Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Via een karakteristieke oude voordeur, met kijkluikje, treedt u de hal/entree binnen. De hal/entree (12m2) beschikt over een tegelvloer en biedt toegang tot de toiletruimte, kelder, woonkamer en middels de trap tot de eerste etage. De toiletruimte (1m2) is voorzien van een moderne afwerking en beschikt over een wandcloset, verwarming en een raam. De doorzon woonkamer (30m2) biedt veel ruimte en beschikt over lichtinval vanuit verschillende hoeken. De woonkamer heeft een laminaatvloer en twee grote openslaande tuindeuren die veel tuincontact bieden. Middels de woonkamer is de semi-open keuken te bereiken. De keuken (12m2) is voorzien van een tegelvloer, inbouwspotjes en middels de tuindeur ontstaat ook hier tuincontact. Verder is de keuken voorzien van een keukeninstallatie in rechte opstelling met een inductie kookplaat, afzuiging, besteklade en een vaatwasser. Daarnaast is er nog een apparatenkast aanwezig met een combi-magnetron, koelkast en diepvries. De keukeninstallatie is voorzien van een ‘’soft-close’’-systeem, waardoor u de kastjes zo hard dicht kunt gooien als u wenst.

Via de trap komt men uit op de eerste etage. De overloop (3m2), die voorzien is van een laminaatvloer, biedt toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en tot de trapopgang naar de tweede etage. Er bevindt zich één slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer (12m2) beschikt over een laminaatvloer. De resterende twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamers (7m2) beschikken over dezelfde laminaatvloer en één van de slaapkamers (16m2) beschikt daarbij nog over twee muurkasten. De badkamer heeft, dankzij het grote raam, veel natuurlijk lichtinval en straalt veel ruimte uit. De badkamer (5m2) beschikt over een vaste wastafel met badmeubel, spiegel met lichtbalk, wandcloset en een inloopdouche met een thermostaatkraan.

Middels de vaste trap naar de tweede etage komt u uit op de overloop. De overloop (10m2) is voorzien van een laminaatvloer en een dakkapel. Daarnaast biedt de overloop toegang tot de technische ruimte en de ruime zolder slaapkamer. De technische ruimte (4m2) heeft een laminaatvloer, Velux dakraam en hier is tevens de cv-ketel gestationeerd (Bosch). De slaapkamer (23m2) op deze tweede etage, die voorzien is van een laminaatvloer en inbouwspotjes, biedt veel ruimte maar geeft daarnaast en zeer aangenaam gevoel door de grote dakkapel aan de voorzijde en de Velux dakramen aan de achterzijde van de woning. Hierdoor ontstaat er veel natuurlijk lichtinval.


Via de hal/entree is de provisiekelder (circa 12m2) te bereiken, bestaande uit 2 ruimten.

Via de woonkamer of via de keuken is de tuin te bereiken. De tuin beschikt over twee terrassen, dus een plekje in de zon is er altijd wel te vinden. Verder beschikt de tuin over een gazon, achterom en een stenen buitenberging (5m2).

Begint het al te kriebelen? Of is het al aan het kriebelen? Twijfel dan niet en maak een afspraak met Klinkers Makelaardij. Wij willen u graag meer vertellen tijdens een bezichtiging, Tot snel!

Extra informatie:
Bouwjaar 1918
Compleet gerenoveerd en gemoderniseerd 2018
Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
CV-installatie Bosch eigendom
Woonoppervlakte 150m2
Overig inpandige ruimte 20m2
Externe ruimte 6m2
Indicatie inhoud 425m3
Perceel 175m2
Tuin op het Noord Oosten gelegen

Algemeen

Adres:Benzenraderweg 113
Heerlen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:175 m²
Totale woonoppervlakte:150 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1918
Renovatiejaar:2018
Inhoud:425 m³
Bouwlagen:4
Op verdieping:50
Overige inpandige ruimte:20 m²
Externe Bergruimte :6 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:30 m², Doorzonkamer
Keuken:12 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:12 m²
Tuin:100 m²
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:Ja

Comfort

Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Snelweg:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Kunststof
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Heerlen
Oppervlakte:175 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht