Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Een wandeling maken is in deze regio geen probleem. Grote natuurgebieden, met verschillende soorten natuurschoon, liggen op loopafstand van de woning. Dankzij de rondom gelegen tuin is er vanuit iedere kamer en ieder raam tuincontact aanwezig.

Via de voordeur, met authentiek boogelement, komt men uit in de hal/entree. Deze hal/entree (2.05m x 2.45m) beschikt over een tegelvloer en daarnaast bevindt zich hier de meterkast, keldertoegang, toegang tot de woonkamer en de trapopgang die uitkomt op de eerste etage. De ruime L-vormige woonkamer (40m2) is afgewerkt met een parketvloer en beschikt over dubbele openslaande tuindeuren, een erker met natuurstenen vensterbank en voor de sfeervolle avonden beschikt de woonkamer over een schouwpartij met houthaard. Via het portaaltje (2.72m x 2.15m), die afgewerkt is met een tegelvloer, kan men de toiletruimte, keuken en de tuin bereiken. De geheel betegelde toiletruimte heeft een closet, fonteintje en een verwarming. De gesloten en ruime keuken (2.72m x 3.85m) is afgewerkt met een tegelvloer en beschikt naast een groot raampartij over een keukeninstallatie in hoekopstelling met de volgende apparatuur: keramische kookplaat, afzuiging, koelkast en oven.

Wanneer men de trapopgang opgaat komt men uit op de overloop van de eerste etage. Deze overloop (2.20m x 1.15m) is voorzien van vloerbedekking en biedt toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en de trapopgang naar de tweede etage. De eerste slaapkamer (2.58m x 2.85m) is afgewerkt met vloerbedekking en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Ook slaapkamer twee (3.98m x 4.25m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning maar is afgewerkt met een parketvloer. Slaapkamer drie (3.25m x 4.00m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is afgewerkt met vloerbedekking en beschikt over een vaste wastafel met badmeubel. Tot slot bevindt zich op deze etage de badkamer. Deze geheel betegelde badkamer (2.06m x 1.73m) beschikt over een vaste wastafel, closet en ligbad inclusief douchescherm.

Via de vaste trap naar de tweede etage komt men uit op de overloop (0.95m x 2.20m). Deze overloop heeft een betonvloer en biedt toegang tot de technische ruimte en tot de vierde slaapkamer. De slaapkamer (4.05m x 3.55m) beschikt over een betonvloer, klein dakraam en over bergruimte onder de schuinte van het dak. De technische ruimte (2.20m x 2.60m) beschikt over een betonvloer en daarbij bevindt zich hier de standplaats van de cv-installatie.

Via de hal/entree is de provisiekelder (4.00m x 2.00m) van de woning te bereiken.

Via de tuin is de vrijstaande stenen garage (6.55m x 3.46m) te bereiken. Deze vrijstaande garage beschikt over een kantelpoort, tuindeur, platdakconstructie en een ruime voorgelegen oprit die plaats biedt voor meerdere auto’s.

De tuin, die te bereiken is via de woonkamer en het portaaltje, van de woning is rondom de gehele woning gelegen. Deze geheel omsloten tuin biedt veel privacy en beschikt over een terras, borders en rondom gelegen gazon.

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Bouwjaar: 1954;
- Woonoppervlakte: 133m2;
- Perceel 515m2;
- Inhoud: 493m3;
- Overig inpandige ruimte: 48m2;
- Externe ruimte: 26m2;
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Op sommige plaatsen bevinden zich glas-in-lood raampartijen;
- Deels rolluiken en deze zijn deels handmatig en deels elektrisch bedienbaar;
- Zowel houten als betonnen verdiepingsvloeren;
- Meterkast met dubbele meter en 7 groepen;
- Cv-ketel: merk Remeha Calenta;
- Zadeldak gedekt met pannen;
- Garage met platdakconstructie.

Algemeen

Adres:Eindstraat 72
Schinveld
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:Gemeente, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:515 m²
Totale woonoppervlakte:133 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1954
Inhoud:493 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:48 m²
Externe Bergruimte :26 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:40 m²
Keuken:11 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:6 m²
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 plaats
Garage Oppervlakte:26 m²
Garage Types:Vrijstaand steen
Parking:3

Comfort

Gestoffeerd:Geheel
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Kunststof
Beglazing:Dubbel
Sanitair:Douche/ bad, 2x closet, 2x vaste wastafel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Schinveld
Oppervlakte:515 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht