Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Royale vrijstaande woning, met de mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen, met onder andere 5 slaapkamers en een multifunctionele kelder met bar- en welnessruimte. De woning beschikt over een fraaie siertuin. De woning is gelegen aan een rustig plein en ligt toch heel erg centraal!

Wanneer men de voordeur opent, treedt met de hal/entree binnen. Deze hal/entree (22m2) biedt toegang tot de woonkamer, slaapkamer, toiletruimte, kelderruimte en middels de trapopgang komt men uit op de eerste etage. Deze hal/entree is afgewerkt met een tegelvloer en beschikt over een garderobe, muurkast en over twee openslaande houten (Olmen) deuren naar de woonkamer. De geheel betegelde toiletruimte (1.90m x 1.05m) heeft een wandcloset, fonteintje, radiator en raam. Er bevindt zich één slaapkamer/werkruimte (4.10m x 3.49m) op de begane grond. Deze slaapkamer/werkruimte is afgewerkt met een tegelvloer, heeft een vaste wastafel en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De L-vormige woonkamer (45m2), die te bereiken is middels de twee openslaande houten (Olmen) deuren in de hal/entree, is afgewerkt met een tegelvloer. Verder beschikt deze over een schuifpui naar het overdekt terras en over een gashaard. Via de woonkamer loopt men door richting de semi-open keuken (3.85m x 3.20m). Deze keuken, die middels de tuindeur toegang biedt tot het terras, heeft een keukeninstallatie in hoekopstelling met inductiekookplaat, afzuiging, koelkast, vaatwasser, oven en granieten aanrechtblad & spatwanden. De keukenapparatuur is, m.u.v. de afzuiging (Best), allemaal van het merk Siemens.

Middels de trapopgang in de hal/entree bereikt men de riante Z-vormige overloop. Deze riante overloop (13m2) is afgewerkt met een tegelvloer, beschikt over inbouwspotjes, een vide én biedt tot slot toegang tot vier slaapkamers, badkamer en bergruimte. Alle slaapkamers beschikken over vloerbedekking. Twee slaapkamers (17m2 & 19m2) bevinden zich aan de voorzijde van de woning waarvan één slaapkamer beschikt over een grote vaste kastenwand. De overige twee slaapkamers (12m2 & 17m2) bevinden zich aan de achterzijde van de woning, beschikken beide over bergruimte achter de knieschotten en één slaapkamer beschikt nog over televisieaansluitingen. De ruime en geheel betegelde badkamer (3.78m x 2.86m) heeft inbouwspotjes en is afgewerkt met de volgende installaties: twee vaste wastafels, wandcloset, bidet, ligbad met thermostaatkraan en een inloopdouche met thermostaatkraan. Tot slot bevindt zich op de eerste etage een bergruimte (3.56m x 1.67m) die afgewerkt is met een epoxyvloer en waar zich de witgoed aansluitingen bevinden.

Middels de hal/entree bereikt men de hal (5.23m x 2.46m) van de kelderruimte. Deze kelderruimte beschikt over verschillende ruimten, waaronder een bar- feestruimte en een welnessruimte. De feestruimte (22m2) heeft een tegelvloer, een bar en heeft wijnvakken in de muur. Tevens is hier in de kelder een welnessruimte (6.55m x 3.88m) aanwezig met sauna en een zeer grote inloopdouche en dubbel voetbad. Tot slot bevinden zich hier drie provisiekelders (12m2 & 11m2 & 8m2) en is er een technische ruime (3.43m x 1.66m) aanwezig met de standplaats van de cv-installatie (Remeha Quinta, eigendom 2008).

Middels de schuifpui in de woonkamer en de tuindeur in de keuken bereikt men het overdekt terras (3.82m x 2.30m) beschikt. Deze siertuin is op het oosten gesitueerd en is fraai verzorgd. De tuin beschikt over een tweede overdekt terras (3.10m x 3.00m), gazon, tuinhuis (5m2), borders en over een achterom. De garage (5.80m x 2.97m) is inpandig te bereiken en heeft een elektrische sectionaalpoort met een voorgelegen oprit en overkapping (2.85m x 2.11m). Tevens bevinden zich ook witgoed aansluitingen in de garage.

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Bouwjaar 1978;
- Mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen;
- Woonoppervlakte: 190m2;
- Overig inpandige ruimte: 104m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 24m2;
- Inhoud: 760m3;
- Hardhouten kozijnen;
- Dubbele beglazing;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Meterkast: slimme meter & 14 groepen;
- Cv-ketel: Remeha Quinta, 2008;
- Witgoed aansluitingen bevinden zich in de berging op de 1e etage;
- Keukeninstallatie van Siemens (afzuiging van Best);
- Feestruimte in de kelder;
- Welnessruimte in de kelder;
Tuin gesitueerd op het oosten.

Algemeen

Adres:Marjolein 34
Kerkrade
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:460 m²
Perceelbreedte:16 m
Perceeldiepte:30 m
Totale woonoppervlakte:190 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1978
Inhoud:760 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:104 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:24 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:15
Slaapkamers:5
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:45 m², L-kamer
Keuken:12 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:87 m²
Tuin:150 m²
Tuin breedte:15 m
Tuin diepte:10 m
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1
Garage Oppervlakte:17 m²
Garage Types:Inpandig
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen
Parking:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - Remeha Quinta (eigendom, 2008)

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Kerkrade
Oppervlakte:460 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht