Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Gelegen in de Sittardse wijk Ophoven, bevindt zich deze vrijstaande woning. De woning is omringd door veel groen, beschikt over een parkachtige tuin en is gelegen aan een mooie straat die voorzien is van bomen. Deze woning beschikt o.a. over drie slaapkamers, royale woonkamer en over een grote garage met vliering en voorgelegen oprit. Tot slot is het centrum op loopafstand te bereiken, net als alle andere denkbare voorzieningen en het openbaar vervoer.

Begane grond:
Wanneer men de overdekte entree (3m2) bereikt, opent men de voordeur en treedt men de hal/entree binnen. Deze hal/entree (9m2) treedt men binnen middels een dubbele openslaande voordeur. De hal – voorzien van veel lichtinval – is afgewerkt met een tegelvloer en biedt toegang tot de woonkamer, keuken en toiletruimte. De royale L-vormige woonkamer (45m2) is afgewerkt met een parketvloer met twee convectorputten, biedt toegang tot de keuken en middels de dubbele openslaande tuindeuren heeft men optimaal tuincontact. Deze woonkamer is voorzien van veel grote raampartijen waardoor de lichtinval optimaal is in de hele woonkamer. De gesloten keuken (4.17m x 3.21m) is voorzien van een tegelvloer en beschikt over een keukeninstallatie in U-vormige opstelling met de volgende ingebouwde apparatuur: keramische kookplaat, afzuiging, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Ook vanuit de keuken is, dankzij de twee ramen, het tuincontact optimaal. Via de keuken kan men de hal en de bijkeuken bereiken. De bijkeuken (7m2), is eveneens voorzien van dezelfde tegelvloer als de keuken en de hal, biedt de mogelijkheid om de kelder te bereiken en via de tuindeur bereikt men vanzelfsprekend de tuin. Ook de witgoedaansluitingen bevinden zich in de bijkeuken. De provisiekelder (6.81m x 4.01m) heeft een tegelvloer en biedt toegang tot de kruipruimte. De, in de hal gesitueerde, geheel betegelde toiletruimte (1.32m x 0.85m) beschikt over een raampje en is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

1e etage:
Middels de imposante trapopgang bereikt men de overloop (2.79m x 2.40m) van de eerste etage. De vide (3.10m x 1.70m) zorgt ervoor dat de trapopgang een mooie open ruimte is en in contact staat met de begane grond en de openslaande voordeur. De overloop – voorzien van een tegelvloer – biedt toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en technische ruimte/bergruimte. De geheel betegelde badkamer (2.75m x 2.60m) heeft een raam en beschikt over de volgende installaties: vaste wastafel, badkamermeubel (2x), wandcloset en ligbad met douche en douchescherm. De drie slaapkamers zijn allemaal voorzien van vloerbedekking. De eerste slaapkamer (4.15m x 3.88m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De overige twee slaapkamers (16m2 & 10m2) bevinden zich aan de achterzijde van de woning en hebben beide een openslaande deur om het balkon (4.11m x 1.03m) te bereiken. Dit balkon biedt een mooi en rustgevend uitzicht over de achtergelegen parkachtige tuin. In de technische ruimte (vanaf 1.50m hoogte: 4.23m x 1.11m) bevindt zich de standplaats van de cv-installatie, merk Intergas (huur Volta, 2014). Tevens kan deze technische ruimte prima dienen als bergruimte.
2e etage:
Wanneer men de vlizotrap uitklapt zal deze te betreden zijn vanuit de overloop. Men komt uit op de ruime bergzolder (vanaf 1.50m hoogte: 8.49m x 2.70m) die opgedeeld is in twee ruimten en voorzien is van twee gevelramen. De vloer is voorzien van een houten plankenvloer en wanneer men naar de nok kijkt dan ziet men een houten dakbeschot.

Garage:
De extern gelegen garage (8.15m x 4.02m) is geïsoleerd en beschikt over een openslaande poort, tuindeur en drie ramen. De garage is aan de binnenkant voorzien van verschillende stroompunten en een vliering (3.88m x 4.02m). Wanneer men de openslaande poort opent, dan treft men een royale voorgelegen oprit aan die plaats biedt voor meerdere voertuigen.

Tuin:
De achtergelegen tuin (500m2) is gesitueerd op het noordwesten en heeft een parkachtige uitstraling. Dit onder andere dankzij de bomen, struiken en het fluiten van de vele vogels. De tuin heeft een terras waar men lekker kan vertoeven, en waarvan men kijkt over twee gazons en borders. Deze siertuin is geheel omsloten middels een heg, en tevens kan men de tuin via de oprit bereiken middels een afsluitbare poort.

Weetjes:
- Bouwjaar: 1980;
- Woonoppervlakte: 155m2;
- Overig inpandige ruimte: 55m2;
- Inhoud woning: 749m3;
- Externe ruimte: 33m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 7m2;
- De woning heeft hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- Er zijn deels rolluiken aanwezig;
- De woning heeft zowel houten (2e etage) als betonnen verdiepingsvloeren;
- De woning beschikt over een alarmsysteem;
- De woning heeft een zadeldak bedekt met pannen;
- De woning heeft een cv-ketel, merk Intergas (huur Volta, 2014);
- De woning heeft een meterkast met digitale meter en 11 groepen;
- De tuin is gesitueerd op het noordwesten;
- Alle voorzieningen, het centrum en het openbaar vervoer zijn op loopafstand te bereiken;
- Basisschool ‘’Aan de Meule’’ ligt in dezelfde straat;
- Alle maten zijn circa maten;
- De plattegronden geven slechts een indicatie van de indeling weer, ook hier zijn alle maten circa maten;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- en opnamefouten.

Algemeen

Adres:Kromstraat 41
Sittard
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:910 m²
Perceelbreedte:20 m
Perceeldiepte:45 m
Totale woonoppervlakte:155 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1980
Inhoud:749 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:55 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:7 m²
Externe Bergruimte :33 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:45 m², L-kamer
Keuken:13 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:11 m²
Tuin:500 m²
Tuin breedte:20 m
Tuin diepte:25 m
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Types:Vrijstaand steen
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen
Parking:3

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 4000 m tot 5000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Draai-/kiepramen
Dak:Zadeldak - bedekt met pannen.
Beglazing:Dubbel - deels voorzien van rolluiken.
Verwarming:CV-ketel - merk Intergas (huur Volta)
Verwarming bouwjaar:2014
Alarm:Ja
Rolluiken:Ja - Gedeeltelijk

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Sittard
Oppervlakte:910 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht