Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze ruime en levensloopbestendige twee-onder-één-kap woning beschikt onder andere over een riante badkamer op de begane grond, 4 slaapkamers (5 wanneer men de tuinkamer gebruikt als slaapkamer) en over een gezellige achtertuin. Verder ligt deze woning rustig gesitueerd en zijn toch alle voorzieningen op loopafstand.

Men treedt de woning binnen middels een overdekte entree. Deze entree (1.76m x 1.30m) is voorzien van een parketvloer, biedt toegang tot de woonkamer en hier bevindt zich de trapopgang naar de eerste etage. De ruime L-vormige woonkamer (27m2), die afgewerkt is met een parketvloer, beschikt over een groot raampartij aan de voorzijde en biedt toegang tot de provisiekelder (1.72m x 1.72m) en de keuken. Vervolgens komt men in de semi-open keuken (4.23m x 3.83m), deze is voorzien van een tegelvloer en heeft twee lichtkoepels waardoor er natuurlijk licht de keuken binnentreedt. De keukeninstallatie in hoekopstelling is voorzien van de volgende ingebouwde apparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuiging, koelkast, diepvries, vaatwasser en oven. De bijkeuken (2.80m x 1.61m), eveneens afgewerkt met een tegelvloer, beschikt over de witgoed aansluitingen maar biedt ook toegang tot de badkamer, toiletruimte en tot de tuinkamer/slaapkamer. De riante L-vormige badkamer (6m2) is voorzien van de volgende installaties: dubbele vaste wastafel, badmeubel, spiegelkast, designradiator, afzuiging, hoekbad met thermostaatkraan en douchecabine met thermostaatkraan. De geheel betegelde toiletruimte (0.93m x 0.90m) is afgewerkt met een wandcloset. De tuinkamer/slaapkamer (3.96m x 3.40m) is voorzien van een tegelvloer en heeft een lichtkoepel en grote raampartijen die ervoor zorgen dat het tuincontact en de lichtinval optimaal is. Verder beschikt deze tuinkamer/slaapkamer over een muurkast, tuindeur en een schuifpui die toegang bieden tot de achtertuin.

Middels de trapopgang in de entree bereikt men de overloop (6m2) van de eerste etage. Deze overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, biedt toegang tot de drie slaapkamers en hier bevindt zich de vaste trap naar de tweed etage. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De eerste slaapkamer (3.64m x 2.50m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en de overige twee slaapkamers (8m2 & 7m2) aan de achterzijde van de woning. Alle drie de slaapkamers beschikken over rolluiken en over schuifdeuren (als zijnde binnendeuren) die ruimtebesparend zijn. De geheel betegelde toiletruimte (1.77m x 0.92m) is voorzien van een vaste wastafel, badmeubel, raam en een closet.

Middels de vaste trap bereikt men de tweede etage. De gehele tweede etage dient als slaapkamer (28m2) en is afgewerkt met een laminaatvloer. Verder beschikt deze ruimte over twee dakkapellen, rolluiken en een bergruimte bij de trapopgang.

Via de tuinkamer bereikt men de achtergelegen tuin. De tuin is gesitueerd op het oosten en beschikt over een terras, achterom, tuinhuis en borders. Verder kan men heerlijk vertoeven in deze tuin die veel privacy biedt. Ongestoord genieten dus!

Weetjes:
- Bouwjaar: 1971;
- Woonoppervlakte: 137m2;
- Inhoud: 422m3;
- Overig inpandige ruimte: 7m2;
- Externe ruimte: 7m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 2m2;
- Zowel houten als betonnen verdiepingsvloeren;
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken;
- Meterkast: digitale meter en 8 groepen;
- Cv-ketel: Bosch (huur, 2010);
- Energielabel D;
- Zadeldak bedekt met pannen;
- 5 Slaapkamers;
- Levensloopbestendig wonen;
- Tuin gesitueerd op het oosten;
- Alle maten zijn circa maten;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- of opnamefouten.

Algemeen

Adres:Nieuwstraat 19
Amstenrade
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:145 m²
Perceelbreedte:6 m
Perceeldiepte:28 m
Totale woonoppervlakte:137 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1971
Inhoud:422 m³
Gevelbreedte:5 m
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:7 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:2 m²
Externe Bergruimte :7 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:5
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:27 m², L-kamer
Keuken:16 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:3 m²
Tuin:35 m²
Tuin breedte:8 m
Tuin diepte:7 m
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Zadeldak - bedekt met pannen.
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - merk Bosch (huur).
Verwarming bouwjaar:2010

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Amstenrade
Oppervlakte:145 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht