Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze moderne twee-onder-één-kap woning zorgt ervoor dat wonen in een rustige, kindvriendelijke omgeving realiteit wordt. Mede dankzij het vele groen en speeltoestel voor de kids aan de overkant van de rustige straat. Deze woning beschikt onder meer over drie ruime slaapkamers, moderne keuken met Neff apparatuur en over een moderne badkamer die afgewerkt is met ‘’roest-look’’ tegels.

Via de oprit bereikt men de voordeur die toegang biedt tot de hal/entree. De hal/entree (1.50m x 2.60m), die afgewerkt is met een plankenvloer, biedt toegang tot de toiletruimte, woonkamer en middels de trapopgang bereikt men de eerste etage. De moderne toiletruimte (1.34m x 1.08m) beschikt over een wandcloset en fonteintje. De ruime L-vormige woonkamer (31m2) is eveneens afgewerkt met dezelfde plankenvloer en biedt, dankzij de vele raampartijen, veel contact met buiten. Via de woonkamer komt men uit in de semi-open keuken. Deze keuken (2.22m x 2.60m) beschikt over een keukeninstallatie in hoekopstelling met daarin de volgende inbouwapparatuur, allemaal van het merk Neff: 5-pits inductiekookplaat, afzuiging, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en verder is de keukeninstallatie afgewerkt met een soft-close-systeem. Tot slot kan men via de tuindeur in de keuken, het overdekte terras bereiken.

Via de trapopgang komt men uit op de overloop. Deze L-vormige overloop (4m2), en tevens ook alle drie de slaapkamers, zijn afgewerkt met dezelfde laminaatvloer. Slaapkamer één (14m2), tevens de grootste slaapkamer, bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een vaste kastenwand. Ook slaapkamer twee (2.01m x 4.00m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De derde slaapkamer (2.04m x 3.80m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft uitzicht over de achtertuin. De moderne en ruime badkamer (3.01m x 2.22), die afgewerkt is met “roest-look’’ tegels, bevat de volgende installaties: ingebouwde radio- en geluidsinstallatie, vloerverwarming, vaste wastafel, badmeubel (2 lades met soft-close-systeem), designradiator, wandcloset, ligbad en hoekdouchecabine met thermostaatkraan.

Via een portaaltje, op de overloop van de eerste etage, komt men via de trapopgang uit op de tweede etage. Wat direct opvalt aan deze etage is de hoogte (3.90m). Deze hoogte creëert een extra ruim gevoel. Deze tweede etage zou prima kunnen dienen als vierde slaapkamer (5.14m x 5.80). De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, beschikt over unidek dakisolatie en over een slimme vliering. Verder beschikt deze ruimte over een vaste wastafel met badmeubel en is er voldoende bergruimte achter de knieschotten. Tevens is de technische ruimte ook gesitueerd op deze etage en bevindt zich hier de standplaats van de cv-installatie en de mechanische afzuiging. Tot slot kan men via de vlizotrap de bergvliering (2.40m x 2.86m) bereiken.

Middels de tuindeur in de keuken komt men uit op het overdekte terras (5.58m x 2.50m). De achtergelegen tuin ligt op het noordoosten en biedt veel privacy en rust. Verder is de tuin afgewerkt met een gazon en borders.

Via de tuin bereikt men de garage. Deze garage (2.84m x 5.97m) is overdekt bereikbaar en heeft een kantelpoort met loopdeur. Voor de garage is er nog een voorgelegen oprit aanwezig die voldoende ruimte biedt om nog een voertuig te parkeren.

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Bouwjaar 1997;
- Woonoppervlakte: 131m2;
- Overig inpandige ruimte: 7m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 14m2;
- Externe Ruimte: 17m2;
- Inhoud: 448m3;
- Volledig geïsoleerd;
- Zadeldak gedekt met dakpannen;
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- Rolluiken aanwezig;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Drie bouwlagen;
- Cv-installatie, merk Remeha Calenta;
- Meterkast met dag- en nachttarief en 7 groepen;
- Neff keukeninstallatie;
- Voorgelegen groenvoorziening met speeltoestel voor kinderen;
- Voorgelegen oprit met parkeergelegenheid;
- Voldoende voorgelegen vrije parkeergelenheden;
- Tuin gesitueerd op het noordoosten;
- Riante terrasoverkapping.

Algemeen

Adres:Aquamarijnhof 14
Heerlen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:178 m²
Totale woonoppervlakte:131 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1997
Inhoud:44 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:7 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:14 m²
Externe Bergruimte :17 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:31 m², L-kamer
Keuken:6 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:17 m²
Garage Types:Aangebouwd steen
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen
Parking:2

Comfort

Gestoffeerd:Geheel
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op 1500 m tot 2000 m
School:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Snelweg:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Bank:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Ontspanning:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Restaurant:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Herelen
Oppervlakte:178 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht