Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Geheel in 2019 gerenoveerde twee-onder-één-kap woning met moderne keuken & badkamer, drie slaapkamers en ruime aanbouw met twee dubbele openslaande tuindeuren. Geen zin om te klussen, maar wel graag in een moderne woning wonen? Dan is deze woning iets voor u, hier is al het kluswerk al voor u gedaan.

Via de oprit bereikt men de verlichte en overdekte entree. Deze hal/entree (2.37m x 1.55m) is afgewerkt met een tegelvloer, beschikt over een radiator en biedt toegang tot de toiletruimte, woonkamer en middels de trapopgang toegang tot de eerste etage. De modern afgewerkte toiletruimte (0.97m x 0.92m) beschikt over een wandcloset en fonteintje. De ruime L-vormige woonkamer is (36m2), net zoals de keuken, afgewerkt met een laminaatvloer, inbouwspots en beschikt over diverse stroomaansluitingen, tv-aansluiting en thermostaat. Door de riante aanbouw is de woonkamer zeer ruim en licht. Tevens is, door twee dubbele openslaande tuindeuren, het tuintontact optimaal te noemen. De open keuken (5.14m x 2.70m), die zich aan de voorzijde van de woning bevindt, beschikt over een designradiator, inbouwspotjes en over een moderne keukeninstallatie in rechte opstelling én een royaal kookeiland met zitgedeelte. De keukeninstallatie beschikt over de volgende apparatuur: keramische kookplaat, afzuiging, koelkast, oven en vaatwasser (alle apparatuur is ongebruikt en nieuw).

Middels de trapopgang bereikt men de overloop van de eerste etage. Deze overloop (2.12m x 2.09m) biedt toegang tot de slaapkamers, badkamer en tot de trapopgang naar de tweede etage. De gehele eerste etage, met uitzondering van de badkamer, is afgewerkt met dezelfde laminaatvloer. De eerste slaapkamer (4.11m x 2.02m), voorzien van rolluiken, bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer twee (5.14m x 3.17m), tevens de grootste slaapkamer, bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over rolluiken en tv-aansluiting. De modern afgewerkte badkamer (3.03m x 1.97m) met inbouwspotjes beschikt over een dubbele vaste wastafel met badmeubel, die over een soft-close-systeem beschikt. Verder is er een wandcloset, grote spiegel met verlichting, designradiator en regendouche met thermostaatkraan.

Middels een vaste trap bereikt men de tweede etage. Hier bevindt zich de ruime derde slaapkamer (4.46m x 3.07m). Deze slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en beschikt over twee muurkasten, acht stroompunten en over een dakkapel met zinken dakafwerking. Tevens bevindt zich op deze etage de technische ruimte (2.40m x 1.98m) waar de standplaats van de cv-installatie gesitueerd is.

Via de twee dubbele openslaande tuindeuren in de woonkamer, bereikt men de tuin. Men komt uit op een riant terras dat voorzien is van een royale overkapping (23m2). De achtergelegen tuin beschikt verder over een tuinhuis (2.67m x 1.67m), gazon en over borders. Deze tuin is gesitueerd op het zuidwesten en biedt verder toegang tot de garage en stenen buitenberging.

Via de tuin bereikt men de stenen garage (5.66m x 3.30m). Deze verwarmende garage beschikt over een nieuwe elektrische sectionaalpoort en heeft aan de voorzijde een ruime voorgelegen oprit die ruimte biedt voor twee voertuigen. Naastgelegen is een berging/carport (loopt taps, niet geschikt voor auto te parkeren).

Weetjes:
- GEHEEL GERENOVEERD IN 2019;
- Alle maten zijn circa maten;
- Bouwjaar 1987;
- Woonoppervlakte 110m2;
- Overig inpandige ruimte 5m2;
- Externe ruimte 23m2;
- Gebouwgebonden ruimte 23m2;
- Inhoud 433m2;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Zowel kunststof als houten kozijnen;
- Dubbele beglazing;
- Rolluiken aanwezig;
- Cv-installatie, merk Nefit HR (eigendom);
- Meterkast met dag- en nachttarief en 10 groepen;
- Dakisolatie;
- 3 bouwlagen;
- Achtertuin gesitueerd op het zuidwesten.

Algemeen

Adres:Groot-Nullandstraat 50
Kerkrade
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:308 m²
Totale woonoppervlakte:110 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1987
Renovatiejaar:2019
Inhoud:433 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:5 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:23 m²
Externe Bergruimte :23 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:36 m²
Keuken:14 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:19 (1 plaats)
Garage Types:Aangebouwd steen
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Verwarming
Parking:2

Comfort

Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op 1500 m tot 2000 m
School:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Snelweg:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Bank:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Ontspanning:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Restaurant:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Raamwerk:Hardhout, Kunststof
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Kerkrade
Oppervlakte:308 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht