Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Droomt u al langer van een grote vrijstaande woning omdat u een groot gezin heeft of behoefte heeft aan ruimte, dan is deze woning écht iets voor u!
Deze prima onderhouden vrijstaande woning beschikt over 4 slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van 2 extra slaapkamers. Verder beschikt deze woning over een ruime woonkamer, veel lichtinval in vrijwel alle vertrekken, een keurig afgewerkte garage en een goed verzorgde terrasvormige siertuin.

Via een royale oprit met carport bereikt u de voordeur. Vervolgens komt u in de ruime, L-vormige hal/entree (8 m2), die is afgewerkt met een tegelvloer. Deze beschikt verder over een garderobe en meterkast en biedt toegang tot de woonkamer, de toiletruimte en de kruipruimte. De half-betegelde toiletruimte (1.35m x 0.95m) beschikt over een closet en fonteintje. De woonkamer heeft, dankzij de vele raampartijen aan verschillende kanten, veel contact met buiten. De royale L-vormige woonkamer (42.5 m2) is afgewerkt met vloerbedekking en beschikt verder over een convector en een schuifpui die het tuincontact compleet maakt. Via de woonkamer loopt u de semi-open keuken in. Ook bij deze keuken is het tuincontact, dankzij een grote raampartij, optimaal. De keuken (3.10m x 3.50m) heeft een tegelvloer en beschikt over een keukeninstallatie in hoekopstelling met de volgende apparatuur: dubbele spoelbak, gaskookplaat, afzuiging, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en hoekkast met pannenrek. De bijkeuken (3.30m x1.80m), die te bereiken is via de keuken of de garage, is afgewerkt met een tegelvloer en beschikt over een keukenblok met spoelbak en witgoed-aansluiting. Tevens bevindt zich in de bijkeuken een tuindeur om het achterterras en de tuin te bereiken.

Via een brede beukenhouten trapopgang, die gesitueerd is in de hal/entree, bereikt men de overloop van de eerste etage. De overloop (3.30m x 2.35m) is afgewerkt met een laminaatvloer en biedt toegang tot vier slaapkamers en de badkamer, tevens bevindt zich hier de vaste trapopgang naar de tweede etage. Slaapkamer één (3.40m x 3.60m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning, is afgewerkt met een laminaatvloer, en beschikt over een raam dat uitzicht biedt over de achtergelegen siertuin. De tweede slaapkamer (4.65m x 3.30m), die ook is afgewerkt met een laminaatvloer, bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt onder meer over een vaste wastafel. Slaapkamer drie (3.55m x 3.20m) bevindt zich eveneens aan de voorzijde van de woning en ook deze is afgewerkt met een laminaatvloer. Slaapkamer vier (ca. 43 m2) op de ‘zijzolder’ kan inderdaad dienen als slaapkamer, maar kan tevens als grote hobbykamer fungeren en biedt daarnaast plaats aan een ruime werk-/kantoorhoek. Deze ruimte is ook afgewerkt met een laminaatvloer en beschikt over veel lichtinval door meerdere raampartijen en een dakraam. Verder is een vaste kastenwand aanwezig en herbergt het de (nieuwe) CV-installatie en de mechanische ventilatie. Tot slot de badkamer, deze geheel betegelde ruimte (3.20m x 2.20m) beschikt over een vaste wastafel, closet, ligbad en douche met thermostaatkraan.


Middels een vaste trap bereikt u de tweede etage. Deze etage dient momenteel als zolder, maar kan eenvoudig worden omgebouwd tot een tweetal extra slaapkamers. De zolderverdieping (8.30m x 3.05m) is afgewerkt met vloerbedekking en dankzij de raampartijen aan weerszijden is er veel lichtinval. Verder beschikt deze zolderkamer over radiatoren en veel bergruimte onder de schuinte van het dak. Tot slot is deze ruimte, alsook de volledige woning, geheel geïsoleerd.

Via de bijkeuken is de garage te bereiken. Deze stenen garage (6.90m x 3.50m) beschikt over diverse stroomaansluitingen, verwarming, vaste kraanaansluiting, een tuindeur en een kantelpoort met naastgelegen deur naar de voorgelegen oprit. Deze royale voorgelegen oprit is voorzien van een carport (3.65m x 3.80m) met ingebouwde verlichting.

Via de woonkamer, bijkeuken of garage komt u uit in de rondom gelegen siertuin. De tuin, met een aantal aantrekkelijke hoogteverschillen, beschikt over verschillende terrassen. Zo zijn er bijvoorbeeld twee normale stenen zit-terrassen en één vlonderterras. Tevens beschikt één terras over een handmatig te bedienen zonnescherm. Verder beschikt deze geheel omsloten, royale en prachtig aangelegde siertuin over diverse gazons, een vijverpartij, een ‘achterom’ en over diverse borders met bomen, struiken en vaste planten.


Weetjes:

- Alle maten zijn ‘circa’ maten;
- In 2018 geplaatste nieuwe CV-ketel ‘Nefit Trendline’;
- Bouwjaar woning: 1993;
- Woonoppervlakte 196 m2;
- Overige inpandige ruimte 56 m2;
- Bouwgeboden ruimte 14 m2;
- Inhoud 645 m3;
- Perceeloppervlakte 660 m2;
- Meterkast met ‘slimme meter’, glasvezelaansluiting en 9 groepen;
- De woning beschikt over een alarminstallatie;
- De woning beschikt over hardhouten kozijnen;
- De volledige woning beschikt over dubbele beglazing;
- Geheel geïsoleerd (dak, muren, vloeren);
- De woning beschikt over een zadeldak, gedekt met pannen;
- Vernieuwde onderhoudsarme (Plastisol) boeiboorden (2011);
- Veel lichtinval via de vele en grote raampartijen;
- Zeer veel privacy.

Algemeen

Adres:Grindakker 10
Spaubeek
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:660 m²
Perceelbreedte:14,5 m
Perceeldiepte:47,5 m
Totale woonoppervlakte:196 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1993
Inhoud:645 m³
Gevelbreedte:7 m
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:56 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:14 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:9
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:29 m², L-kamer
Keuken:11 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:435 m²
Tuin breedte:14,5 m
Tuin diepte:30 m
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:24 m²
Garage Types:Inpandig
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Verwarming
Parking:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - Nefit Trendline

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Spaubeek, Spaubeek
Oppervlakte:636 m², 24 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht