Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze twee-onder-één-kap woning is gelegen te Vaesrade. De straat waarin de woning gelegen is, de rustige Tulpstraat, is voorzien van meerdere van deze geliefde twee-onder-één-kap woningen. Daarbij liggen sportvelden, dorpskernen en uitvalswegen in de nabijheid, denk hierbij zeker aan de Buitenring die momenteel gerealiseerd wordt. Verder straalt de woning vanbinnen veel rust, ruimte en licht uit.

De woning is voorzien van een nette en goed verzorgde voortuin, die via een paadje de weg begeleidt richting de entree. Wanneer u de voordeur opent, bevindt u zicht in de hal/entree (6m2). Deze hal/entree is voorzien van een tegelvloer en tevens bevinden zich hier ook de garderobe, toiletruimte, trapopgang en de toegang tot de kelderruimte. De toiletruimte (1m2) is half betegeld en heeft een closet, fonteintje en voor wanneer het nodig is een klein raampje voor eventuele verluchting. Wanneer u de hal verder doorloopt, opent u de deur richting de woonkamer. Deze L-vormige woonkamer (32m2) is voorzien van een goed verzorgde parketvloer, boogconstructie en voor de echte romanticus is er ook nog een open haard met schouwpartij aanwezig. Verder is er via een openslaande deur toegang tot de keuken waar zich ook de toegang bevindt tot het balkon en de tuin. In deze keuken (18m2) kan de echte huiskok helemaal zijn gang gaan. De keuken is voorzien van een laminaatvloer en beschikt over de volgende installaties: keramische kookplaat, afzuiging, koelkast, magnetron en vaatwasser.

Via de, van vloerbedekking voorziene, trap kunt u de eerste verdieping bereiken. Eenmaal boven treft u een overloop (4m2) aan die voorzien is van vloerbedekking, inbouwspotjes en daarnaast toegang biedt tot de drie slaapkamers en niet te vergeten de badkamer. Te beginnen met de kleinste slaapkamer, die een afmeting kent van 8m2. Dankzij de dubbele muurkast in deze slaapkamer wordt eventuele kastruimte al bespaard. Verder beschikt deze slaapkamer over een laminaatvloer en rolluiken. De tweede slaapkamer (9m2) beschikt ook over deze ‘’plaats besparende’’ dubbele muurkast, laminaatvloer en rolluiken. De master bedroom (15m2) is voorzien van een laminaatvloer, rolluiken en voor de warme ‘’zomer’’ avonden beschikt deze slaapkamer natuurlijk over airconditioning. De geheel betegelde badkamer (4m2) heeft al het nodige in huis. Zo is deze badkamer voorzien van een vaste wastafel, badmeubel en zitbad met douchecombinatie.

De kelder is net zo groot als de begane grond van de woning. De kelder beschikt over een voorraadkelder (10m2), waskelder (8m2) met de witgoed aansluitingen, maar ook over een multifunctionele ruimte (8) met vloerbedekking en ramen. Tot slot bevindt zich ook de garage (34m2) in de kelder. De garage, die ook te bereiken is via de naastgelegen oprit, is voorzien van een sectionaalpoort en deze garage is extra lang zodat u eventueel meerdere voertuigen hierin kwijt kunt.

Ook wanneer het zonnetje zich meldt, bent u bij deze woning aan het juiste adres. U kunt kiezen om heerlijk op het balkon (7m2) te vertoeven of om in de tuin te zitten. De tuin beschikt over een ruim terras, overkapping (7m2), gazon en een groot tuinhuis (9m2) waar de grasmaaier genoeg plaats heeft. Verder beschikt de tuin ook over een achterom met openslaande poort en voorgelegen oprit.

De kozijnen van de woning zijn zowel voorzien van hout, aluminium als kunststof en dubbele beglazing met rolluiken. De verdiepingsvloeren van de woning zijn gebouwd van beton. Het dak is recentelijk nog vernieuwd. Verder bevindt de woning zich in een goed verzorgde staat. De cv-ketel (2007) is gehuurd bij de Hesi en kent het merk ‘’Radson Maxicom’’. De meterkast beschikt over een slimme meter, glasvezelaansluiting en 10 groepen.

Bent u inmiddels al overtuigd om deze woning te bezichtigen, neem dan contact op met Klinkers Makelaardij. Wij kunnen met u op korte termijn een bezichtiging plannen, zodat u snel bij deze woning aan kan kloppen. Wij willen u graag rondleiden in deze topper. Wees niet te laat, neem direct contact op.


Algemeen

Adres:Tulpstraat 32
Nuth
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:313 m²
Totale woonoppervlakte:111 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1967
Inhoud:527 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:68 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:14 m²
Externe Bergruimte :9 m²

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:32 m², L-kamer
Keuken:18 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:26 m²
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:2 plaatsen
Garage Oppervlakte:34 m²
Garage Types:Inpandig
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen, Verwarming
Parking:3

Comfort

Gestoffeerd:Geheel
Kindvriendelijk:Ja
Raamwerk:Hardhout, Kunststof, Aluminium
Dak:Overig
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Nuth
Oppervlakte:313 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht