Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Royale vrijstaande woning, gelegen aan de Pelikaanstraat 4 te Nuth, met riante rondom gelegen siertuin. Deze woning beschikt o.a. over 4 ruime slaapkamers, nieuwe badkamer en over een grote woonkamer met veel tuincontact. In de woning is het nodige vernieuwd. Tot slot is de woning geheel onderkelderd.

Via de voorgelegen oprit bereikt men de voordeur. Men opent de voordeur en stapt de hal/entree binnen. Deze hal/entree (3.33m x 1.90m) is voorzien van een tegelvloer en biedt toegang tot de woonkamer, toiletruimte, kelderruimte en middels de borderstrap is de eerste etage te bereiken. De geheel betegelde toiletruimte (1.45m x 1.10m) is voorzien van een wandcloset, badmeubel en fonteintje. De riante L-vormige woonkamer (51m2) is voorzien van een splinternieuwe parketvloer die afgewerkt is in visgraadmotief. De woonkamer beschikt over veel ramen en dat zorgt natuurlijk voor veel daglicht en middels de schuifpui is het tuincontact optimaal. Via een open verbinding met de woonkamer is de keuken (3.31m x 3.05m) te bereiken. Deze keuken, die eveneens is afgewerkt met dezelfde parketvloer in visgraadmotief, biedt toegang tot de bijkeuken en beschikt over een keukeninstallatie in hoekopstelling. De keukeninstallatie is voorzien van de volgende ingebouwde keukeninstallaties: keramische kookplaat, afzuiging, vaatwasser, combioven en apothekerskast. Alle keukenapparatuur, m.u.v. de afzuiging (Neff), is van het merk Siemens. De bijkeuken (2.98m x 1.88m) is afgewerkt met een tegelvloer, beschikt over een tuindeur en hier bevinden zich de standplaatsen van de cv-installatie en de witgoed aansluitingen. Via deze bijkeuken is de inpandige garage te bereiken. Deze verwarmde garage (7.13m x 2.76m) is voorzien van een tegelvloer, elektrisch bedienbare sectionaalpoort, twee radiatoren, tuindeur en een tweede cv-ketel (deze dient voor de kelder).

Via de trapopgang, die bekleed is met siergrind, bereikt men de overloop van de eerste etage. Deze T-vormige overloop (10m2) is, net zoals de gehele eerste etage, afgewerkt met een laminaatvloer en biedt toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer (32m2) bevindt zich aan de zijgevel van de woning en beschikt over een televisieaansluiting. Twee slaapkamers (16m2 & 12m2) bevinden zich aan de voorzijde van de woning en beschikken beide over televisieaansluitingen. De vierde en laatste slaapkamer (16m2) bevindt zich aan de achtergevel van de woning en beschikt over een klein balkon (4m2) en over een televisieaansluiting. De geheel vernieuwde badkamer (3.33m x 2.96m) beschikt over de volgende installaties: dubbele vaste wastafel, badmeubel met soft-close systeem, verwarmde spiegel met licht, wandcloset en over een ruime douchecabine met regendouche. Tevens bevindt zich op de badkamer een tweede witgoed aansluiting.

Middels de vlizotrap is de ruime bergzolder te bereiken. De vlizotrap bevindt zich op de overloop van de eerste etage.

Middels een stevige bordestrap in de hal/entree bereikt men de riante kelderruimte. De gehele woning is onderkelderd en dat houdt in dat de kelder zeer veel ruimte biedt. Zo zijn er 5 ruimten aanwezig met een fatsoenlijke hoogte zodat men deze ruimten goed kan benutten. De gehele kelderruimte is voorzien van een laminaatvloer.

Via de schuifpui in de woonkamera, tuindeur in de bijkeuken en tuindeur in de garage kan men de tuin bereiken. Deze rondom gelegen siertuin beschikt over een riant terras, gazon, borders, stenen buitenberging, achterom en stenen hondenren. De tuin is gesitueerd op het noordoosten. Een royale tuin waarin men de hele zomer lekker kan vertoeven en genieten.

Weetjes:
- Bouwjaar: 1997;
- Woonoppervlakte: 162m;
- Overig inpandige ruimte: 146m2;
- Externe ruimte: 21m2;
- Gebouwgebonden ruimte: 4m2;
- Inhoud: 1.097m2;
- Energielabel: voorlopig energielabel B;
- Zowel houten (2e etage) als betonnen verdiepingsvloeren;
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Deels rolluiken aanwezig;
- Meterkast met digitale meter, 3 aardlekschakelaars en 10 groepen;
- Cv-ketel, merk Nefit Topline (2018) & 2e cv-ketel, merk Nefit (voor de kelder);
- Park op loopafstand;
- Centrum met alle voorzieningen op loopafstand;
- Treinstation op loopafstand;
- Bushalte op loopafstand;
- Goede aansluiting via buitenring (N300) en autobaan (A76);
- Tuin gesitueerd op het noordoosten;
- Alle maten zijn circa maten;
- Onder voorbehoud van eventuele typ- en of opnamefouten.

Algemeen

Adres:Pelikaanstraat 4
Nuth
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:752 m²
Perceelbreedte:16 m
Perceeldiepte:41 m
Totale woonoppervlakte:162 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1997
Inhoud:1097 m³
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:146 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:4 m²
Externe Bergruimte :21 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:51 m², L-kamer
Keuken:10 m²
Kelder:110 m²
Tuin:540 m²
Tuin breedte:16 m
Tuin diepte:30 m
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 plaats
Garage Oppervlakte:20 m²
Garage Types:Inpandig, Elektrische poort
Parking:2

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Kunststof
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - Nefit Topline (2018)

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Nuth, Nuth
Oppervlakte:87 m², 665 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht