Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze ruime twee-onder-één-kap woning biedt veel wooncomfort, mede door de drie slaapkamers, praktische keuken en riante L-vormige woonkamer. Daarnaast beschikt de woning over een goed te onderhouden achtertuin die gesitueerd is op het zonnige zuiden.

Wanneer men de woning binnentreedt komt men uit in de hal/entree. Deze hal/entree (3.90m x 1.42m) is afgewerkt met een tegelvloer en biedt toegang tot de toiletruimte, woonkamer en tot de provisiekelder. Deze provisiekelder (3.72m x 2.51m) is voorzien van vloerbedekking en hier bevindt zich de standplaats cv-installatie. De half betegelde toiletruimte (1.15m x 0.97m) is voorzien van een wandcloset, fonteintje, raam en radiator. De riante L-vormige woonkamer (43m2) is afgewerkt met laminaatvloer en beschikt over een houthaard, twee lichtkoepels, designradiator en middels de schuifpui bereikt men de achtergelegen tuin. Middels de woonkamer bereikt men de gesloten keuken (3.05m x 2.47m) die voorzien is van een tegelvloer en designradiator. De keukeninstallatie is opgebouwd in een hoekopstelling en beschikt over de volgende ingebouwde apparatuur: gaskookplaat, afzuiging, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Vervolgens bereikt men de bijkeuken (2.66m x 2.53m) die op haar beurt voorzien is van een laminaatvloer en beschikt over de witgoed aansluitingen en een keukenblok in hoekopstelling. Via de bijkeuken komt men uit in de garage (4.60m x 2.46m). Deze garage, die dus inpandig te bereiken is, heeft een tuindeur, elektrische sectionaalpoort en een voorgelegen oprit met carport (7.00m x 2.31m).

Via de trapopgang in de hal/entree bereikt men de overloop van de eerste etage. De overloop (2.60m x 1.60m) is voorzien van een laminaatvloer, airconditioning, vlizotrap naar de tweede etage en een groot raam (met rolluik) dat ervoor zorgt dat er veel lichtinval is. Er bevinden zich op deze etage drie slaapkamers, één (13m2) aan de voorzijde en twee (11m2 & 6m2) aan de achterzijde van de woning, die alle drie afgewerkt zijn met laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt daarnaast nog over een designradiator en balkon (2.90m x 1.00m). De geheel betegelde badkamer (2.50m x 1.94m) heeft de volgende installaties: vaste wastafel, badmeubel, designradiator, ligbad en douchecabine.

Middels de vlizotrap op de overloop van de eerste etage, bereikt men de bergzolder. Het dakbeschot is afgewerkt met Unidek isolatieplaten.

Via de schuifpui in de woonkamer komt men uit in de achtergelegen tuin. Deze zonnige tuin, gesitueerd op het zuiden beschikt over een terras met overkapping (3.71m x 3.16m) en borders. De tuin is geheel omsloten, dit zorgt er dus voor dat de privacy hier prima is.

Weetjes:
- Bouwjaar: 1961;
- Woonoppervlakte: 109m2;
- Inhoud: 464m3;
- Overig inpandige ruimte: 42m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 28m2;
- Externe ruimte: 0m2;
- Zowel houten als betonnen verdiepingsvloeren;
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken;
- Cv-installatie: Nefit Smartline;
- Meterkast: digitale meter & 6 groepen;
- Airconditioning aanwezig in de woning;
- Veel raampartijen en dus veel lichtinval;
- Privacy in de tuin;
- Tuin gesitueerd op het zuiden;
- Alle maten zijn circa maten;
- Onder voorbehoud van eventuele opname- of typfouten.

Algemeen

Adres:Seghemanstraat 21
Kerkrade
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:221 m²
Perceelbreedte:9 m
Perceeldiepte:24 m
Totale woonoppervlakte:109 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1961
Inhoud:464 m³
Overige inpandige ruimte:42 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:28 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:43 m², L-kamer
Keuken:8 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:9 m²
Tuin:44 m²
Tuin breedte:9 m
Tuin diepte:5 m
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage Oppervlakte:11 m²
Parking:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Zadeldak - bedekt met pannen.
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - Nefit Smartline

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Kerkrade
Oppervlakte:221 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht