Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze ruime vrijstaande woning beschikt onder meer over vier slaapkamers, multifunctionele ruimte en een geheel omsloten tuin die veel privacy biedt. De woning is gelegen in “Molsberg”, een rustige en jonge wijk in Simpelveld.

Wanneer men de voordeur opent, die zich bevindt onder de ruime carport, komt men uit in de hal/entree. De hal/entree, die afgewerkt is met een parketvloer en beschikt over een trapkast, biedt toegang tot de woonkamer, toiletruimte en tot de trapopgang die uitkomt op de eerste etage. De geheel betegelde toiletruimte beschikt over een wandcloset en een fonteintje. De ruime L-vormige woonkamer (44m2) is afgewerkt met een parketvloer en beschikt over een erker en dubbele openslaande tuindeuren, die het tuincontact creëren. De semi-open keuken (2.50m x 5.70m), die zich aan de achterzijde van de woning bevindt, is voorzien van een parketvloer, designradiator, tuindeur en biedt toegang tot de garage. Daarnaast beschikt deze keuken over een keukeninstallatie met granieten aanrechtblad en met de volgende apparatuur: gaskookplaat, afzuiging, koelkast, vaatwasser, oven en magnetron. Vanuit de garage is de ruime multifunctionele ruimte te bereiken. Deze multifunctionele ruimte (4.56m x 5.10m) is geheel verwarmd en geïsoleerd en daarbij afgewerkt met een tegelvloer. De multifunctionele ruimte beschikt daarnaast nog over de aansluiting witgoed, keukenblok met warm- en koud water en over een tuindeur. Door de grote en vele raampartijen wordt er veel tuincontact gecreëerd in deze multifunctionele ruimte.

Wanneer men de trapopgang opgaat komt men uit op de overloop van de eerste etage. Deze overloop is afgewerkt met een laminaatvloer en biedt toegang tot de drie slaapkamers, toiletruimte en tot de badkamer. Tot slot bevindt zich op de overloop de trapopgang naar de tweede etage. De eerste slaapkamer (18m2), die zich aan de voorzijde van de woning bevindt, is een slaapkamer in L-vorm gevormd en is daarbij afgewerkt met een laminaatvloer. De tweede (2.11m x 4.40m) en de derde slaapkamer (3.10m x 2.70m) beschikken allebei over een laminaatvloer en zijn allebei aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De ruime, lichte en geheel betegelde badkamer (2.08m x 2.95m) beschikt over een dubbele vaste wastafel, badmeubel en een groot ligbad met glazen douchewand. De geheel betegelde toiletruimte beschikt, net als bij de toiletruimte op de begane grond, over een wandcloset en een fonteintje.

Via de trapopgang komen we uit op de ruime en mooi afgewerkte tweede etage. Deze gehele tweede etage is één grote mooie slaapkamer (3.45m x 10.23m) die, dankzij een mooi en groot dakkapel, een ver uitzicht en veel lichtinval biedt. Momenteel is het één grote slaapkamer, maar men zou hier eventueel ook twee slaapkamers van kunnen creëren. Tevens is de zolderruimte de standplaats van de cv-installatie en van het warmte-terugwin-systeem.

De geheel omsloten en net afgewerkte tuin is te bereiken via de woonkamer, keuken en de multifunctionele ruimte. Deze fraai aangelegde tuin is voorzien van een terras met een grote overkapping (2.70m x 5.84m), gazon, borders, achterom en een overdekte zithoek. Tevens is aan de zijkant van de woning de mogelijkheid om via een openslaande poort de tuin achterom te bereiken.

Via de keuken en via de multifunctionele is de garage (3.15m x 6.85m) te bereiken. Deze stenen garage is geïsoleerd en beschikt over een elektrische sectionaalpoort en voorgelegen oprit, met carport (3.15m x 6.67m), die voor meerdere auto’s parkeren mogelijk maakt.

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten.
- Bouwjaar 2005;
- Indicatie woonoppervlakte 187m2;
- Indicatie overig inpandige ruimte 36m2;
- Indicatie bouwgebonden ruimte 43m2;
- Indicatie inhoud 700m3;
- Indicatie perceelgrootte 425m2;
- Meterkast met digitale meter en 9 groepen;
- Cv-ketel merk Nefit;
- Warmte-terugwin-systeem merk Renovent HR;
- De woning beschikt over betonnen verdiepingsvloeren;
- De woning beschikt over hardhouten kozijnen;
- De woning beschikt over dubbele HR++ beglazing;
- De woning beschikt gedeeltelijk over rolluiken.

Algemeen

Adres:Pannisserweide 44
Simpelveld
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:425 m²
Totale woonoppervlakte:187 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2005
Inhoud:700 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:36 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:43 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:44 m², L-kamer
Keuken:14 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage Oppervlakte:22 m²
Garage Types:Aangebouwd steen, Inpandig, Elektrische poort
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen, Verwarming
Parking:Ja

Comfort

Gestoffeerd:Geheel
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op 1000 m tot 1500 m
School:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Snelweg:Ja - op 3000 m tot 4000 m
Bank:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Ontspanning:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Restaurant:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Simpelveld
Oppervlakte:425 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht