Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Welkom in deze, op de hoek gelegen, drive-in woning gelegen aan de Sloterstraat 1 te Landgraaf. Deze woning beschikt o.a. over vier slaapkamers (met de mogelijkheid tot meer slaapkamers), inpandige garage en twee multifunctionele ruimtes. Deze woning beschikt daarbij over een royale tuin met grote overkapping en achterom met openslaande poort.

Begane grond:
Men opent de voordeur en treedt de entree binnen. Deze entree (1.65m x 1.50m) biedt toegang tot de garage en hal. De entree is afgewerkt met een tegelvloer en hier bevindt zich eveneens de meterkast. De garage (5.71m x 2.63m) beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaalpoort. De L-vormige hal (8m2) – die afgewerkt is met een tegelvloer – beschikt over een muurkast en biedt toegang tot de slaapkamer, bijkeuken, multifunctionele ruimte en middels de trapopgang bereikt men de overloop van de eerste etage. De slaapkamer (3.51m x 2.62m) is voorzien van een tegelvloer. De bijkeuken (6m2) is afgewerkt met eiken vloerdelen, heeft een keukenblokje en hier bevinden zich de witgoed aansluitingen én de standplaats van de cv-installatie. Er bevinden zich twee multifunctionele ruimtes op de begane grond, die beide voorzien zijn van een tegelvloer. De eerste multifunctionele ruimte (4.85m x 3.15m), en tevens de grootste, beschikt over een tuindeur en vaste kastenwand. Multifunctionele ruimte twee (3.50m x 2.62m) beschikt over een tuindeur. Deze multifunctionele ruimtes kunnen naar wens bijvoorbeeld ook gebruikt worden als extra slaapkamer of woonkamer.

Eerste etage:
De overloop (3m2) van de eerste etage is afgewerkt met vloerbedekking en biedt toegang tot de toiletruimte en woonkamer. De half betegelde toiletruimte (0.86m x 1.14m) heeft een vaste wastafel en closet. Vervolgens komt men uit in de L-vormige woonkamer. Deze woonkamer (25m2) is afgewerkt met een parketvloer, beschikt over een balkon (4.75m x 0.79m) en biedt middels een boogpartij toegang tot de keuken/eethoek. De keukenruimte bestaat uit twee delen, de keuken en de eethoek, die samen één ruimte vormen. De eethoek (3.08m x 2.60m) is voorzien van een parketvloer en biedt toegang tot het dakterras (5.81m x 3.36m). De semi-open keuken (2.26m x 2.19m) heeft een tegelvloer en een keukeninstallatie in U-vormige opstelling met de volgende ingebouwde apparatuur: keramische kookplaat, afzuiging, koelkast en vaatwasser.

Tweede etage:
Middels de trapopgang bereikt men de overloop (3.12m x 1.09m) van de tweede etage. Deze overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaatvloer (2x) en linoleumvloer (1x). De eerste slaapkamer (4.85m x 3.17m), tevens ook de grootste slaapkamer, bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een vaste kastenwand. De overige twee slaapkamers (12m2 & 6m2) bevinden zich beide aan de voorzijde van de woning, de grootste van deze twee slaapkamers heeft een vaste kastenwand. De geheel betegelde badkamer (2.67m x 1.59m2) beschikt over de volgende badkamerinstallaties: vaste wastafel, badkamermeubel, designradiator, closet en ligbad met douchescherm.

Achtergelegen tuin:
De woning heeft een geheel bestrate tuin die gesitueerd is op het noordwesten. In deze tuin kan men middels de royale overkapping (6.87m x 3.74m) heerlijk vertoeven. Deze tuin beschikt over een stenen buitenberging (2.96m x 2.63m), overdekte berging (3.20m x 2.00m) en borders met beplanting. Er bevindt zich een achterom met openslaande poort waardoor men een auto, motor of camper op eigen terrein kan parkeren (ruimte voor meerdere voertuigen). De tuin is ook via het dakterras, middels een stalen trap, te bereiken.

Garage:
De inpandige garage (5.71m x 2.63m) is te bereiken via de entree en beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Daarbij beschikt de garage over een voorgelegen oprit.

Recent uitgevoerde vernieuwingen:
- Dak vernieuwd (2021);
- Dakisolatie gerealiseerd (2021);
- Spouwmuurisolatie (2021);
- Nieuwe meterkast (2021).

Weetjes over deze woning:
- Bouwjaar: 1970;
- Woonoppervlakte woning: 147m2;
- Inhoud woning: 573m3;
- Overig inpandige ruimte: 15m2;
- Gebouwgebonden buitenruimte: 55m2;
- Externe ruimte: 8m2;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Zowel kunststof als houten kozijnen;
- Zowel HR++ als dubbele beglazing;
- Overal rolluiken (deels elektrisch bedienbaar);
- Cv-installatie: merk Remeha Quinta (eigendom, 2004);
- Meterkast: slimme meter, 8 groepen en 3 aardlekschakelaars;
- Plat dakconstructie met bitumineuze dakbedekking;
- Tuin gesitueerd op het noordwesten;
- Alle maten zijn circa maten;
- Alle maten op de plattegronden zijn circa maten;
- Alle muren op de plattegronden duiden niet aan of deze muren ‘’dragend’’ of ‘’niet-dragend’’ zijn;
- De plattegronden zijn enkel indicatief;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- en opnamefouten.

Nog aan het zoeken naar uw droomwoning? Like dan onze Facebook- of Instagrampagina (Klinkers Makelaardij), zo bent u als eerste op de hoogte van nieuwe vastgoedobjecten binnen onze portefeuille! Wie weet tot ziens, Klinkers Makelaardij.

Algemeen

Adres:Sloterstraat 1
Landgraaf
Vraagprijs:Verkocht
Type:Drive-in woning
Perceeloppervlakte:310 m²
Perceelbreedte:13 m
Perceeldiepte:25 m
Totale woonoppervlakte:147 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1970
Inhoud:573 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:15 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:55 m²
Externe Bergruimte :8 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:10
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:25 m², L-kamer
Keuken:13 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:210 m²
Tuin breedte:9 m
Tuin diepte:23 m
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 (1 plaats)
Garage Types:Inpandig, Elektrische poort
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen
Parking:4

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 5000 m of meer
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Draai-/kiepramen, Kunststof
Dak:Plat dak - bedekt met bitumineuze dakbedekking (vernieuwd en geïsoleerd in 2021).
Beglazing:Dubbel, Hoogrendementsglas
Verwarming:CV-ketel - eigendom.
Verwarming bouwjaar:2004
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Ubach over Worms
Oppervlakte:310 m²
Certificaat Nr.:402479660
EnergyClass:D
Geldig tot:20-6-2032

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht