Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Uniek pareltje voor de ‘’handige Harry’’ onder ons! Midden in het centrum van Sittard bevindt zich dit pand aan de Begijnenhofstraat 22 te Sittard. Wat meteen opvalt is de unieke ligging van de woning. De woning bevindt zich op loopafstand van de markt, Tempelplein, kerken, winkels, de Ligne, de oude wal en nog meer pareltjes van Sittard. De woning zelf bevindt zich in de autoluwe straat, de ‘’Begijnenhofstraat’’.

LET OP! De woning is aan vernieuwing toe en daarom uiterst geschikt voor de klussers onder ons.

Middels een karakteristieke voordeur stapt u de woning binnen en bevindt u zich in de hal/entree (6m2) met een authentieke tegelvloer. De hal/entree biedt tevens toegang tot de woonkamer, keuken en tot de trapopgang naar de eerste etage. De woonkamer (16m2) is voorzien van een plankenvloer, leem stukwerk en biedt uitzicht op de Begijnenhofstraat zelf. Tevens biedt de woonkamer, naast de hal/entree, ook toegang tot de keuken. De gesloten keuken (18m2) is voorzien van een plankenvloer en biedt toegang tot de tuin. In de keuken zijn momenteel geen keukeninstallaties geïnstalleerd. De keuken biedt tot slot toegang tot de kelder.

Wanneer wij in de hal/entree de trap nemen naar de eerste etage komen we uit op de T-vormige overloop (4m2). De overloop heeft een eikenhouten plankenvloer en biedt toegang tot de slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer (8m2) heeft ook deze eikenhouten plankenvloer en daarnaast nog een bergruimte met een karakteristiek deurtje en de witgoed aansluiting. Deze slaapkamer biedt uitzicht op de achterkant en de wal van Sittard. De andere twee slaapkamers (10m2 en 12m2) bevinden zich aan de voorzijde van de woning en beschikken beide over een eikenhouten plankenvloer en bieden uitzicht over de Begijnenhofstraat en de grote kerk van Sittard. De L-vormige badkamer (5m2) beschikt over een vaste wastafel, closet en douchecabine.

Op de overloop bevindt zich een vaste trap die toegang biedt tot de tweede etage. Deze tweede etage (42m2) is volledig ingericht als woonruimte en beschikt over een slaapkamer of woonkamer met plankenvloer. Tevens is er een keuken aanwezig met de volgende installaties: elektrische kookplaat, afzuiging, oven en koelkast. Dit keukenblokje en deze keukeninstallaties staan in een rechte opstelling. Op de tweede etage bevindt zich een tweede, geheel betegelde, badkamer (4m2) met vaste wastafel, closet en douchecabine. Tot slot bevindt zich hier nog de technische ruimte (3m2) met de standplaats van de cv-installatie.

De provisiekelder (18m2) is te bereiken via de keukenruimte en kent dezelfde afmeting als de keuken.

Deze woning is dus een ECHTE OPKNAPPER. De locatie is natuurlijk perfect en uniek. De woning beschikt over zowel betonnen (hl/entree) als houten verdiepingsvloeren. De woning heeft houten kozijnen met overwegend dubbele beglazing. De cv-ketel is van het merk Nefit Ecomline. De meterkast, die zich in de woonkamer bevindt, beschikt over een dubbele meter (dag- en nachttarief) en 7 groepen. De woning heeft een zadeldak gedekt met pannen. Het bouwjaar van de woning is 1856.

Algemeen

Adres:Begijnenhofstraat 22
Sittard
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:In centrum, Stad, Stad centrum
Perceeloppervlakte:85 m²
Totale woonoppervlakte:126 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1856
Inhoud:320 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:21 m²
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:Ja
Woonkamer:16 m², Woonkamer
Keuken:18 m², Dichte keuken, Ingericht zonder inbouwapparatuur
Kelder:18 m²
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Verwaarloosd

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Gedeeltelijk dubbel
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Sittard
Oppervlakte:85 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht