Hello World!

Zeer mooi

Klinkers Makelaardij is een familiebedrijf, bestaande uit Audry Klinkers en Boy Knarren (moeder & zoon). Audry heeft al tientallen jaren ervaring in de makelaardij en heeft in 2013 Klinkers Makelaardij opgericht. Audry is zowel gecertificeerd taxateur als gecertificeerd makelaar. Boy is na zijn middelbare school direct begonnen met de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Sinds 2017, na zijn opleiding, is Boy werkzaam als makelaar binnen Klinkers Makelaardij.
 
Wij vinden makelen meer dan alleen verkopen, wij bemiddelen van het begin tot aan het eind. Vanaf ons kennismakingsgesprek tot aan de eigendomsoverdracht bij de notaris staan wij voor u klaar en zijn wij overal persoonlijk aanwezig.
 
Aangezien wij persoonlijk contct erg belangrijk vinden, houdt dit in dat wij dit ook toepassen tijdens bezichtigen. Dus, GEEN open dagen! Wij streven naar persoonlijk contact en dat betekent dat iedere potentiële koper een eigen privé bezichtiging krijgt. Tijdens deze bezichtiging heeft de potentiële koper veel tijd om de woning te bekijken, alle tijd om vragen te stellen en om een goed gevoel te krijgen bij de woning.
 
Onze service stopt niet zodra wij de kopers voor u gevonden hebben. Deze service blijft onveranderd actief tot de eigendomsoverdracht bij de notaris. Wanneer een koper wenst een bouwkundige keuring uit te laten voeren dan zijn wij hierbij aanwezig, u hoeft dus niet per se voor deze dag vrij te pakken of thuis te blijven. Wanneer kopers de woning nog een keer wensen te zien, voor bijvoorbeeld iets op te meten, dan zijn wij ook hierbij aanwezig. Voordat we gezamenlijk naar de notaris gaan voor de sleuteloverdracht, voeren wij voor u een eindoplevering uit. Tijdens deze eindoplevering komen wij voor een laatste keer samen kijken naar de woning om zo te bevestigen dat de kopers de woning accepteren zoals de woning op dat moment is, hier tekenen zij dan ook voor. Vervolgens gaan we gezamenlijk naar de notaris en is het dan eindelijk tijd voor de eigendomsoverdracht.