Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Welkom in deze twee-onder-één-kap woning gelegen aan de Frans Erenslaan 29 te Landgraaf. Deze woning beschikt o.a. over drie slaapkamers, een garage en een souterrain waar veel mogelijkheden mee zijn. In het souterrain bevinden zich twee ruimten die prima kunnen dienen als kantoorruimte, waardoor werken vanuit thuis prima mogelijk wordt gemaakt. Daarbij beschikt deze woning over een royale achtergelegen tuin die gesitueerd is op het zuiden.

Begane grond/souterrain:
Men kan de woning bereiken via de overdekte ingang (4m2) die gesitueerd is in het souterrain. Men komt hier direct uit in de hal. Deze L-vormige hal (8m2) is afgewerkt met een tegelvloer en biedt toegang tot de garage, toiletruimte, barruimte, kantoorruime en de bergruimte (2.97m x 1.74m). De barruimte (4.00m x 3.80m) is voorzien van een parketvloer. Het kantoortje (3.86m x 2.96m) is te bereiken via zowel de bar als de hal en is eveneens voorzien van een parketvloer. De half betegelde toiletruimte (1.32m x 0.98m) is voorzien van een closet, fonteintje en raam. De garage (5.13m x 3.87m) is voorzien van een openslaande poort en biedt toegang tot de technische ruimte. In deze technische ruimte (2.65m x 1.24m) bevindt zich de standplaats van de cv-installatie.

1e etage:
Middels de trapopgang, aan de buitenkant van de woning, bereikt men de overdekte entree (4m2). Wanneer men de voordeur opent dan treedt men de hal/entree binnen. Deze hal/entree (3.28m x 3.20m) is voorzien van een tegelvloer en garderobe. Middels de hal bereikt men de speels ingedeelde – en in hoogte verschillende – woonkamer. Deze L-vormige woonkamer (40m2) bestaat uit twee delen, een zitgedeelte en een eetgedeelte. De woonkamer is afgewerkt met zowel een parketvloer als tegelvloer. Er bevindt zich ook een erker in de woonkamer die een mooi uitzicht biedt over het voorgelegen groen. Aan de tuinzijde beschikt de woning over een leuke tuinkamer (3.51m x 2.00m) die geheel afgewerkt is met glas waardoor u optimaal tuincontact heeft. Deze tuinkamer heeft daarbij ook een schuifpui waardoor men de tuin kan bereiken. Middels de woonkamer komt men uit in de keuken. Deze keuken (3.12m x 2.92m) is afgewerkt met een tegelvloer en biedt middels het raampartij een mooi tuinzicht. De keukeninstallatie is opgebouwd in een hoekopstelling met de volgende apparatuur: 4-pits gasfornuis, afzuiging, koelkast en vaatwasser.

2e etage:
Middels de trapopgang, die gesitueerd is in de hal/entree, bereikt men de overloop van de tweede etage. Deze overloop (4m2) is voorzien van vloerbedekking, heeft een muurkast en biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer (3.87m x 3.67m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning, is afgewerkt met vloerbedekking en heeft een vaste wastafel. De tweede slaapkamer (3.21m x 2.56m) bevindt zich eveneens aan de voorzijde van de woning, is ook afgewerkt met vloerbedekking en beschikt over een vaste wastafel en muurkast. Slaapkamer drie (3.89m x 3.85m) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een parketvloer. Deze slaapkamer biedt toegang tot het balkon en de badkamer. De badkamer (3.20m x 1.96m) is zowel te bereiken via de overloop als de derde slaapkamer. De 2/3 betegelde badkamer beschikt over de volgende installaties: vaste wastafel, closet en ligbad met douchescherm.

Achtergelegen tuin:
De achtergelegen tuin, die gesitueerd is op het zuiden, biedt een oase aan rust en natuur. Deze tuin beschikt o.a. over een terras, overkapping (18m2), gazon, tuinhuis (1.70m x 1.50m) en achterom. Door het vele groen en de bomen komt men hier goed tot rust.

Weetjes over deze woning:
- Bouwjaar: 1966;
- Woonoppervlakte: 143m2;
- Inhoud woning: 645m3;
- Overig inpandige ruimte: 40m2;
- Gebouwgebonden buitenruimte: 26m2;
- Externe ruimte: 3m2;
- Perceeloppervlakte: 402m2;
- Zowel houten als aluminium als kunststof kozijnen;
- Zowel enkele als dubbele als HR++ beglazing;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Energielabel D, geldig tot 06-09-2032;
- Meterkast met digitale meter en 6 groepen;
- Cv-installatie (verwarming): Remeha Calenta (HUUR Volta);
- Cv-installatie (warm water);
- Tuin gesitueerd op het zuiden;
- Matig hellend dak met bitumineuze dakbedekking;
- Alle maten zijn circa maten;
- Alle maten op de plattegronden zijn circa maten;
- Alle muren op de plattegronden duiden niet aan of deze muren ‘’dragend’’ of ‘’niet-dragend’’ zijn;
- De plattegronden zijn enkel indicatief;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- en opnamefouten.

Nog aan het zoeken naar uw droomwoning? Like dan onze Facebook- of Instagrampagina (Klinkers Makelaardij), zo bent u als eerste op de hoogte van nieuwe vastgoedobjecten binnen onze portefeuille! Wie weet tot ziens, Klinkers Makelaardij.

Algemeen

Adres:Frans Erenslaan 29
Landgraaf
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Perceeloppervlakte:402 m²
Perceelbreedte:11 m
Perceeldiepte:35 m
Totale woonoppervlakte:143 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1966
Inhoud:645 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:40 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:26 m²
Externe Bergruimte :3 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:40 m²
Keuken:9 m²
Kelder:68 m²
Tuin:209 m²
Tuin breedte:11 m
Tuin diepte:19 m
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:20 m²
Garage Types:Inpandig
Parking:1

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 3000 m tot 4000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Draai-/kiepramen, Kunststof, Aluminium
Dak:Plat dak met bitumineuze dakbedekking - matig hellende/plat dakconstructie.
Beglazing:Enkel, Dubbel, Hoogrendementsglas
Verwarming:CV-ketel - Huur.
Verwarmd water:CV-Ketel

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Schaesberg
Oppervlakte:402 m²
Certificaat Nr.:898560445
EnergyClass:D
Geldig tot:6-9-2032

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht