Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Schitterende jaren-30 twee-onder-één-kap woning met parkachtige tuin en mooie ligging. De woning beschikt o.a. over drie slaapkamers, badkamer op de begane grond en riante woonkamer. De woning is altijd met liefde onderhouden en is ook voorzien van de nodige vernieuwingen en verbeteringen, denk bijvoorbeeld aan de 34 zonnepanelen en de kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Middels de voorgelegen oprit bereikt men de voordeur die toegang biedt tot de hal/entree. De L-vormige hal/entree (9m2) is afgewerkt met een pvc-laminaatvloer en beschikt over een authentieke voordeur. Middels de hal komt men uit in de riante L-vormige woonkamer. Deze woonkamer (41m2) is voorzien van een natuurstenen vloer (India) met vloerverwarming en is afgewerkt met hoogwaardige binnendeuren. Verder is er in de woonkamer airconditioning en een houtkachel aanwezig. Via de woonkamer bereikt men de gesloten keuken. De keuken (4.54m x 2.83m) is afgewerkt met laminaatvloer en heeft een tuindeur. De keukeninstallatie is opgebouwd in een rechte opstelling en beschikt over de volgende ingebouwde apparatuur: keramische kookplaat, afzuiging, oven, koelkast, diepvries en vaatwasser. Middels de keuken komt men uit in de bijkeuken (2.76m x 2.35m) die afgewerkt is met een laminaatvloer en verder bevindt zich hier een tuindeur. Vervolgens bereikt men de geheel betegelde badkamer (2.66m x 1.88m) die beschikt over de volgende installaties: vaste wastafel, badmeubel, closet en douchecabine met thermostaatkraan.

Middels de trapopgang in de woonkamer bereikt men de overloop (2.77m x 1.92m) van de eerste etage. De gehele eerste etage, dus zowel de overloop als de twee slaapkamers, zijn afgewerkt met een plankenvloer. Eén slaapkamer (3.81m x 2.64m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een balkon. De tweede slaapkamer (3.80m x 3.14m2) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en middels deze slaapkamer bereikt men een verrassend grote bergruimte (24m2) onder het dak van de aanbouw. In deze berging is onder meer de standplaats van de cv-installatie gesitueerd (Nefit Ecomline HR).

Middels de trapopgang komt men uit op de overloop (1.11m x 1.00m) van de tweede etage. Ook op deze gehele tweede etage is de focus gelegd op het woongenot. Hier is namelijk een inloopkast en een grote slaapkamer aanwezig. De gehele tweede etage is afgewerkt met een plankenvloer. De inloopkast (3.81m x 2.58m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een raam. De slaapkamer (15m2) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een zeer grote dakkapel, inbouwspotjes en airconditioning.

Middels verschillende manieren is de achtergelegen tuin te bereiken. Deze parkachtige tuin biedt een oase aan rust en privacy. In de stenen buitenberging (5.20m x 3.24m) bevinden zich de witgoed aansluitingen. De tuin beschikt over diverse terrassen, overkappingen en over een buitendouche. Zo is er een natuurlijke overkapping (3.36m x 3.15m) aanwezig maar ook een zeer riant overdekt terras waar men het gehele jaar door ongestoord van de tuin kan genieten. Deze L-vormige overkapping (33m2) beschikt over diverse stroompunten, een zithoek en een prachtig uitzicht over het gazon dat voorzien is van tuinverlichting rondom. Daarnaast zijn er diverse (hout-)opstallen aanwezig en een natuurlijke vijverpartij. Aan het einde van de tuin bevinden zich twee tuinhuizen (7m2 & 6m2), één tuinhuis beschikt over een overdekt terras. Tot slot is er zowel een voor- als naastgelegen oprit aanwezig, deze worden gescheiden middels een openslaande poort.

Weetjes:
- Bouwjaar: 1934;
- Woonoppervlakte: 123m2;
- Inhoud: 520m3;
- Overig inpandige ruimte: 32m2;
- Externe ruimte: 31m2;
- Perceel: 685m2;
- Zowel houten als betonnen verdiepingsvloeren;
- Kunststof kozijnen met dubbele HR SuperPlus beglazing;
- Rolluiken aanwezig;
- Meterkast met digitale meter en 10 groepen;
- Cv-installatie: merk Nefit Ecomline HR (2005, eigendom);
- 34 Zonnepanelen aanwezig;
- Glas-in-lood elementen zijn bewaren gebleven in de nieuwe kunststof kozijnen;
- Unidek dakisolatie;
- Parkachtige tuin;
- Diverse stoompunten in overdekt terras;
- Vrij uitzicht aan de voorzijde;
- Genoeg vrije parkeerplaatsen voor de deur;
- Riante voor- en naastgelegen oprit;
- Energielabel C;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- en opnamefouten;
- Alle maten zijn circa maten.

Algemeen

Adres:Singel 5
Hoensbroek
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Aan rustige weg, Beschutte ligging
Perceeloppervlakte:685 m²
Perceelbreedte:11 m
Perceeldiepte:68 m
Totale woonoppervlakte:123 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1934
Inhoud:520 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:32 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:44 m²
Externe Bergruimte :31 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:41 m², L-kamer
Keuken:13 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:520 m²
Tuin breedte:10 m
Tuin diepte:55 m
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Parking:2

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Kunststof - 3 jaar oud.
Dak:Zadeldak - bedekt met pannen en 34 zonnepanelen.
Beglazing:Dubbel - HR Superplus
Verwarming:CV-ketel - Gefit Ecomine HR (eigendom)
Verwarming bouwjaar:2005
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Hoensbroek
Oppervlakte:685 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht