Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Rustig wonen, veel ruimte en eventuele kinderen kunnen op het voorgelegen pleintje spelen. Deze twee-onder-één-kap woning biedt het allemaal. Aan ruimte en rust geen gebrek en ook voor optimaal woongenot bent u bij deze woning op de juiste plek.

Via de voordeur bereikt men de hal/entree (7m2). Deze, L-vormige hal/entree, beschikt onder meer over de garderobe en biedt toegang tot de toiletruimte, woonkamer en via de trapopgang komt men uit op de eerste etage. De geheel betegelde toiletruimte (0.91m x 1.22m) beschikt over een closet en fonteintje. De woonkamer staat in direct contact met de keuken én de tuin. De hal/entree, woonkamer en keuken zijn alle drie afgewerkt met dezelfde, drempelloze, linoleumvloer. De ruime woonkamer (5.16m x 5.37m) beschikt over diverse grote ramen en een tuindeur. Hierdoor wordt het tuincontact optimaal benut. De open keuken (3.80m x 2.81m) beschikt over een voorraadkast en heeft een keukeninstallatie in hoekopstelling met de volgende apparatuur: keramische kookplaat, afzuiging, koelkast, diepvries en heteluchtoven.

Via de trapopgang, die gesitueerd is in de hal/entree, komt men uit op de ruime L-vormige overloop. Deze overloop (6m2) biedt toegang tot de technische ruimte, badkamer en slaapkamers. De technische ruimte (2.23m x 1.13m2) beschikt over de witgoed aansluitingen, standplaats cv-installatie en standplaats warmte-terugwin-systeem. De geheel betegelde, L-vormige, badkamer (5m2) beschikt over een vaste wastafel, closet en ligbad met douchecombinatie en thermostaatkraan. Momenteel zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig, maar voorheen waren dit drie slaapkamers. Doordat de toegangsdeur tot de derde slaapkamer nog geheel aanwezig is, is het creëren van een derde slaapkamer heel eenvoudig. Slaapkamer één (3.07m x 2.57m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft grote spiegelwand. Slaapkamer twee (4.18m x 5.40m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over veel lichtinval door de vele raampartijen. De gehele verdieping is (m.u.v. de badkamer) afgewerkt met een linoleumvloer.

Via de tuindeur in de woonkamer, komt men uit in de knusse achtergelegen siertuin. Deze onderhoudsvriendelijke siertuin beschikt over een overdekt terras, borders en kiezelbed. Omdat de tuin op het Zuidoosten ligt, kan men hier optimaal van het zonnetje genieten.

Via de tuin komt men uit in de extra lange garage. De garage (7.62m x 2.90m) is momenteel verdeeld in twee delen, een opbergdeel en een garagedeel. De garage beschikt over een elektrische kantelpoort, lichtkoepel, stroomaansluitingen, wateraansluiting, radiator en over een tuindeur. Daarnaast beschikt de garage over een voorgelegen dubbele oprit.








Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Bouwjaar 2003;
- Geheel geïsoleerd;
- Woonoppervlakte: 94m2;
- Overig inpandige ruimte: 22m2;
- Bouwgebonden buitenruimte: 17m2;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Platdakconstructie;
- Houten kozijnen;
- Dubbele HR++ beglazing;
- Dezelfde, drempelloze, linoleumvloer;
- Cv-ketel, merk Agpo Ferroli econpact (eigendom);
- Meterkast met slimme meter en 7 groepen;
- Tuin op het Zuidoosten;
- Tuinschutting is eigendom;
- Circa 3 minuten lopen naar het NS trein station
- Circa 7 minuten lopen naar de bushalte die oa naar Zuiderland Ziekenhuis rijdt.
- Kinderspeeltoestel op het grasveld tegenover de woning.

Algemeen

Adres:Prins Constantijnhof 13
Hoensbroek
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:197 m²
Perceelbreedte:8,5 m
Perceeldiepte:21,5 m
Totale woonoppervlakte:94 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2003
Inhoud:370 m³
Bouwlagen:2
Op verdieping:47
Gebouwgebonden buitenruimte:17 m²
Externe Bergruimte :24 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:28 m²
Keuken:11 m²
Tuin:72 m²
Tuin breedte:8 m
Tuin diepte:9 m
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Types:Aangebouwd steen
Parking:2

Comfort

Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Plat dak met bitumineuze dakbedekking
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2003
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Hoensbroek
Oppervlakte:197 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht