Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Zeer mooie en in 2019 gerenoveerde twee-onder-één-kap woning, die beschikt over onder andere drie slaapkamers, moderne keuken & badkamer en over een zeer rustige ligging met veel groen. Hier is klussen niet meer nodig, direct intrekken is het antwoord.

Wanneer men de voordeur opent komt men uit in de L-vormige hal/entree. Deze hal/entree (4m2) is afgewerkt met een tegelvloer in ‘’houtlook’’, en biedt toegang tot de toiletruimte, trapkast, keuken en middels de trapopgang is de eerste etage te bereiken. De moderne toiletruimte (0.90m x 0.86m) beschikt over een wandcloset en over een raampje. De open keuken (3.60m x 2.75m) staat in direct contact met de woonkamer, hierdoor is de woonkamer zeer ruim geworden en is er veel lichtinval aanwezig. De keuken, die afgewerkt met een tegelvloer en dimbare inbouwspotjes, is uitgerust met een keukeninstallatie in een rechte opstelling en met een kookeiland. De installaties van de keuken zijn als volgt: inductiekookplaat, afzuiging, vaatwasser, koelkast, diepvries en twee combiovens. Tot slot bevindt zich in de keuken een muurkast waar de standplaats van de cv-installatie (Intergas) gesitueerd is. De ruime doorzonwoonkamer (10.60m x 3.60m) is afgewerkt met een laminaatvloer en beschikt over dimbare inbouwspotjes, tv-aansluitingen en over 12 stopcontacten. Verder beschikt de woonkamer middels de vele raampartijen over veel lichtinval en tuincontact. De achtergelegen tuin is te bereiken via de tuindeuren in de woonkamer.

Middels de trapopgang in de hal/entree bereikt men de overloop van de eerste etage. Deze overloop (4.24m x 0.90m), die beschikt over inbouwspotjes, biedt toegang tot de drie slaapkamers en tot de badkamer. De gehele eerste etage is afgewerkt met dezelfde laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer. De moderne badkamer (2.40m x 1.43m) is afgewerkt in grijstinten en beschikt over grote ramen en over inbouwspotjes. Verder is de badkamer afgewerkt met een vaste wastafel, badmeubel, wandcloset, designradiator en inloopdouche met thermostaatkraan en regendouche. De eerste slaapkamer (3.70m x 3.24m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over televisieaansluitingen en meerdere stroompunten. De twee overige slaapkamers (14m2 & 7m2) bevinden zich beide aan de achterzijde van de woning, beide beschikken over meerdere stroompunten maar één slaapkamer beschikt nog over een balkon.

Middels de openslaande tuindeuren in de woonkamer bereikt men de achtergelegen tuin. Deze tuin is op het oosten gesitueerd en beschikt over een overdekt terras (3.25m x 2.26m) met inbouwspotjes. Verder is vrijwel de gehele tuin beklinkerd, bevinden zich er borders en is er toegang tot de garage en achterom. De vrijstaande stenen garage (6.93m x 3.03m) beschikt over een tuindeur en over een elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Bouwjaar: 1960;
- Woonoppervlakte: 95m2;
- Overig inpandige ruimte: 0m2;
- Externe ruimte: 21m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 9m2;
- Inhoud: 306m3;
- Twee bouwlagen;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Platdakconstructie;
- Moderne binnendeuren;
- Cv-installatie, merk Intergas;
- Meterkast met één tarief en 9 groepen;
- Dimbare inbouwspotjes;
- Soft-close systeem keukenapparatuur;
- Tegelvloer in ‘’houtlook’’;
Veel stroom- en televisieaansluitingen.

Algemeen

Adres:Bachstraat 23
Geleen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:Vrij uitzicht, Aan rustige weg, Beschutte ligging
Perceeloppervlakte:242 m²
Perceelbreedte:11 m
Perceeldiepte:20,5 m
Totale woonoppervlakte:95 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1960
Renovatiejaar:2019
Inhoud:306 m³
Gevelbreedte:6,5 m
Bouwlagen:2
Gebouwgebonden buitenruimte:9 m²
Externe Bergruimte :21 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:38 m², Doorzonkamer
Keuken:10 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:60 m²
Tuin breedte:11 m
Tuin diepte:7 m
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:21 m²
Garage Types:Vrijstaand steen
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen
Parking:Ja

Comfort

Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Kunststof
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - Intergas

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Geleen
Oppervlakte:242 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht