelfde is als de dag ervoor.