Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

LET OP BIJ HET PLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING!

Het plannen van een bezichtiging voor deze woning, gelegen aan de Maastrichterstraat 126 te Brunssum, kunt u vanaf nu ook ONLINE doen! Ga naar onze website, kies uw eigen openstaande dag & tijdslot en uw afspraak is gemaakt! Wij sturen u vervolgens nog een bevestiging van onze afspraak en zien elkaar dan op de afgesproken dag. Stel dit lukt niet, dan kunt u uiteraard ook gewoon contact met ons opnemen (telefonisch of via e-mail).

Deze vrijstaande woning, gelegen aan de Maastrichterstraat 126 te Brunssum, staat nu bij Klinkers Makelaardij in de verkoop. Deze woning beschikt o.a. over drie royale slaapkamers, T-vormige woonkamer en een externe garage. Deze woning heeft een rondom gelegen tuin die geheel omsloten is, daardoor is de privacy in de tuin dus optimaal. Lees deze verkooptekst verder om meer te weten te komen over deze leuke woning of ga direct door naar de foto’s!

Begane grond:
Wanneer men de voordeur opent dan treedt men de hal/entree binnen. Deze hal/entree (2.29m x 1.40m) is voorzien van een tegelvloer en biedt toegang tot de woonkamer, toiletruimte en bergkast (met meterkast). De geheel betegelde toiletruimte (1.21m x 1.00m) is voorzien van een wandcloset, fonteintje en twee smalle raampjes. Vervolgens komt men de woonkamer binnen. Deze royale T-vormige woonkamer (43m2) is eveneens afgewerkt met dezelfde tegelvloer en biedt toegang tot de keuken en tuin. Deze woonkamer beschikt over veel raampartijen waardoor de lichtinval optimaal is. Tot slot bevindt zich ook de trapopgang in de woonkamer. De keuken (4.01m x 3.37m) beschikt over veel ruimte en raampartijen, hierdoor is koken zeker geen straf. Deze keuken heeft een keukeninstallatie in rechte opstelling – en een werkeiland & apparatenkast – met de volgende ingebouwde apparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuiging, vaatwasser, combioven, koelkast en diepvries (klein).

1e etage:
Via de trapopgang, die zich bevindt in de woonkamer, bereikt men de overloop van de eerste etage. De gehele eerste etage, met uitzondering van de bergkast en badkamer, is afgewerkt met vloerbedekking. De overloop (10m2) biedt toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en bergkast. De eerste slaapkamer (6.49m x 2.98m), eveneens de grootste slaapkamer, bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De overige twee slaapkamers bevinden zich aan de zijkant (3.96m x 2.81m) en achterzijde (3.96m x 3.30m) van de woning. De geheel betegelde badkamer (2.73m x 2.08m) is voorzien van de volgende installaties: vaste wastafel in het badkamermeubel, closet en ligbad met thermostaatkraan en douchescherm. De bergkast (1.65m x 1.42m) is voorzien van een linoleumvloer en hier bevinden zich de witgoed aansluitingen.

2e etage:
Middels de vlizotrap, die men uitklapt tot op de overloop van de eerste etage, bereikt men de tweede etage. Deze tweede etage (gemeten vanaf 1.50m hoogte: 9.41m x 2.32m) bestaat uit drie ruimten: twee bergzolders en één technische ruimte. De standplaats van de cv-installatie bevindt zich in de technische ruimte. De overige twee ruimten kunnen prima dienen als bergzolder. Daarbij zijn er in totaal vier dakraampjes aanwezig.

Tuin:
Via zowel de woonkamer als de keuken, kan men de tuin bereiken. Rondom de gehele woning is er een tuin aanwezig. Het deel van de tuin dat zich aan de achterkant van de woning bevindt, is op het noorden gesitueerd. Deze tuin beschikt o.a. over een terras, borders en achterom. De achterom komt uit op de achtergelegen oprit.

Garage:
De vrijstaande garage (6.00m x 3.25m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze garage beschikt over een kantelpoort en een voorgelegen oprit waar nog een voertuig geplaatst kan worden.

Weetjes over deze woning:
- Bouwjaar: 1980 (BAG Viewer);
- Woonoppervlakte: 131m2;
- Inhoud woning: 533m3;
- Overig inpandige ruimte: 22m2;
- Externe ruimte: 20m2;
- Gebouwgebonden buitenruimte: 0m2;
- Perceeloppervlakte: 345m2;
- Houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Betonnen verdiepingsvloer: begane grond;
- Houten verdiepingsvloeren: eerste en tweede etage;
- Cv-ketel van het merk Nefit (bouwjaar: 2015, HUUR);
- Meterkast met digitale meter en 11 groepen;
- Energielabel D, geldig tot 02-03-2032;
- Rondom gelegen tuin, achtergelegen deel gesitueerd op het noorden;
- Externe garage aanwezig;
- Oprit aanwezig;
- Op loopafstand van alle denkbare voorzieningen;
- Ontsluiting is optimaal, zeker dankzij de nieuwe ‘’Buitenring’’;
- Alle maten zijn circa maten;
- Alle maten op de plattegronden zijn circa maten;
- Alle muren op de plattegronden duiden niet aan of deze muren ‘’dragend’’ of ‘’niet-dragend’’ zijn;
- De plattegronden zijn enkel indicatief;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- en opnamefouten.

Nog aan het zoeken naar uw droomwoning? Like dan onze Facebook- of Instagrampagina (Klinkers Makelaardij), zo bent u als eerste op de hoogte van nieuwe vastgoedobjecten binnen onze portefeuille! Wie weet tot ziens, Klinkers Makelaardij.

Algemeen

Adres:Maastrichterstraat 126
Brunssum
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Ligging:In woonwijk
Perceeloppervlakte:345 m²
Perceelbreedte:14 m
Perceeldiepte:23 m
Totale woonoppervlakte:131 m²
Type constructie:Houten skelet
Bouwjaar:1980
Inhoud:533 m³
Gevelbreedte:7,5 m
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:22 m²
Externe Bergruimte :20 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:43 m², T-kamer
Keuken:14 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:100 m²
Tuin breedte:15 m
Tuin diepte:5 m
Tuin oriëntatie:Noord
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:20 m²
Garage Types:Vrijstaand steen
Parking:1

Comfort

Comfort:Tuin
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 3000 m tot 4000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Draai-/kiepramen
Dak:Zadeldak - bedekt met pannen.
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - merk Nefit, HUUR.
Verwarming bouwjaar:2014
Isolatie:Dakisolatie, Vloerisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Brunssum
Oppervlakte:345 m²
Certificaat Nr.:41569
EnergyClass:D
Geldig tot:2-3-2032

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht