Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Altijd al gedroomd van een jaren-30 woning, inclusief de originele elementen, maar is klussen niets voor jullie? Geen zorgen, deze woning is af!

Via de authentieke voordeur, met antieke deurklopper, komt men uit in de royale hal/entree (13m2). Deze hal/entree, die afgewerkt is met een moderne tegelvloer, biedt toegang tot de woonkamer, toiletruimte, kelderruimte en tot de trapopgang naar de eerste etage. Verder is er veel lichtinval aanwezig in deze ruimte, dit wordt gecreëerd door de grote raampartijen en de raampartijen die voorzien zijn van glas-in-lood elementen. De moderne toiletruimte (1.06m x 0.88m) heeft een wandcloset. De woonkamer (8.13m x 3.99m) beschikt over een groot voorgelegen raampartij die ervoor zorgt dat er veel lichtinval aanwezig is. Verder is deze ruime woonkamer afgewerkt met een laminaatvloer, voldoende stroom- en televisieaansluitingen en is er een open verbinding met de keuken. De open leefkeuken (29m2), die gelegen is in het aangebouwde deel van de woning, is in een L-vorm gerealiseerd en is afgewerkt met een tegelvloer. Ook hier weer voldoende ramen en dubbele openslaande deuren waardoor het tuincontact super is. Tot slot beschikt de keukenruimte over inbouwspotjes en over een keukeninstallatie, met kookeiland, met de volgende apparatuur: inductiekookplaat, afzuiging, koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en opbergkastjes die beschikken over een soft-close-systeem. Via de keuken bereikt men de bijkeuken. De bijkeuken (2.90m x 1.55m) is afgewerkt met dezelfde tegelvloer als de keuken en hier bevinden zich de aansluiting van de witgoed en de standplaats van de CV-installatie.

De borderstrap afgewerkt met ‘’muisgrijze’’ vloerbedekking is vanuit de hal entree, de overloop van de eerste etage bereikbaar. De gehele eerste etage, met uitzondering van de badkamer, is afgewerkt met dezelfde laminaatvloer. Deze zeer ruime overloop (4.17m x 1.95m) biedt toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en middels de trapopgang bereikt men de tweede etage. Slaapkamer één (3.96m x 3.35m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een, in glas-en-lood afgewerkt, bovenlicht. De tweede slaapkamer (4.06m x 3.60m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De gemoderniseerde badkamer (2.71m x 2.28m) beschikt over een dubbele vaste wastafel, badmeubel met sof-close-systeem, tweede badmeubel, designradiator, wandcloset en riante inloopdouche. Verder wordt er middels het grote raampartij, en het met glas-in-lood afgewerkt bovenlicht, veel lichtinval gecreëerd in de badkamer.

Via de bordestrapopgang bereikt men de tweede etage. Deze etage is een volledige derde slaapkamer, met lichtinval van drie verschillende kanten. Deze slaapkamer (6.05m x 5.55m) is afgewerkt met een laminaatvloer en beschikt over inbouwspotjes, twee radiatoren, twee dakramen en over een dakkapel.

Middels de trap, achterin de hal/entree, bereikt men de kelderruimte. Deze kelder (5.50m x 1.76m) is een ruime provisie- voorraadkelder.


Via de tuindeuren in de keuken, of via de zijingang met poort, bereikt men de compleet vernieuwde tuin. Deze tuin ligt zowel naast als achter de woning, en ligt op het westen gesitueerd. Heerlijk vertoeven is in de tuin geen probleem, zeker niet dankzij de twee terrassen, gazon, borders en achterom. Doordat de tuin geheel omsloten is, biedt de tuin zeer veel privacy. Parkeren is ook geen probleem, dit omdat de woning beschikt over een eigen parkeerplaats en vrijstaande garage.

De garage (6.20m x 4.05m) heeft een openslaande poort, smeerput, diverse ramen en tuindeur. Die garage biedt plaats voor één auto. Tot slot is er tussen de garage en de woning nog een privé parkeerplaats gelegen.

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Bouwjaar: 1930;
- Woonoppervlakte: 160m2;
- Overig inpandige ruimte: 33m2;
- Externe ruimte: 25m2;
- Inhoud: 598m3;
- Perceeloppervlakte: 355m2;
- Voldoende gratis parkeergelegenheden;
- Op loopafstand van trein- en busstation;
- Dakisolatie en deels gevelisolatie;
- Zowel houten als kunststof kozijnen;
- Deels HR++ beglazing en inbraakbeveiliging;
- Authentieke glas-in-lood elementen zijn bewaard gebleven;
- Zowel houten als betonnen verdiepingsvloeren;
- Eind 2018 is de woning volledig gemoderniseerd en vernieuwd;
- Meterkast met digitale meter en 8 groepen;
- Cv-ketel: Remeha Avanta, eigendom (2018).

Algemeen

Adres:Spoorstraat 19
Bunde
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:355 m²
Totale woonoppervlakte:160 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1930
Renovatiejaar:2018
Inhoud:598 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:33 m²
Externe Bergruimte :25 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:32 m²
Keuken:29 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:10 m²
Tuin:200 m²
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:25 m²
Garage Types:Vrijstaand steen
Parking:1

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Kunststof
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel, Hoogrendementsglas
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Bunde
Oppervlakte:355 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht